Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (11)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

annya f frumos alex, f frumoasa mamica, f frumoasa nasica

corimami eu am nascut pe 19 ianuarie si alaptez exclusiv
eu zic sa nu te panichezi, sa mai astepti putin sa vezi cum evolueaza, au momente in care cresc mult peste medie si momente in care iau mai putin in greutate. acum ei sunt f activi si nu mai cresc asa spectaculos.

revin mai tarziu, tati ne-a trimis la imbracat ca ne scoate in oras, doar e ziua noastra

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Andra - asa e . De ex se vede ca azi Maya a dormit mult nu ?.
Cum nu-i dai sarmale ?? vrei sa pofteasca baiatul si sa se umfle partile intime?

Roxana - am de la primii pasi ca tot din plastic e si tot aia face. Si da incap dr browns in el, e un pic mai mica gura ai de plastic de la sterilizator decat biberonul dar nu-i problema.
Auzu cica Ivan e cuminte dar iti vine sa sari de la balcon:))))) Foooarte cuminte

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

denisa povesteam de cand era mic si urla de foame nu de acum

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...4kg

Mergi la inceput

Bebeluna are oficial un ochi de la mami si unul de la tati > ochiul caprui s-a facut negru, cel albastru pinde din ce in ce mai mult spre verde

Mergi la inceput

Roxana cred ca exista o lege nescrisa a compensatiei si ma astept ca Maya sa faca muuuulte prosti cand o sa treaca de un an ca acum tare cuminte e

Mergi la inceput

Delia - da merita bani daca ar sta in el. Dar nu am de unde sa stiu ca o sa stea. Daca face ca la wrap ??
Am vazut-o pe Jane parca e un pic maricel pt ea, cred ca pt Maya trebuie sa iau chestie daia pt infant, am uitat cum ii zice.
Ar fi misto s vina si in Ro, macar nu mai astept atat sa vina. L-am gasit pe amazon cu 129$ sau 99 de euro, tot pe acolo.

Mergi la inceput

Si mie imi place cu trenul si noaptea si ziua , nu am mai merg din liceu cu trenul ca de ne-am lenevit si noi cand plecat avem bagaje de zici ca ne mutam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

Ma tot gandeam in ultima vreme ca ne-ar prinde bine si noua un wrap sau sling...vroiam sa va cer parerea care ar fi mai bun,,,adica, multe din voi folositi unul unul dintre ele si asa pe scurt...avantaje / dezavantaje.
Dar mi-am amintit acum trei zile ca am un port bebe primit pe cand era Alex mic dar nu l-am folosit niciodata.E generatie mai veche dar ar merge zic eu, daca ar vrea Ovi sa stea in el. Dar cum zicea si Denisa, nu-i place, da deloc, indiferent de pozitie...asa ca ...mai merita oare sa investesc in altceva?
Numai ca e tare greu si sa--l tin in brate, de fapt greul de abia acum incepe. Fain ce ne-a aratat freedelia, multumim, dar cam costisitor si ma tem ca ar fi si degeaba...
Credeti ca in timp bebe s-ar obijnui?

BB Ovidiu Andrei
Alexandru
BEBE...in burtica..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

Asta e port bebe pe care-l avem.
Ati folosit careva?
www.wilkinet.co.uk/

BB Ovidiu Andrei
Alexandru
BEBE...in burtica..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

temperatura normala la copii fetelor, am mai zis si mai zic o data, pt ca mi se pare important: luati temperatura copilului cind e sanatos, citeva zile la rind, de 2 ori pe zi, notati totul. Temperatura se ia mereu in acelasi fel, ori intarrectal (eu prefer asa, ca mi se pare cel mai sigur si relevant, nu depinde de pozitia termometrului la axila sau de temperatura exterioara - termometrul ala care ia temp la ureche iti da in minus cind e frig afara si in plus cind e cald...) Asa veti sti care e temperatura normala a copilului TAU, nu aia care scrie in carti.
Am realizat chestia asta tirziu, cind avea Vladimir mai mult de 1 an si avea temperatura 38. M-am speriat pt ca p corpul meu 38 e mult, inseamna ca-s bolnava... Si ma intrebam daca sa-i dau sau nu antibiotic, si atunci am realizat ca habar nu am ce inseamna 38 pt el... Dupa aia i-am luat o saptamina temperatura de 2-3 ori pe zi si am vazut ca normalul la el (intrarectal) e in intervalul 36.8-37.4. Si abia atunci am realizat ca 38 e nimina toata pt Vladimir.
De atunci si pina acum nu-i mai dau nici macar antitermice pina nu ajunge la 38.4 (1 grad peste normalul lui maxim), iar de antibiotic imi pun problema de la 39.4 incolo...

Acum la Floricica am facut masuratorile din primele saptamini de viata si stiu ca la el e normal in jur de 37.2...

ioana28, nici eu nu as da antibiotic la mai putin de 38.5, si nici atunci n-as da daca mi s-ar parea ca bebe e totusi bine, se comporta normal. Evident, daca ar iesi infectie urinara as da ce trebuie imediat, conform antibiogramei.
Eu cred ca unii pediatri se reped imediat la antibiotic ca sa-si ia de o grija, sa nu cumva sa fie o infectie care sa o ia razna - ca la bebei se intimpla, ei nu au sistemul imunitar dezvoltat ca sa se descurce singurei, iar bolile evolueaza f repede la ei... De aia nu ma supar pe doctori, sufla si ei in iaurt.
In cazul meu, pediatra care vine by default de 2 ori pe luna sa mi-l controleze si pe care o sun ori de cite ori am vreo nelamurire, e mai ok, ca stie ca nu stau ca proasta sa evolueze o boala si il supraveghez cu atentie, si de aia nu ne da antibiotic decit cind altceva nu mai merge... Dar ceilalti doctori poate se gindesc ca nu au cum sa supravegheze ei copilul sa fie siguri ca totul e bine, de aia prescriu repede antibiotic, ca sigur sa nu evolueze boala in rau.
Multa sanatate, eu zic ca nu-i asa grav, dar tu fii atenta si supravegheaza-l bine

miria eu in nici un caz nu as trata homeopat E-coli la bebelus, sint f periculosi pt ei.

Mergi la inceput