Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (11)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Cori - hmmm asta cu laudatul nu merge pt ca se prinde . Stie si el metoda asta. Uite ca nu m-am gandit sa-l pun s-o schimbe pana acum UN SCUTEC
Alina- le-am vazut dar ma asteptam la mai multe poze ,stiindu te pe Tine care faci multe

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Honey eu te contrazic cu laptele muls care tine SIGUR mai mult de o ora!! tot pe probate! eu las laptele muls la temperatura camerei si cate 4 ore si sta si mai mult. ce trece peste asta il pun in frigider pana la 24 de ore! restul merge la congelator! am mai scris dupa ce am devorat siteul la leche league!!

ella eu zic ca poti lua lapte linistit in biberon si il pui intr-un invelis din ala gen termos!!

eu la subiectul sot nu ma bag! atatea trag cu el ca mi s-a luat!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

denisa cam dupa 1 luna incep sa.si tina capul, bine...cand ii tii in brate, cand ii ridici le ridici capul cu mana, ma rog, de pe la o luna incep sa.l tina, dar incet incet nu perfect de la inceput

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...4kg

Mergi la inceput

gaby - really ??????????? Uite chiar azi am lasat un bibe din care a baut o ora si 20 de min. Am incercat sa vad cu e si bleahhhh, se stricase. Nu mai inteleg nimic.
hmmm la tine in casa sunt 25-26 c ???

Roxana- tare fara t:)))). ce sa ajungi ca mine ca eu tot ma ingras. Deja blugi nu-mi mai vin. Trebuie sa-mi caut niste rochii maxi. Nu ma vad in ele dar macar asa nu se vede ca sunt grasa.
Rabdare as avea cu el dar nu am timp. Bine macar ca in 90% din cazuri nu comenteaza, dar tot prost face ce face.
Cica ii scurtez viata la cate il pun se faca. A se citi a sta cu fi sa pana bag eu la sterilizat ceva sau pana pun rufele la uscat afara sau le aduc de la uscat.

Am 3 copii mai e si Honey . Cel putin bebeluna si Honey au nevoi limitate.

Mergi la inceput

Maya isi tine capul dar pt perioade scurte . Cel mai bine pt ea e sa aiba sprijin la barba. asa il tine mult timp . In rest il cam balangane. Odata s-a lovit cu capul ei de al meu din balans.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

ELLA fain covorasul, cat a fost? Noi nu avem premaman pe aici
Vezi ca la carrefour sunt niste genti termoizolante care te-ar ajuta. Dar eu te sfatuiesc sa nu ii dai cu biberon, ca patesti ca mine.
Cand mergeam in parc luam biberon cu mine, ca printul nu dorea sa manance de la tzitzi in public, plangea ca disperatul.
Asa ca acum Albert a inceput sa refuze sanul, plange cand vede tzitzi. Si am ajuns sa stau cu un biberon in mana si cu tzitzi in cealalta si jonglez, asa il mai prostesc, dar nu stiu cat o sa tina, ca se cam prinde, dar e prea obosit de cat plange, sa mai zica ceva.
Nu stiu daca ai inteles ceva, ca eu sunt varza de cateva zile, ma termina printul meu.

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Va salutam rapid din Bucuresti. Eu si David, Daria e la Piatra Neamt. Deja imi e dor de ea dar e pe miini excelnte asa ca stau linistita.

Megem miercuri la ecografie de sold.

Vladi, am citit pe diagonala dar am vazut mesajul despre Florian ca unu papa la fel de bine.
Sper sa isi revina.

La mine scaderea LM e clar din cauza oboselii, am neglijat si mesele nu ca as fi vrut sa reduc pentru vreo cura desi un gind ma batea si m/am uitat pe Montignac.

Si tu scriai de un eveniment ceva si despre faptul ca esti ocupata. Poate nu e lapte deajuns sau nu mai e la fel de consistent. Sper sa gasesti raspunsul si rezolvarea.

Honeybaby.

Abia astept sa vad poze cind ma intorc in PN. Am fugit la somn!!!

