Pufuleti cu colacei ian-feb 2010 (72)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Fetele...la noi plouaaaa intr-un hal...a batut si gheata...in gradina pluteste apa, imi strica toate straturile...mi s-au pleostit toate.

Maine cum se anunta vremea oare? Tot asa? Fetili de la Moldova, cum ramane cu intalneala pan' la urma?

mami de strumfita scumpa Daria-Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem

Fetele...la noi plouaaaa intr-un hal...a batut si gheata...in gradina pluteste apa, imi strica toate straturile...mi s-au pleostit toate.

Maine cum se anunta vremea oare? Tot asa? Fetili de la Moldova, cum ramane cu intalneala pan' la urma?

Of ce rau imi pare pt planutele din gradina si pt munca voastra.

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 9 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Mi-am adormit gaza cu galmutza de la vaccin si ma apuc de calcat.

Ca tot vb de calcat, eu inainte de calcam o data la 2 luni. Acum m-am obisnuit sa-i calc mereu hainutele, iar daca mai ramane enrgie le calc si pe ale noastre. Am observat ca sunt mai aspre daca sunt necalcate.

Este a treia oara cand scriu mesajul asta, sper sa fie si ultima.

_

AMR 9 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:

la noi asa a fost ieri, dar eu am noroc ca pamantul e un pic in panta si nu prea s-au facut stricaciuni la stratuletze
Noi maine nu ajungem ca tati nu prea e de acord, ca e prea mica inca de drumuri , nici la ma-sa la Roman nu vrea sa mearga cu ea, si nu as insista cu drumul mai ales ca e vremea care e...
Daria cum e? de la Anastasia pt papusica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Eu am mare noroc cu calcatul. Inainte, cand stateam la apartament, calcam duminica pt toata saptamana. De pe la 6 la 8-9 seara eu calcam.
Acum am o femeie care ma ajuta la curatenie si care imi si calca. E super sa nu mai am treaba cu calcatul, decat cand plec eu in oras si vreau nu stiu ce sa mai netezesc. In mod normal, toate sunt calcate.
I le dadeam si pe ale lui Dani la calcat, dar in ultima vreme am avut nevoie de niste pantalonasi sau body0uri care imi placeau mie si care erau uscate si necalcate si i-am luat direct. Nu am mai ajuns cu ei la calcat.
Si m-am invatat ca daca am nevoie de rufe pt bebe curate, pot sa le port si necalcate, daca ajung cu unele spalate pana sambata, atunci mi le calca. Cum apucam.

de Daniel, n.01.02.2010, 3500gr, 51cm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Mi-am adormit gaza cu galmutza de la vaccin si ma apuc de calcat.

Ca tot vb de calcat, eu inainte de calcam o data la 2 luni. Acum m-am obisnuit sa-i calc mereu hainutele, iar daca mai ramane enrgie le calc si pe ale noastre. Am observat ca sunt mai aspre daca sunt necalcate.

Este a treia oara cand scriu mesajul asta, sper sa fie si ultima.

_

AMR 9 kg

eu calcam si inainte
dar pe ale lui le calc si pentru ca stiu ca se mai distrug din microbi. si clar sunt mai moi

Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului

AMR 10 pan'la nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Daca mai tineti minte ma plangeam de o iritatie a pielii (descuamare, uscaciune a pielii in jurul pampersului si nu doar...) doctorita mi-a zis sa-l dau cu nidoflor si bepanthen... ca e vorba de ciuperca (???) fac cum a zis...

si calciu, sa-i dau calciu ca avem o fontanela cat o shura... i-am si zis retinerea mea, ca eu am luat calciu aiurea si am facut pietre la rinichi, si mi-a recomandat calciu pharco, care mai luati calciu si cum, de care, pentru ce? cica incepe sa aiba si coastele evazate si e musai sa-i dau calciu...

noi luam un remediu homeopatic in locul Calciului ,Calcareea Carbonica pt cranio tabes...inceputul rahitismuului Dar nu stiu sa-ti spun daca chiar da rezultate Poate nu sunt imediate Eu as prefera sa iau eu Calciu dar nu stiu de care ca sa fie mai bun

cea mai fericita mamica :)

Mergi la inceput

Eu asa am impresia ca fontanela e mai mica si ca oasele craniului sunt mai tari

Mergi la inceput

Citat:

Imi pare rau de gradina si de munca voastra

Mergi la inceput

Tu fetelor,fac sondaj
bebelusii vostri de 4 luni(alaptati exclusiv) de cate ori fac kk pe zi ? si ce consistenta ? Cat e ok ca numar de kk pe zi pt un bb de 4 luni si ce consistenta ?

Mergi la inceput