Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (11)
Raspunsuri - Pagina 14
honeybaby spune:
Delia - vreeeeau !!!!!
Vb cand vi din vacanta. Eu ii scot picioarele bebelunei si in wrap dar tot nu vrea. Cum zice si Michelle s-a invatat pe umar sus sa vada ea tot
Astetropi - mulge-te la 2 ore maxim 3 daca vrei sa-ti hranesti inca fetita cu laptic de lla tine
Vladi - wow asta da interviu. Eu recunosc ca nu as putea sa fiu menajera pt ca urasc sa fac curat si sa calc. Le fac pt mine si atat.
revin.... sper sa nu uit nimic
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
honeybaby spune:
Mihaela - 100 ml nu e putin.
Maya mananca asa . Ce-mi aduc minte de ieri
la 18 -100 ml
la 19 -150
la 21;30 - 100 ml
Acum vedeti de ce nu-i ajunge seara laptele??
somn
la 1 - 100 ml
la 4- 90 ml
la 7 - 50 si 60 au ramas in bibe ca eu ma asteptam la mai mult, dimineata de obicei mananca mult
acum la 9 se chinuie cu 100 ml
GabyHila spune:
Honey dar o cantaresti de fiecare data?
eu am mancat un castron de cirese sa imi treaca supararea! cafea tot nu mi-am facut!!...
dayanara spune:
vladi ina
vladi ma joc cu ivan....am reinceput incet incet sa fim la fel ca inainte de sarcina, chiar ma gandeam cum eram atunci, m.am gandit si la ce mi.ai spus tu, faza e ca am facut asta cu placere, pt ca a inventat un joc care ma amuza tare :) se fae face ca gateste sau cumpara si.mi aduce diverse, iar eu mananca, ma imbrac cu ele, toate inchipuite normal
gaby majoritatea trec prin asta dupa ce apare noul membru in familie, ii costa sa se obisnuiasca si sa recunoasca sta, cu rabdare o sa vezi ca nu e chiar asa greu, dar ca de obicei trebuie sa depundem noi mai mult efort decat ei
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...4kg
dayanara spune:
abia ce ma bucuram si ma minunam ce doarme silvana, azi noapte si.a petrecut timpul exact ca o femeie gravida, insomnii si mancare :))
a mancat toata noaptea si nu a plans in schimb s.a frichinit cat sa nu pot sa dorm si sa o bag in seama
e bine asa slabesc mai repede
POZE
AMr...4kg
dayanara spune:
fetelor cine mai are benitite si sunteti multumite de ele de unde le.ati luat?
asteropi asa credeam si eu si am ramas cu gura cascata sa vad copii cu lp crescuti bine merci si mai sanatosi sau la fel de dispusi la virusi ca restul
nu te mai stresa ca mai mare nevoie are asteropi de o mama linistita
POZE
AMr...4kg
honeybaby spune:
Gaby - nu o cantaresc , nu e nevoie pt ca am ajuns sa scot cu pompa si sa-i dau cu biberonul asa ca stiu exact cat mananca. Nu spun ce ma oftic cand ramane in biberon si trebuie sa-l arunc
honeybaby spune:
Roxana - vroiam sa-ti zic ceva sau sa te intreb dar habar nu am ce
Gaby nici noi nu suntem pe roz si motivul principal e lipsa sexului. Dar nu am nici un chef plus ca acum mai e si durerea. Tot zic ca incerc sa fac ceva in privinta asta dar nu fac. Cum el de decor in casa nu prea mai gasesc timp si pt asa ceva.
dayanara spune:
fetelor si noi la inceput, cu ivan mic am avut mari suparari sa zic asa, ajunsesem sa ne gandim la divort de multe ori
cu timpul lucrurile s.au schimbat si nu numai ca statea cu ivan , dar desi ivan dormea cu mine, cand plangea el venea si.l lua in brate inaintea mea, care dormeam ca vaca langa el :)))
dar pana la asta , a fost cale lunga...apoi a inteles ca ordinea prioritatilor si viata s.a schimbat total, si cand o sa va obisnuiti si voi cu ai vostri soti, o sa vedeti ca hop va inscrieti la alta odisee
POZE
AMr...4kg
GabyHila spune:
jale cu barbatii. sa va zic. vineri, sambata , duminica e la nush ce naiba de competitie de fotbal. luni, marti, miercuri e la bran la curs. martea si joia alearga in parc, vinerea\ la fotbal, duminica la pesti. fac cu nervii!! am ajuns sa cer sa imi dea o pupa?? pai daca vroiam sa stau singura, NU MA MAI MARITAM!!! faceam copilu si nu mai aveam nervi constanti!!! si ca sa fie tacamul complet, nu il vrea nimeni, ca l-as da la schimbb