-------------------------------

Erina mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Child pe covoras am dat in jur de 400 ron dar nu e musai sa iei de la premaman ca au si pe la Carrefour...cauta si tu pe la magazinele astea de bebici ca au diverse modele.
Gaby babycalm se numeste ceaiul si e de la Fares dar Geo a facut beagh!la el asa ca....De ce ti s-a luat de sot?
Al meu lucreaza si isi arunca cate un ochi si la fii-su.Se joaca cu el,ii zice verzi si uscate insa nu se baga la schimbat de pampers.Asta pt ca mereu sunt eu dar cred ca s-ar descurca daca as lipsi.In schimb sunt momente in care nu ii intri in voie piciului si atunci il ia in brate si vine la bucatarie la mine.Se inteleg tare bine ei doi.Si am un ajutor de baza in el(ce mult mi-a lipsit cat a fost bolnav!!!)
Honey pai daca bag laptele in termos de-ala de inxo(pe el scrie ca pastreaza cald 8 ore si rece 10 ore) nu tine?Ma gandesc ca se pastreaza temperatura laptelui.Dar o sa bag apa cand plec ca acasa...dau tzitzi ca e sfanta.Maine ne duce tati la prajituri de 1 iunie.Avem o dilema:ce sa-i luam lui Geo de Ziua Copilului?De Sf.Gheorghe i-am luat piticul povestitor si asteptam sa creasca sa-l introbage in seama.Acum se bucura la un elefant cu clopotel in el.Ce-o fi in mintea lor,Doamne?

Mamica de George-Theodor

7 Martie 2010

Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici si nu numai...
Poveste fara sfarsit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyjoy spune:

Fetelor, ma "chinui" sa va citesc "la zi" dar reusesc intr-un final
mai greu e cu scrisul ca pitica ma tine bizi toata ziua.

noi tot n-avem un program - papam si la o ora si la 2,3 sau 4...

am o INTREBARE: la voi dorm bbii singuri ziua? printesa mea adoarme cu greu ziua - ba leganata, ba stau cu ea de vorba si o manga,i ba papam si atipim dar niciodata singura... daca o las singura plange... daca o adorm si plec de langa ea se trezeste in 5 minute si plange ... ce sa fac?

raportam si noi supt de degetel, manuta sau ce apucam si mai noi refuzam vehement suzeta - mi-e sa nu se obijnuiasca cu degetelul...

cristina parca tu ne-ai dat link-ul cu hainute de la aramis ... multumesc tare mult
- f frumoase si bune si ieftine : ) ma rog, am sarit calu' dar am luat un sac de haine (nu ne prea potrivim la masuri ca ne vin si hainite de 6 sau 9 luni)

referitor la greutate, noi am luat in prima luna 750 gr si in a 2-a 700 cu LM

ma gandesc sa ii dau si eu apa cand plecam afara sau cand o las cu buni si ii e sete...
diversificarea as incepe-o la 6 luni dar depinde cat luam pana atunci in greutate

am iesit azi prima data cu sling-ul si a dormit tot drumul - inca nu-mi vine sa o las fara sa o tin si eu putin dar siguranta cred ca vine cu exercitiul

si pe noi ne-au anuntat ca au bcg-ul dar facusem vaccinele de 2 luni asa ca mai asteptam

am gasit la cora salteluta centru de activitati cu 100 ron

vladi multumesc de pontul cu balonul - il avem de 3 zile si inca ne distram copios

diana, ne e dor de tineeeee

fetelor imi sunteti tare dragi - va pup pe toaaate + pruncutii minunati

revin...

Mami de minune minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

as fi vrut sa scriu multora dintre voi... iertare, nu pot, ma doare capul de pocnesc de la sinuzita. Am avut o zi cam naspa:

- Floricica nu a facut nici acum kk, avem deja vreo 80 ore fara...
Am sunat doctorita, a zis sa mai incerc cu supozitor si sa-i dau ceai de musetel, vreo 20-30 ml. Daca nici asa nu merge, miine sa-i dau 3 ml Debridat. Plus aduc genunchii pe piept si apasat cu copanele burtica. Am reusit sa bag supozitor si sa ramina acolo, dar altceva nu s-a intimplat. Ceai de musetel am facut dar n-am apucat sa i-l dau, ca era cam ora de masa si ampreferat sa umple burtica cu laptic. Dar a mincat in dorul lelii, putin, si a adormit :(

- mi s-a umflat parchetul in living a 3-a oara... iar am 1/2 living decopertat, au venit azi si au ciocanit, am strins covoare, mobila e care incotro..

- aerul conditionat de la Floricica din camera se stricase - am insistat pina au venit cei de la firma si au reparat

- am observat cu ploaia asta ca tencuiala la balconul din spate sta sa cada, are fisuri mari si curge apa de la un jgheab fix acolo... O sa cada sigur, si problema mare e ca va cadea pe acoperisul din sticla al terasei pe care tocmai o termin de finisat acum...

- m-a enervat austriacul ala idiot, a schimbat 1/2 din evenimentul la care lucrez de vreo saptamina, tre' s-o iau de la capat

samd, o zi naspa, precum zic... am fost nervoasa toata ziua si am cam tipat si la Vladimir, saracul... imi pare asa de rau!!!
Va pup, sper sa am o zi mai buna miine...

Mergi la inceput