Pufuleti cu colacei ian-feb 2010 (72)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Si acum din capitolul 71:

So ...Andrelina ne "paraseste" ...pleaca in Germania (7 zile) niceeeeeeeeeeeeeee ....plimbareala placuta ...ai rezolvat cu pasaportul ???

Cris.d ...felicitari pentru cele 24 de ore perfecte ...m-am uitat la pozici ...ema e o dulceata ...nici nu zici ca urla asa cum ne povestesti tu ... aaa...ca vroaiam sa te intreb ...unde i-a disparut perisorul brunet ??? si ...super serbarea Anei

Decenula mamica ocupata ....felicitari pentru achizitii (aceleasi lucruri intentionez sa le cumpar si eu pentru diversificarea Isabelei) ...vezi poate iti surade cartela aia de internet la care ii tot fac reclama cei de la vodafone, cica o incarci atunci cand ai nevoie sau ceva de genul

Onitza sa treaca ciuperca aia chinuitoare cu noul tratament ...

Platea sper ca i-au trecut lui bbTO efectele vaccinului si ca tu te-ai odihnit ca sa flutureshti cu noi

Miremia eu am centrul de activitati (cel pe care il poti vedea in pozele de pe noul cont) luat din AFI de la etaj, e acolo un magazin mareeeeeeeeee cu de toate pentru copii de la 0 luni pana la 14 ani, a fost 250 lei si ce mi-a placut mie este ca floricica din centru canta sau scoate diverse suntete cand trage isabela de ea ...eu sunt multumita....daaaaaaaaaaaaaar ...a mea pitica deja s-a plictisit de el ...acum ii place sa stea pe o paturica unde ii pun eu jucarele

Ruxita cat de bine le spui tu acolo ......sa iti dea Universul exact casa pe care ti-o doresti ...ia zi tu ce carti ai citit ...ai fost si la cursuri de asa ceva ...eu am fost ...dar is mai batuta in cap si nu prea s-a legat mare branza de mine ...oricum eu pot sa spun doar atat Isabela mea este exact asa cum mi-am imaginat-o (ma refer acum la un exercitiu pe care l-am facut cu vre-o 3 luni inainte sa raman gravida, in care ma imginam cu o fetita care semana fix cu isabela) din pacate m-am concentrat atat de tare pe copil ca am uitat sa pun si un sot langa

Cristies, Miremia
si alte fete cu Monti, eu am luat fructoza din DM cu 6 lei parca ...si am facut si eu paste d-alea cu fructoza dar eu ma las deocamdata de slabit ...am incercat o chestie incepand de vineri ...am scazut un kg, dar si laptele se duse ca ieri a trebuit sa bag bibe la fata ...asa ca am bagat in mine ca sparta de ieri in coace si am iar tzitzile pline

trimit ...sunt abia la pag 5 oare o sa reusesc sa termin azi ?

Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Buna dimineata mai pe la amiaza asa

Eu m-am trezit cu o mare durere de gat . Dar sunt f bine dispusa nu stiu ce e cu mine

Nu am mai scris pt ca nu am mai avut nimic interesant de zis .. daca vroiam sa raspund la o intrebare raspundea altcineva inainte si tot asa ..

Dar azi nu m-am putut abtine .. Imi pare asa de rau de intalneala noastra .. As vrea in we .. ar fi bn .. we asta .. ca in celalalt avem botez

de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
PozePoze noiPovestea nasterii

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Elefantica de informatii.

Decenuela si eu oscilam intre un scaun chicco polly cu 4 roti si un fisher price tot cu 4. Pt sora mea, cadoul de botez va fi un scaun inglesina zuma. Inca nu ne-am prins ce face de arata asa ciudat si este mai scump decat altele, dar speram sa-i placa nepotelului.

Astept si eu sugestii pt scaunul de masina (n-as da totusi 7 mil pe el ) si pt aparatura necesara diversificari. Mamici cu experienta (sau fara) puteti sa ne faceti o lista cu cele trebuincioase pls?

