Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (11)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

Buna seara,

ca am vazut ca discutati despre marsupii pentru bebelusi.... eu am din asta, www.becobabycarrier .com, si cu ad-onul pentru sugar da nu prea sta Ingrid in el; am pus-o de vreo 2-3 ori, si nu-i prea place ca ea vrea sa vada, trebuie sa mai incerc. In general o duc lipita de mine si sa se uite peste spate, asa-i place...
Nu stiu daca stiti dar ma e un marsupiu facut in Romania si e destul de bine vazut aici, Marsupi Plus.
O seara buna, n-am apucat sa citesc tot, mai am ultima pagina.

Mai am ceva interesant poate pentru voi, exista Termometre de la Braun Thermoscan Ear Thermometer - IRT4520, de exemplu, le gasiti pe Amazon ca idee si se masoara temperatura din ureche f repede si precis; se folosesc aici mult si in spitale. Mai ales pentru copii mai mari e f fain cel putin baiatului meu ii face mare placere.

Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

Salutare, fetele!!!

CORIMAMI bubulina mea pe 13 mai avea 4700 gr si 60cm.
ieri am cantarit-o si avea 5100gr, acum o sapt avea 4970gr.
deci f f mult nu a luat nici fiimea.
insa e in limite normale.chestia asta nu ma streseaza, las-o sa fie fotomodela
oricum dupa luna a 3 a , din cate am citit, ritmul de crestere in greutate nu mai e asa alert ca in primele lunitze de viata.

cat despre LP si tzatzica.....
mare tragedie la noi :((((
ea care inainte nu avea probleme...manca orice oricand, adica si tzitzi si bibe...de vreo 10 zile, nu mai vrea tzitzi:(((

acum m-am resemnat, dar la inceput asa de tare m-am stresat si m-am necajit, incat am facut pe fond nervos si stress....o alergie capilara+ mancarimi la nivelul scalpului + o tona de matreata

lapticul meu il papa din bibe, dar sanul nu il mai vrea deloc...daca o pun la san ,incepe cu urlete, plansete, se impinge cu picioarele, etc..si oricat am incercat sa o tin si sa-i bag sanul in guritza, sa ii picur laptic pe buzite, sa schimb pozitia de alaptat...NIMIK nu merge.....e mai incapatanata ca mine si cu asta basta(cred ca a luat si de la tasu si de la mine)

am pierdut atatea nopti , cautand pe net , de ce nu mai papa bebe tzatza, si din cate am citit , in jurul varstei de 2luni, multe mamici s-au confrunat cu problema asta.dar a mea nu pare sa isi revina:(((

reusesc insa , sa o pacalesc cand se trezeste din somn , si asa p ia tzatza si papa bine.Multumesc lui Dumnezeu ca inca am laptic
daca e treaza si e ora mesei, oricat as incerca sa ii dau san , nu reusesc, chiar daca la masa anterioara papase san

asa ca ma mulg cam de 2 ori pe zi sau o data, depinde.

in concluzie, fiimea papa cam 2-3 mese tzatza si 2-4 mese LP .
depinde cat sunt de norocoasa sa o prind cat mai mult din somn si sa-i dau san.

oricum , ma bucur nespus ca am reusit sa o alaptez si pana la 3 luni(cat de curand), chiar daca mi-as fi dorit mai mult.
important e sa fie sanatoasa, si ea si mamica ei(nu mai vreau sa ma stresez) si crestem noi si cu LP , cu toate ca imi doresc din suflet sa o tinem macar pana la 4-5 luni asa-jumate LP,jumate LM.
vedem noi, sanatate sa avem.sunt alti copii cat muntii crescuti cu LP si care sunt si sanatosi, cu toate ca nu au beneficiat de anticorpii din LM.

ohh, m-am intins cam mult
consider ca am raspuns si fetelor care se plang de papa putin la tzatza si zbenguiala multa sau celor care se confrunta cu refuzul sanului.

pupici la toata lumea....

CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d

Mergi la inceput

am uitat sa mentionez ca fiimea papa inainte bibe numai o data pe zi la 12 noaptea, cate 80-120ml, depinde, si dormea super bine, pana la 6-7 dim.

eee, in ultimele 2 sapt s-a dereglat de tot...
nici nu mai papa bine, adica papa 70-100ml maxim, cu chiu-cu-vai si se trezeste la 3-4 ore noaptea, deci cam de 2 ori pe noapte sau daca calculez intervalul 12-9dim de 3 ori

FETELOR cand va aud cat se chinuie bbii vostri sa faca kkta,mi se face asa mila de ei si de voi, ca sigur ca va doare mult si pe voi:((( sa ii vedeti cum se chinuie..ofofof
nu stiu ce sfaturi sa va dau, insa va doresc sa treaca repede faza asta si sa intre in normal programul lor de kktza.

aaa, sa nu uit...

vz toate pozele cu toti piticeii cei frumosi

si LA MULTE LUNITZE SI ANI sarbatoritilor de azi si zilele trecute.
si sarbatoritelor mamici.

reportam si noi ai un kktza ff acid....asa de urat mirosea...bleahhh bleahhh si saracutza nici nu am auzit-o cand a facut si a stat cam o ora pana am schimbat-o
in prima faza nu mi-am dat seama ca e de la kk, ca mirosea toata, ii miroseau si mainile si am zis ca e de la lapticul praf care ii ramasese pe limbutza si cum ea e non stop cu manutzele in guritza...

se impregnase mirosul si in hainutze si in paturica pe care sta, peste tot...pana cand si in casa normal ca am bagat-o rapid la baitza, cand am depisat "locatia" mirositoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Neatza fetelor, hai ca vad ca am starnit interes cu port bebeurile Ergo :) Sa va zic repede ca tre sa fug.

Deci:

Vladi -- poate fi folosit cat poti tu sa cari copilul, serios. Acum, normal ca in poze nu apar copii de 5 ani, ca putini oameni isi mai cara copiii la 5 ani si numai in rare ocazii. In general se cara copiii la greu pana spre 2 ani, apoi din ce in ce mai putin. Dar dupa cum am spus, am carat-o pe Jodie (care are la kg la fel ca JOhn, parca 22 sau 20, ceva de genul) si in afara de faptul ca muream de picioare (pt ca sunt intr-o forma varza, nu am mai mers la sala de ani de zile) nu simteam umerii, nu ma durea spatele.

Iaoana -- ce ai tu este alt tip ce port bebe, gen meitai, fara catarame, numai cu legaturi. Asta din ce am vazut de pe linkul pe care l-ai dat. Mi se pare ok, numai ca din experienta mea cu mei taiurile legaturile se labartzeaza si tre sa le tot intaresti. La un copil mic mai rar, dar la unul mai mare, mai greu cred ca se lasa la fiecare sfert de ora.

Honey -- Jane nu e prea mica pt Ergo. Suportul pt infant se foloseste ca sa il tii cu picioarele inauntru, ca in wrap, deci nu ai facut nici o scolfala daca zici ca Maya nu vrea cu picioarele inauntru. Copilul este suficient de mare ca sa stea cu picioarele afara cand distanta dintre genunchi este egala sau mai mare decat latimea port bebeului. Deci nu conteaza greutatea, ci lungimea copilului, mai exact a picioarelor copilului.

Acest port bebe este recomandat si pentru repararea displaziei de sold, pozitia este perfecta, mult mai buna decat in cele mai inguste.

Copilul poate sa scoata mainile si pe jos, pe sub bratul mamei si pe sus (cand e mai mare), peste umarul mamei.

Daca vreti, pot sa va trimit cu ai mei la sfarsitul lunii, va trimit poze cu toate pe care le are prietena mea, sunt facut pe baza neagra, visinie sau bleu-marin cu materiale Vera Bradley. Dar tre sa imi ziceti cu vreo 2 saptamani inainte, sa aiba timp sa le faca.

Va pup, am fugit, ca am o gramada de facut pentru plecarea la Beijing.

Sa aveti o zi minunata!

Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Delia ti-am scris pe yahoo! vreau si eu Ergo!

Vladi e f simplu cu cumparaturile online! Iti faci cont pe unul din www.amazon.co.uk sau www.amazon.de. Contul va fi valabil pe oricare din amazonurile existente. (.com, .co.uk, .de, .it) Principiul amazonului e simplu: mai multi furnizori vand produse. In functie de politica furnizorului, trimit sau nu in Romania. Una din optiunile care ti le ofera amazonul este sa alegi de la ce seller sa cumperi produsul. Din experienta mea amazon ca si vanzator (exista sperat) trimite intotdeauna in Romania. Cand am comandat pe .co.uk am primit cu un curier rapid si a fost in max 4 zile coletul la mine. Din Germania vine cu posta nemteasca si dupa aia cu a noastra:) rezultatul?!! asteptare si de 3 saptamani!

De platit se plateste cu cardul si banii iti sunt luati de pe card cand pleaca produsul catre tine. Eu sunt multumita de sistem. Mi-am cumparat mare parte din ce am avut nevoie pt Joy inainte sa nasc: leagan, biberoane, sterilizator.... o groaza.

