Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (118)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Hai ca am scapat de piata. Vine sotul spre casa si intra el, problema e ca o sa ma tina la telefon o ora sa-i zic ce vreau, ca vreau multe si marunte..., adica in cantitati mici, ca altfel se strica in frigider la "cat de mult gatesc" eu...

Cris 33+ cu Sonnia

E f bine ca merge sotul la piata si nu tu.

tina 32+ cu Tudor Gabriel

AMR 7+ si vine
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Povestea e lunga si te iei de cap...pe soacra mea o cheama elena, si ea nu vrea sa ii spunem elena-pt ca atunci cand ea nu va mai fi de SF constantin si Elena nu o sa putem face si coliva si tort!

Asa ca mie imi place IRINA si am optat pt irina, ar mai fi variana cu ana-maria!

Anca +29s IRINA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

http://www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html,

http://picasaweb.google.com/100988463946787706203/Anca_Vlad#5477330214859244434

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Maya

Pe mine ma doare capul cand ma gandesc la dat in stanga si-n dreapta. Din cate mi-a povestit o mamica care a nascut prin cezariana, pana ajungi in sala de operatii, vine la tine anestezistul, se recomanda, tu atunci te simti si pui in buzunar. Oare si moasa face asa? Intr-adevar eu la ea am cele mai multe nelamuriri, trebuie sa ma interesez cand se schimba turele, ca sa nu iau teapa. Daca DD ajuta si nasc cu medicul meu, numai de ea nu-mi fac griji, ei ii dau dupa, ca n-o sa-i fie teama ca nu-i dau.

Dar pun si eu o intrebare... tinand cont ca scad salariile cu 25%, noi spagile le dam la fel ca inainte? Eu de ex. ma gandeam sa dau 6-700 ron la naturala sau 8-900 cezariana, 100 la moasa, la asistente cate 5 lei. Daca e cu anestezist banuiesc ca si lui vreo 200 lei. Voi ce spuneti? Stiu ca in Bacau e mai "ieftin" ca in Buresti sau alte parti.

Alina 31+ cu
gargarita

Mergi la inceput

incerc ceva la semnatura!

POZE VLADUT

http://www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html,

http://picasaweb.google.com/100988463946787706203/Anca_Vlad#5477330214859244434

POZE BURTICA

Mergi la inceput

ia sa vedem acum!!!!!!!!!!!

POZE VLADUT

POZE BURTICA

Mergi la inceput

Asa azi plec dupa concediu de prenatal1
bine ca merge metroul ca am de ajuns in titan!

Apoi o sa vb la hr sa vad cum se calculeaza prenatalul

POZE VLADUT

POZE BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Burtici, eu credeam ca daca pierzi dopul ti se rup membranele (apa). Am si eu un stres cu ruperea apei. Burticile care au mai nascut, simti ceva deosebit in interior cand se rupe apa? Eu ma gandesc, ca daca mi se rupe la dus sau mai rau la piscina si n-o sa-mi dau seama.

Cris 33+ cu Sonnia

nope nu e totuna dop cu membrane. Iti dai seama ca nu curge tot dintr-odata curge insa destul de mult cand mergi etc. Eu de ex am mers la spital cu tampoane, vata si tot am ajuns cu uda pe pantalon. Oricum initial se fisureaza tare...la mine abia la controlul pe masa le-a rupt de tot si am facut o baltoaca acolo.

Larisa 32 + cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 8 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

asa e...o sa-ti dai seama cand se fisureaza membranele..curge din tine..asa cate un pic la inceput apoi tot mai mult...incat uzi tot in cale... scuze pt descriere dar o sa va dati seama cu siguranta...

Andreea, Eric (9.12.2007) si 35+ cu bb Filip

bb Filip, noi te asteptam peste 2-3 saptamani...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Maya

Pe mine ma doare capul cand ma gandesc la dat in stanga si-n dreapta. Din cate mi-a povestit o mamica care a nascut prin cezariana, pana ajungi in sala de operatii, vine la tine anestezistul, se recomanda, tu atunci te simti si pui in buzunar. Oare si moasa face asa? Intr-adevar eu la ea am cele mai multe nelamuriri, trebuie sa ma interesez cand se schimba turele, ca sa nu iau teapa. Daca DD ajuta si nasc cu medicul meu, numai de ea nu-mi fac griji, ei ii dau dupa, ca n-o sa-i fie teama ca nu-i dau.

Dar pun si eu o intrebare... tinand cont ca scad salariile cu 25%, noi spagile le dam la fel ca inainte? Eu de ex. ma gandeam sa dau 6-700 ron la naturala sau 8-900 cezariana, 100 la moasa, la asistente cate 5 lei. Daca e cu anestezist banuiesc ca si lui vreo 200 lei. Voi ce spuneti? Stiu ca in Bacau e mai "ieftin" ca in Buresti sau alte parti.

Alina 31+ cu
gargarita

eu am dat banii la anestezist moasa si medic dupa cezariana...la doua zile dupa ce am nascut!

POZE VLADUT

POZE BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:

Maya

Alina 31+ cu
gargarita

eu zic ca e ok...acu la moasa in functie de cat te ajuta , ca practic ea sta mai mult cu tine...paote ii dai 150...nu stiu, zci si eu...dar asta dupa ce nasti si vezi cum a decurs totul..

Andreea, Eric (9.12.2007) si 35+ cu bb Filip

bb Filip, noi te asteptam peste 2-3 saptamani...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:

Maya

Alina 31+ cu
gargarita

Eu sunt de parere ca daca nasti natural cu moasa si dr sau doar moasa tot inainte tb sa ii dai banii...iti mai face o injectie (calmant, sa te ajute sa te dilati mai repede)

Mie mi se pare mult 700 lei pt o nastere naturala.
La noi in Br. daca nasti normal, nasti de cele mai multe ori fara dr., deci doar cu moasa si i se da 200 lei. Daca vine si dr i se da 200 lei si moasei 150 lei.

La noi, la cezariana sar preturile f mult.
-prima mana - 400 lei
-aIIa mana - 400 lei
-anestezist- 150 lei
-neonatolog-150 lei
-asistenta - 30lei

La un moment dat si eu ma gandeam sa reduc spaga care urmeaza sa le-o dau cu 25%...vb serios!

Haideti sa va spun ceva....sapt trecuta s-a dus o cunostinta in maternitate la un consult(e insarcinata in sapt 37-38, deci tb sa nasca) si s-a intilnit cu o alta cunostinta care venise pt cezariana si avea in plan sa-i dea dr ei (prima mana) - 700 lei....no comment!

tina 32+ cu Tudor Gabriel

AMR 7+ si vine
Doamne ajuta!

Mergi la inceput