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 9 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

No bine ,am recuperat
Deci ce calciu bem ?ca mai bine as bea eu decat sa-i dau lui
Toti pufuleti au program de noapte ?Al meu jumatate de noapte a supt din 2 in 2 ore ,iar cealalta jumatate din ora in ora De vis
fetele care le bagati in bibe cereale ,seara,dorm toata noaptea pruncii?al meu suge de la titi,oare merita sa ma mulg si sa-i dau bibe cu cereale ? dacarefuza sanul dupa aia ? Am tot felul de intrebari intrebatoare

cea mai fericita mamica :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Elefantica de informatii.

Decenuela si eu oscilam intre un scaun chicco polly cu 4 roti si un fisher price tot cu 4. Pt sora mea, cadoul de botez va fi un scaun inglesina zuma. Inca nu ne-am prins ce face de arata asa ciudat si este mai scump decat altele, dar speram sa-i placa nepotelului.

Astept si eu sugestii pt scaunul de masina (n-as da totusi 7 mil pe el ) si pt aparatura necesara diversificari. Mamici cu experienta (sau fara) puteti sa ne faceti o lista cu cele trebuincioase pls?

_

AMR 9 kg

Eu am luat de la COra un scaun de lemn f frumos 160 lei .. Dar vad ca voua va plac alea de plastic de firma . Mie nu mi s-a parut interesant sa dau atatia bani pe el ....

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Hai salut din nou.

Cine zicea ca bunul simt dauneaza grav confortului? Alexutzzza fata desteapta...

Tuta de mine se scoala cu noaptea in cap sa mai bage aspiratorul, sa faca cafea si sa la ea, sa scoata carnea din congelator si cate si mai cate ca sa ma sune acum rudele sa-mi spuna ca vin...maine. Ca asa-i in tenis... ieri nu le-a raspuns medicul la telefon sa vada daca ramane pentru azi si azi dimi cand a raspuns a zis ca are foarte multe operatii (restanta de ieri) so... maine.

In plus am si trezit gaza cu agitatia mea pe aici si acum e mofturos si se stramba si la el in oglinda...

O zi frumoasa sa avem, in ciuda ploii!

_
Povestea unei .
Cresc

neamurile ti le da DD,prietenii ti-i alegi singur/a
de cate ori nu am patit si eu asa!...
ce as putea zice?...lasa...trec toate!

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

Am cate ceva de recuperat din urma si sper sa apuc mai incolo. Am o stare... Am aflat o veste proasta ieri, a murit cumnatul unei prietene bune intr-un accident cu motocicleta. Sora ei are un baietel de un an jumate si e gravida, copilasii vor creste fara tata.

sarmana sotie!
bietii copilasi!
DD sa le dea putere sa treaca peste toate!

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Eu am luat de la COra un scaun de lemn f frumos 160 lei .. Dar vad ca voua va plac alea de plastic de firma . Mie nu mi s-a parut interesant sa dau atatia bani pe el ....

Din cate am inteles eu este f bine ca scaunul sa fie pe roti, pe 4 nu pe 2. Asta de la Chicco face mai multe chestii, de ex are doua pozitii pe inaltime + ca daca iti adoarme copilul la masa ii lasi spatarul pe spate si il lasi acolo.

_

AMR 9 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Multumesc de raspunsurile la sondajul despre kk
Cineva zicea ca trebuie sa arate ca o papara Ca o papara asa mai cruda ?ca al meu face moale,moale si are prin el si unele bucatele (mai coapte)Nu ma stiu exprima ...e grele ...neuronul doarme
Si face cam de 6-8 ori /24 ore O fi prea mult ?

cea mai fericita mamica :)

Mergi la inceput

Vad ca nu ma trimite nimeni la scris asa ca imi iau talpasita singura.

Aaa...mai vroiam sa spun ca eu lucrurile pe care le cumpar pt Mara vreau sa le folosesc si la urmatorul/urmatorii bebei.

_

AMR 9 kg

Mergi la inceput