Transportul nu e f scump. Leaganul de ex si cu alte inca 3 pachete mai mici m-au costat 20 de euro. Ideea e sa le cumperi pe toate de la acelasi vanzator ca sa nu ai shipinguri separate. Daca vreti sa vedeti cat costa, puneti produsul in cos si mergeti pana chiar la penultimul pas INAINTE de a confirma comanda. Acolo arata cat costa transportul.

urla chitaitorul.... v-am pupat!!!!

Mergi la inceput

neata!!!!

azi dam noi capuccino freddo sau normal cu frisca ce preferati voi cu niste cookies.

noi suntem treze de la 7 :30 si inca nu dam semne de oboseala, din contra, avem chef de bicilcleta, zambareala si gangurit-atat cat ne iese

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

cristina30 nu stiam de baby carrierul ala romanesc - multumim! Pare f in regula din ce am vazut in poze. Pe mine insa m-a convins Freedelia cu Ergobaby, ca pre acu foc il sustine :))
Termometrul de ureche: stiu ca se foloseste si in spitale. I-a luat o asistenta o data temperatura lui Vladimir cind am fost la clinica cu el si a zisf sigura pe ea ca are 35.5... Copilul avea 39 cind plecasem cu el de acasa, dar mersesem 5 min prin vint rece cu el si probabil se racisera urechile... de atunci nu am incredere in tipul asta de termomeru :)
Altfel, ma bucur ca mai scrii aici !

Kossir - ca am uitat sa-ti raspnd cum am "intervievat " eu menajerele :)) Am vorbit cu rabdare cu ele mult la telefon, ca sa-mi dau seama ce fel de persoane sint. Am facut o selectie deci de la telefon - am vorbit cu vreo 50 care m-au sunat si am ales 6 cu care sa ma vad. Cu alea 6 am stat cu fiecare cam 1 ora de vorba, m-am plins de vechea menajera ca aia nu facea bine, si ca trebuia sa faca asa si asa si am urmarit reactiile lor, sa vad daca avem aceeasi parere despre cum s efac lucrurile sau nu. Le-am avertizat ca sint tipicara, si le-am zis tot ce ar fi mai greu de facut, insistind ca e greu de spalat la geamuri ca sint din alea cu mult ebaghete de lemn si se curata la colturi cu bete de ureche, le-am zis ca eu urasc calcatul, ca mi se pare f greu... Si daca ele ziceau ca si ele urasc calcatul sau ca, in fine, e adevarat ca e greu ce le zic (dar le stimulam eu sa zica ca e greu, altfel nici una nu recunoaste) dar asta e, trebuie sa faca orice ca sa cistige bani bani... atunci au revoir! le scoteam de pe lista mea... Plu se important de vorbit cu ele ce meserie au la baza, ce au de gind in viitor, pt ca nu vei sa te incurci cu una care citeva luni va lucra pt ca are dificultati financiare acum si, imediat cum prinde ocazia de un job mai bun, dispare... Apoi am chemat 3 din astea 6 la proba de lucr, in zile diferite, le-am zis ce au de facut si le-am lasat de capul lor, sa vad ce fac ele natural fara multe indicatii de la mine... Nici una nu a facut f bine, dar am ales-o pe cea mi vesela si care a parut atenta si rabdatoare la ce i-am zis eu ca a facut rau... Deci cam asta e, nu stiu sa intervievez propriu-zis insa mereu am avut mina buna la angajari, ca le-am ascultat cu atentie dupa ce le-am provocat sa greseasca :)

Mergi la inceput

Vreau cafea!!! astero nici ca se putea mai bine oferta ta :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

freedelia multumesc mult pt info! O sa-mi iau chiar zilele astea!

gabyhila sar'mina pt instructiuni cu amazon, f clar acum! De ebay stii ceva, e sigur? ca pe ebay am gasit mai multe ergo din astea...

Mergi la inceput

Vladi vezi ca eu m-am inscris la un ergo de la Delia ca vin parintii ei in tara la sfarsitul lunii. Si nu e 120 de euro sper:)

Fetelor eu am probleme grave cu relatia mea cu sotul. azi sunt 3 ani de cand ne-am casatorit dar nu am nici o bucurie. Am impresia ca ma evita, isi face program singur, caurta orice fel de scuza sa nu ma implice si pe mine, e artagos. eu sunt nasol cu nervii si nu suport nimic, plang din orice. apropierea e aproape zero intre noi si din pacate nici nu crede ca avem vreo problema.

nasol....

Mergi la inceput