Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (11)
Raspunsuri - Pagina 10
dayanara spune:
cori sau pe cine am vazut in costumas de la kiabi cu batic ?¿'
noroc cu voi am vazut si eu ca baticul ala se pune dupa urechi nu peste...ca are si silvana un costum in stilul ala de la HM, o sa.i fac poza, dar nu stiam ce e cu baticul :))) multe chichite la fetite!
ina, briza si eu cu ivan am ajuns sa.i spun sotului sa vina sa stea cu el sau sar pe geam :))) vorba vine
mai sunt cateva luni si nu vor mai plange asa, oricum ivan la inceput asa a fost , acum e cuminte, sper sa nu fie invers la silvana...
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...4kg
ioanaa28 spune:
stiu ca au mai fost infectii urinare la unii iepurasi...
Daca sunt mamicile prin preajma, sunt curioasa care au fost simptomele, si care a fost tratamentul?
BB Ovidiu Andrei
Alexandru
BEBE...in burtica..
ninocikap spune:
Ioana al meu a avut infectie urinara, dar nu a avut simptome, poate sa zic lipsa poftei de mancare.
noi i-am facut urocultura pt ca nu ii mai trecea icterul care era foarte pronuntat , avea bilirubina totala 10..., si doctora a zis ca cel mai probabil este intretinut de o infectie, si a avut dreptate.
ninocikap spune:
revin ca am uitat sa scriu de tratament, tastez cu o mana ..asa ca e mai greu
in urma antibiogramei a iesit infectie cu ecoli rezistenta la ampicilina si augmentin. din cele la care a iesit sensibil .. multe nu erau pt sugari asa mici, avea aproape o luna.
au ramas 2 care mergeau, amandoua injectabile. asa ca ne-a dat Fortum la 12 ore, am facut 6 zile.
zilele astea trebuie sa ii repet si eu urocultura.
freedelia spune:
Seara buna fetelor -- am avut o zi frumoasa, am mers la joaca, Jane e asa de cuminte, sta toata ziua in Ergo daca am treaba, daca nu o scot si ne jucam, sta in brate la toata lumea, zambeste de te topesti. Numai cand o paleste foamea sa te tii -- chitzaie de cateva ori si daca nu ma prind, incepe frate sa urle de nu mai stiu cum sa scot tzatza mai repede si sa i-o dau :)
Dayanara -- da, asa e, am experienta si cu formula exclusiv (John) si cu mixt (Jodie) si cu alaptat explusiv (Jane). Asa este, John care manca formula crestea precum Fat Frumos intr-o zi cat altii in sapte. Nu e foarte sanatos si tocmai de aia i-am si introdus solide mai repede, la 4 luni, ca manca prea mult lapte si se ingrasa prea mult. Jodie cat a mancat numai san, pana la 2 luni si un pic cand m-am operat, a crescut putintel comparat cu John, in prima luna 6-700 de grame doar. Cand i-am bagat formula a inceput si ea sa creasca mult, dar au aparut si problemele, constipatie, etc. Jane creste foarte bine, cam 1 kg pe luna, s-a nascut cu 3.5 kg si acum are peste 6 kg (cantarita pe cantar de adulti, eu cu ea in brate, deci nu foarte exact). Cred ca la un bebe alaptat exclusiv este ok si sa fie slabanog si sa fie umflat. Numai sa aiba destul pipi in scutece si sa faca kk macar la cateva zile.
Honey -- Ergo-urile nu se compara cu nici un alt port bebe, eu la al treilea copil am zis ca nu imi mai trebuie nici un port bebe, ca toate sunt la fel, pana si faimosul Bjorn iti rupe spatele. Ei, cand l-am incercat pe asta (gratis, mi l-a dat sa il port ca sa isi faca reclama) am zis ca l-am apucat pe Dumnezeu de un picior... este intr-adevar minunat. Da, costa peste 100 de dolari, dar merita fiecare banut. Poti sa il folosesti cand mergi in drumetii, la cumparaturi, etc pana la 4-5 ani, pentru ca distribuie greutatea pe toata suprafata corpului. Prietena mea il cumpara direct de la manufacturer si il decoreaza cu materiale mult mai frumoase decat ergo-ul de la firma si il vinde cu 50 de dolari. Aici in China se poate, ca nu exista nici o lege a copyright-ului. Uite-le aici pe ale ei: http://www.flickr.com/photos/38850349@N02/sets/72157624053533019/ mult mai frumoase decat originalele. Am contactat-o pe mamica de la poarta-ma mami sa vad daca o intereseaza sa le vanda in Romania, ca nici pe la noi nu e prea mare branza copyright-ul...
Azi am luat biletele de tren, Joi seara plecam la Beijing!!! Copiii sunt super incantati ca mergem cu trenul toata noaptea. Eu sper doar sa nu aiba Jane colici, ca in rest am mai mers cu trenul noaptea si e bestial, cel mai dulce somn, asa leganat de tren. Plecam la 9 seara si ajungem la 7 dimineata. Abia astept!
Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
ioanaa28 spune:
Nicoleta, multumesc
sa va iasa bine anlizele !!!
BB Ovidiu Andrei
Alexandru
BEBE...in burtica..
andra_s spune:
salutare si de la noi!
eu de aseara de la ora 22 nu am mai avut curent de la furtuna si abia acum s-a rezolvat, dupa multe tel la electrica
noi azi dimineata am facut vaccinul de 4 luni, a fost fff cuminte, a scos un mic chitait cand i-a bagat acul si gata, pana acum nu a facut nicio reactie si spar sa nu faca de acum incolo.
am citit din urm, v-ati pus rau de tot pe scris, nu gluma, na afara ploua, bebe face nani, ce sa faci in casa, da-i cu netu' inainte mars:
- am vazut pozele pe care le-ati afisat recent, avem niste copilasi superbi toti mi-au placut tare mult, sunt unul mai frumos ca celalalt
LA MULTI ANI PT TOTI IEPURASII!!! ESTE PRIMUL VOSTRU 1 IUNIE!!! DE ASEMENEA PT SARBATORITII LUCA, IURIA, ERIC SI LUANA!!!
- bluekidoo ma doare capul cand citesc ce dau mamicile sa pape la copii de cateva luni, imi e asa mila de stomacelul lor si eu am facut sarmale si nu i-am dat si lui ianis, ce mama denaturata sunt
- ella mi-am dat seama ca a fost gluma aia cu suzeta si eu tot in gluma am incercat sa iti raspund, da' nu prea mi-a iesit, asa-i ? si acum serios, am gasit-o la o farmacie suzeta aia smecheroasa, dar care ne-a ramas micuta
si acum tot serios sa stiica inweek-end a fost f cald si la noi si ianis a transpirat mult, i-am dat si eu apa plata cu lingurita, ajunsese la fel ca geo sa ceara tzitzi la o ora si nu mai apuca sa traga laptele de sfarsit care este mai consistent. si am si vazut cum se manifesta la sete, e marait si scoate limba afara des si scurt, parca e furnicar.
denisa asa se masoara cumintenia la bebelusi acum, nu , in nr de mesaje postate na, eu acum recuperez de cand eram gravidutza, atunci nu m-a lasat
cat despre sexul dupa epiziotomie ... si mie mi se pare cam ... nu stiu cum sa zic ... mie mi se pare ca simt cusatura aia mai mult decat trebuie, cred ca al meu dr a vreu sa ma coasa de tot
al meu sot se implica tare mult si timpul cat il sta acasa aproape e in permanenta cu ianisu, pleaca singuri la plimbare, vorbesc f mult amandoi, ii face baita cand e pishtilik bine dispus, se joaca cu jucariile impreuna, ii schimba pampers-ul, etc, eu sunt f mandra de relatia lor
mai citesc si revin ca fac un mesaj cat un carnat
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
castelanaC spune:
fetele scriu rapid inainte de culcare, printul doarme deja: mancat, imbaiat.
Azi a fost asistenta, avea ultima vizita la noi, s-a speriat de baiatul meu: la 8 saptamani are 7 kg, 63 de cm!
A luat bine de tot, mie mi se pare mult, inca putin si nu ne incap hainele ce le avem.
Deci noi suntem bine, numai eu obo, azi am mai si avut sotul cu colegii la pranz, deci m-am agitat.
Dupa a venit asistenta, dupa am iesit afara la piscina blocului sa ne plimbam si puiul a dormit.
va pup si sa va traiasca frumosii!!!!!!!!!
castelana fericita mami de Cezar
luni am deschis ouletul nostru de
kossir spune:
Solidarizez cu mamicile cu problempe cu mancatul la san. De fapt nu stiu daca am probleme sau doar mi le fac .
Sofia mananca 3...5 minute la san si de multe ori nu-l mai vrea pe al doilea. Cam doua mese pe zi sunt ok, adica mananca cum ar trebui. Dar....... e vesela nevoie mare, doarme foarte bine, face pishu, caca. Cantarul meu nu poate fi luat in considerare sa vad cat o sa ia saptamana asta, ca acum au inceput problemutele dupa vaccinul acesta- fara legatura cred. Poate merg special s-o cantaresc, poate ma linistesc. Sau nu.
La multe lunite!!!! tuturor bebiciolor din ultimele zile .
http://community.webshots.com/user/kosscar
dayanara spune:
andra tare de tot suzeta! si iannis e dulcic cu privirea lui aroganta in sensul frumos
castelana, a luat in jur de 1200 pe luna, nu e mult deloc...stiu copii care iau 1500 si tot sunt ok
freedelia eu nu ma preocup chiar daca silvana creste mult acum cu LP
oricum mai tarziu se ma ia cu altele si nu va mai manca mult sau cine stie...de aia si fac diversificarea la 7 luni, daca nu va creste atunci o fac mai devreme
kossir totusi sofia a crescut bine, nu te preocupa deocamdata, stai sa vezi per total
noi vineri avem vaccinul...si ii voi da si rotateq care e optional
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...4kg