Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (11)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Da, tu ai dreptate.
Am zis-o si eu de oftica, pe asta cu omul preistoric, dar banuiesc ca saracii oricum nu supravietuiau daca mama nu avea lapte. Si mama aia nu era stresata? ca doar o alergau si dinozaurii si cave-man.

Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
http://family.webshots.com/album/577563096pZggfd?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Fete, nu dati cu rosii, care va stiti , dar temperatura de 37 cu ceva nu-i temperatura, ci starea normala a unui bebe. Ce trece de 38, da. Poate insemma ceva si trebuie urmarita si tratata.

IOANA - Nu te grabi cu antibioticul. Asteapta si rezultatul la urocultura si vezi dupa.
Parerea mea e ca-i prea mic sa-l bagi pe antibiotic la prima reactie nitel pe langa normalul lui.

In primul rand, antibioticul se da dupa 3-4 zile de la administrarea unui tratament tintit pe-o problema. Adica, are copilul o suferinta, ii dai tratament si daca vezi dupa 3-4 zile ca nu-i scade febra, spre exemplu, ii bagi si antibiotic.
Sau daca are infectie urinara, desi aici depinde ce ii iese la analize.
Pentru ca, de cele mai multe ori iese E. coli si ala se trateaza foarte bine cu naturiste sau homeopate, nu cu antibiotic care modifica imunitatea, strica flora, creeaza rezistenta si, de cele mai multe ori, cum il opresti, apar recidive.

Of, medicii astia! Uneori sunt asa superficiali.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

HONEY si tu la pompa? Offf, sper sa fie doar o faza, vad ca azi m-am mai inteles cu el, dar tot cu pacalitul cu biberonul, dar doar doua guri, restul la tzitzi.

CORI ma bag in vorba, pentru ca ai nostrii copii sunt aproape de o varsta.
Albert a luat in luna a treia cam 1,2 kg cu alaptat exclusiv.
Daaaar, el a vrut sa recupereze ca s-a nascut mic.
Acum, la 3 luni (maine) are undeva la 6 kg, asa arata cantarul meu vechi si ponosit.
Daaar (vezi cate daaar sunt ), el mananca si noaptea, acum are cam 7 mese la 24 ore.
Sfatul meu este sa faci o medie a celor 3 luni si sa vezi asa cat a crescut, ar trebui cam 750g/luna.
Daca Petala e vioaie si rade, nu o deranjeaza nimic, nu are fontanela lasata si plicul abdominal flasc, eu zic ca e ok.
Mai intinde-o cu LM inca vreo saptamana si vezi cum merge. Succes!

INA daca treci prin Brasov, nu ne ocoli!

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Ioana28, nu vreau sa te supar, dar nu am mai auzit pe nimeni sa dea antibiotic la o raceala cu temperatura 37.5. Toata lumea se fereste de antibiotic, iar pediatra ta ii da cu asa mare usurinta
Uite asa se distruge imunitatea la copii!..of...

Anca
mami de Codrin
de Lucas

http://family.webshots.com/photo/2347693530105533668WsmHRR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Child si eu de voie de nevoie. Asta e ,macar sa fie lapte, nu mai conteaza cum il papa.

Cori - poate le dadeau copiilor lapte de dinozaur. Chiar acum ma uitam la Petala, nu pare slaba. Tu o vezi slabuta?

Ce am mai lenevit azi...

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CoriMami

La multi ani fetite si baietei scumpi!!!

da-eu sunt galateanca

Am si eu o intrebare pt mamicile de ianuarie-februarie: mai e cineva care alapteaza exclusiv???

Ca imi pierd nadejea. Sunt tare trista ca Petala a luat doar 200g in primele 3 saptamani ale lunii a 3a.

Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina

Si eu alaptez exclusiv, si Briana are 4 lunite implinite...Dar ia bine in greutate deocamdata, in ultimele 2 saptamani a luat 540g.Si eu zic sa ceri totusi sfatul pediatrului.
http://family.webshots.com/album/577563096pZggfd?vhost=family

Poze Briana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

O ZI MINUNATA PENTRU TOTI COPIII NOSTRII, FRATIORI, SURIOARE SI PENTRU TOTI COPIII PAMANTULUI

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ioana , aici ce e peste 37.5 axial, pt ca rectal nu se ia temperatura(aici) te trimite direct la spitalul de copii pt investigatii, gen analiza de urina - la inceput cele neinvazive, apoi de sange etc
totusi stiu copii care faceau 37.5 axial si asta e temperatura lor normala

cori, pe vremea aia nu venea nici vecina de pestera sa spuna ca al ei a luat mai mult sau ca.i da mar cu cozonac sau ce.o fi :))
la lm e f normal sa ia 700 pe luna....ca sunt cazuri in care iau mai mult sunt, dar rare
intreaba pe freedelia ea, are experienta cu LP cu LM si cred ca si cu mixt....din cate stiu john lua la greu cu lp, dar nu compari cu un LM , sau intr,adevar in ce cred si eu in legatura mama copil care cand se alapteaza e mai puternica

niki, merci, dar cum spui tu dai doar seara eu eram curioasa de cele cu LP exclusiv, aveam impresia ca tre sa ma tina mai mult o cutie, nu am calculat pt ca neavand problemele care le.am avut la ivan am zis merci si m.am relaxat....

vladi iar le faci tu pe toate...zau asa, soacra in loc sa ajute strica, te enervezi si uite pe urma cum scade laptele...

azi a plecat leo cu ivan si eu am iesit dupa ei, pai fara scandalul care.l face ivan si cum tipa la ea, silvana n.a mai fost asa cuminte, s.a simtit deodata singura in liniste si a inceput sa miorlaie....
ivan cu crizele lui dar o tine calma tare :))

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...4kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

cine are sterilizator de microunde avent? imi intra bbiberoanele dr brown in el? cred ca tu denisa, da nu.s sigura
imi trebuie pt romania, adica sa.l pun pe atat sa.mi cumnpere de acolo de la vreo farmacie

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...4kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

Aveti dreptate referitor la antibiotic.
oricum ma hotarasem sa nu il dau..nici nu l-am preparat desi doctora zicea sa-i dau o doza imediat ec ajung acasa. E adevarat ca am dat peste una care pe mine ma irita , ma asteptam sa-i dea rapid antibiotic. Eu astept rezultatul analizelor, evident, nu zic la nimeni nimic si nu-i dau nimic !!

Stiti cum a fost de fapt? Joia trecuta am mers pentru vaccinul de 2 luni desi erau depasite bine 2 luni, dar ne-a tot amanat medicul de familie, pana l-a primit si ea...etc. Si atunci a avut 37.7, asa ca a hotarat sa nu-l facem...vaccinul. Trei zile i-am dat antitermic iar febra a oscilat , valoarea maxima inregistrata 37.8.
In fine sa nu va mai bat la cap, clar tra sa astept rezultatul analizrlor dar ma enerveaza medicii astia, fiecare cu parerea lui, cu tratamentul lui, si din pacate mult prea invaziv !!!
Sper sa ies din chestia asta rapid si fara antibiotic. Si sa facem si vaccinul ala sde 2 luni macar pe cand va avea trei.. apoi mai asteptam o luna ca sa putem face si BCG, daca apare si ala..

BB Ovidiu Andrei
Alexandru
BEBE...in burtica..

Mergi la inceput