Pufuleti cu colacei ian-feb 2010 (72)
Raspunsuri - Pagina 16
miremia spune:
Neatza!
LMA puisorilor nostri pufosi de 1 iunie!
LML Puflor de 1!
LMA Onitza!
Ce ne-am mai intalnit si azi.:D
Am browserit un picut si pare ca si duminica o sa ploua.
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 9 kg
dulcineea_cj spune:
Neataaaaaaaaaaaaa de la Cluj !
LA MULTI ANI ,tuturor copilasilor !!!!!!!!
De azi dimineata tot trabeluiesc Am luat o pauza acum Ma bag la citit ca vad ca ati fost harnice tare
cea mai fericita mamica :)
catalutza81 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui haircut
Felicitari, Cata pentru scapatul de pacatoasa de ciuperca de-acum sa tot linistita.Ma bucur mult! de Maia Ilinca (29.01.10) |
Ba, isi bate soarta joc de mine . Irinei ii dau dintii si trage de sfarc sa se scarpine la gingii si ma doare de crap...am avut fix 4 zile de alaptat ca omul...se vad ff bine mugurasii la cei doi incisivi de jos.
catalutza81 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Nik0le
Mersi mult, Cata! Scaunul l-ai luat pe neve sau il vazusei prin magazine inainte? |
NV dar eu sunt destul de tiganca daca nu imi placea il returnam gaseam eu motiv...
cristies spune:
Nik0le, nu fugiiiiiii!!!!!!!!!
O sa treaca depresiile. Vezi ca merge Decenuela la Stanciu, daca nu poti sa vb la telefon te poate programa ea live (ea s-a oferit, nu-i dau eu de lucru).
Si nu mai fii suparata ca n-a luat in greutate, azi e ziua ei .
cristies spune:
citat din mesajul lui catalutza81
Ba, isi bate soarta joc de mine . Irinei ii dau dintii si trage de sfarc sa se scarpine la gingii si ma doare de crap...am avut fix 4 zile de alaptat ca omul...se vad ff bine mugurasii la cei doi incisivi de jos. Catalutza mami de Irina |
OOOOOOOOOOOO, inca doi dintisori in odisee? Ce frumu . Da-i cu gel de dentitie sa n-o mai doara pe micuta .
Ruxita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nik0le Am uitat sa zic bilantul pe luna care a trecut in ceea ce priveste greutatea Irinei: 340 gr. Minimul in grafice este 350 gr. Stiu, mai insist la Stanciu, ieri mi-a sunat permanent ocupat, mai incerc si azi... |
decenuela are programare si va poate programa ea cand e acolo la cabinet!!!
catalutza81 spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui cristies
OOOOOOOOOOOO, inca doi dintisori in odisee? Ce frumu . Da-i cu gel de dentitie sa n-o mai doara pe micuta . _ Povestea unei . Cresc |
E bun? Am inteles ca e cam apa de ploaie...i-am luat o d'aia de la avent sa o roada, o cam scapa din mana, dar e ok...
haircut spune:
citat din mesajul lui Nik0le
Multumesc mult! Foarte buna intrebarea ta, multumesc mult pentru ea! Irina a luat in greutate... tineti-va bine, stati jos, alea alea... 20 de grame. No comment. La voi cum mai e, cat ia Maia in greutate de cand cu LP? I-ai inlocuit doar masa de seara cu LP? Te mulgi la masa aia? Cu alergia ce-ati facut, ai trecut-o pe lapte de soia? |
Imi pare rau, Nic0le! Si eu zic sa incerci sa mergi la Stanciu. Eu cand m-am programat am sunat o jumatate de ora continuu, imi suna ocupat, inchideam si o luam de la capat. S-a ofuscat soata ca eram la plimbare si nu-l bag in seama, dar asa am reusit.
Maia a luat saptamana trecuta 120g. Pentru noi e o reusita. Nu stiu daca de la LP sau de la cereale, dar e ok asa. Luna trecuta a luat 500g(toata luna a avut ultima masa LP) si, la fel, e o reusita, ca era jale. Dar dr Stanciu spune ca falimentul cresterii in greutate se datoreaza tot alergiei.
Da, doar masa de seara ii dau LP. Au mai fost zile in care a fost tare maraita si i-am mai dat cate o masa, cand mi se parea ca imi refuza sanul, dar nici praf n-a vrut cine stie ce, asa ca probabil nu voia sa pape. Are zile cand mananca extrem de putin si ma crizez toata.
Nu i-am inlocuit inca laptele, tot pe HA suntem. I-am trimis dr Stanciu rezultatele pe mail, asa ramasese, si cand le-a vazut mi-a raspuns(aseara) ca sunt proaste si trebuie sa ne vedem pentru stabilirea planului terapeutic si dietetic, ca e complicat pe mail. Asa ca azi incerc si eu sa prind cabinetul ala...Nu-i iau de capul meu laptele de soia, ma trezesc ca trebuie altul...in cateva zile mergem la el si vedem ce zice.
Unde sunt graficele de ziceti voi cu cat trebuie sa ia in greutate in fiecare luna???
Fug afara cu gaza ca nu ne mai intelegem...
de Maia Ilinca (29.01.10)
mandruta spune:
Nikole, du-te mai intai la guru, dar eu, sincer, mi-as asculta instinctele, indiferent de parerea altora. Poate asta e ritmul ei de crestere. Poti sa-i bagi in laptele de seara (mulge-te si pune in bibe) niste cereale. Cristi le papa bine, ii plac si sunt mai consistente.
Nu stiu, zic si io....
Poate si tu esti prea stresata din cauza asta.
In we cred ca venim si noi. Sanatosi sa fim!
Credeti ca am cobit eu si de-aia s-a anulat?
Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)