Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (118)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

nu nu are nici o legatura, e prea devreme...probabil a prins un nerv si apasa pe el!

Anca +29s IRINA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

http://www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html,

http://picasaweb.google.com/100988463946787706203/Anca_Vlad#5477330214859244434

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Oana, pozicile le astept si eu cu nerabdare mai ales ca am facut cateva in gradina botanica. Cu aparatul nostru nu am facut ca n-am avut timp.

Larissa, merci de raspuns.

Fetelor, eu dorm foarte bine si nici nu am arsuri, inca... sa scuip sa nu ma deochi. Asa ca nu stiu remedii sa va ajut...

Cris 33+ cu Sonnia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

larisa, somn usor

eu am bagat o cafeluta ca sa mearga bine lucrul la serviciu

bine, cafeluta mea e nes cu apa si lapte beau maxim 2 pe saptamana, sper sa nu raman fara calciu

dar pe bebe am reusit sa il trezesc de=a binelea, nu stiu ce tot misuna prin burtica...mami nebuna ce sunt, nu las copilul sa doarma sa vezi cand nu m-o lasa el pe mine

Bulina 34+ cu poznas

AMR 6- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan

AMR 9 zile pana in Liga I, 16 zile pana in Liga Campionilor si maxim 37 pana la finala

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

Anca, acum am observat. Micuta se va numi Irina-Maria. Frumos. Cine a venit cu ideea??

Burtici, eu iau o pauza de forum. Ma duc pana in piata si la bucatarie cu mine.

Cris 33+ cu Sonnia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Fetelor, multumesc mult de aprecieri!

Racusor, nu mi-a dat voie dr sa ies, nici macar n-am vb cu ea la tel, ....am iesit de capul meu si pe proprie raspundere...dar va spun sincer ca nu mai am cu ce ma imbraca. Vroiam sa-mi iau 2 rochite, dar nu ma avantajeaza nici un nmodel

Sotul imi spune dar pt ce imi tb? ca oricum stau in casa...el n-o spune cu rautate sau sa economisesc banutii...imi sugera ca de acum ar tb sa stau mai mult in patut.

....si i-am spus ca eu cu ce ma imbrac cand ma internez,cu ce ma externez? cu ce ma imbrac cand imi plimb copilul.
Ieri, cand s-a vorbit de cum il imbracam pe bebe, la externare, eu deja ma gandeam cum o sa ne facem poze in fata maternitatii

Deci ce s-a vb ieri pe forum si pe mine pana unde m-a dus gandul...dar mai visez si eu

Michelle, ms de raspuns! Eu totusi am senzatia ca dr mea a exagerat cam mult cand mi-a spus sa-mi pun in ordine prioritatile in viata, adica sa nu ma duc nici macar la examene si sa stau doar in patut.

E adevarat, ca atunci cand stau in pat ma simt super, dar am zile cand ma si ia cu nervi si dau in contractii...deci nu pot sta numai si numai in pat pt ca mi-as face si singura rau...dar la 2-3 zile cred ca e ok sa iesim, mai ales la inceputul de saptamana cand nu e f aglomerat.

Sunt de admirat fetele din aceasta odisee care stau numai si numai in patut.

tina 32+ cu Tudor Gabriel

AMR 7+ si vine
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
citat din mesajul lui Alina2005

Cred ca m-am speriat degeaba, acum am fost la baie si nu mai e nimic, decat scurgerea normala. M-ati imbarbatat si voi, oricum

Alina, 34+ cu Aida Alexandra
Fetita mea

Alina stii ce zice medicul meu cand il intreb daca o sa-mi dau seama ca am contractii, ca ala e dopul, ca mi s-a rupt apa ...zice, ca nu o sa confundam absolut nimic, o sa stim exact atunci cand se intampla ...si eu cred ca asa va fi

Oana 34+ - Matei

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Multumesc pt incurajare

Alina, 34+ cu Aida Alexandra
Fetita mea

Mergi la inceput

Hai ca am scapat de piata. Vine sotul spre casa si intra el, problema e ca o sa ma tina la telefon o ora sa-i zic ce vreau, ca vreau multe si marunte..., adica in cantitati mici, ca altfel se strica in frigider la "cat de mult gatesc" eu...

Cris 33+ cu Sonnia

Mergi la inceput

Totusi, ma duc sa strang macar patul in dormitor

Cris 33+ cu Sonnia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Albinutza va uraza O ZI FRUMOASA!
La Multi Ani pentru copii vostri, pentru bebei si pentru copii din sufletele voastre.
Ce frumos ar fi fost sa alergam desculti prin iarba si sa facem desene pe asfalt...
Sa nu uitam pe mamicile noastre dragi care tot copii sunt in sufletele lor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Mi-am facut deja bagajul de spital, e verde (cum imi place si mie). Nasc la stat, asa ca e plin de vata, hartie igienica, sapun etc... E ditamai gentoiu... Sper sa ma lase sa intru cu el asa mare, sa nu ii speriu prea tare...

Cristina 33+ cu

super descrierea bagajului

Oana 34+ - Matei

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Acum imi pare rau ca nu am mers la privat, de la inceput. Am mers la stat doar pt doctor, ca cica e bun, desi nu scoate un cuvant... La privat era 4500 ron cu epidurala, nastere naturala. La stat, dau cu banii incolo si incoace ca sa fie bine si cred ca ajung pe la 2000, mi-am mai cumparat una alta pentru spital (pe care nu le-as fi cumparat la privat). Cel mai mult ma streseaza treaba cu impartitul banilor- care e moasa, care e asistenta, la care dau, la care nu, care e pe tura mea... Sa nu ii dau moasei care merge acasa, ci moasei care ma va ajuta... Si uite asa voi umbla cu plicurile dupa mine, de parca alta grija nu as avea... DEja mi-am pregatit bani cash - urmeaza sa ii schimb, sa am si de 10 lei si de 5 lei, pentru cine ma spala pe fofo , am cumparat plicuri albe, sa nu flutur banii in vazul lumii. Da, Romanica noastra...

Cristina 33+ cu

Hehehe! Si eu am luat 10 plicuri, ca nu mai aveam nici unul in casa...nu va speriati ca nu am de gand sa le folosesc pe toate
Banii inca nu am schimbati

Ma gandeam unde sa-i las in timpul nasterii? Dar am spus cas ii dau matusii mele, care o sa ma moseasca....sper!...ca nici acum nu stiu cum e asezat bb in burtica.

Oricum pe Oana o ajunge f putin!...si vb aia la un spital privat unde nu-ti mai bati capul cu nimik...vb lui Crispro

tina 32+ cu Tudor Gabriel

AMR 7+ si vine
Doamne ajuta!

Mergi la inceput