Pufuleti cu colacei ian-feb 2010 (72)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalutza81

Nikole eu sunt de acord sa amanam intalnirea ca sigur ploua si cu greva asta...nu m-as baga pana la Moghioros pe ploaie si aglomeratie....

La multi ani Onitza. Sa imi spui ce ai facut cu dr aia si cu ciuperca. Eu sunt mult mia bine, practic nu mai doare nimic, dupa tratam asiduu cu musetel si bicarbonat...

LML tuturor pufuletilor!!!NOi am si primit caodouri de la frate-miu fff frumoase!

Catalutza mami de Irina

Felicitari, Cata pentru scapatul de pacatoasa de ciuperca de-acum sa tot linistita.Ma bucur mult!

de Maia Ilinca (29.01.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

FETILI...CRED CA AM PRIMIT NISTE BANI PT JIJI

cele care aveti online banking...cum tre sa scrie?...pt ca eram pe 0...si acum am vreo 1250 ron...????

yupiiiiiiiiiiiiiiii....iau storcator

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul...

Felicitari!!!!!Foarte, foarte tare Sa-i cumperi lui Jiji cadou de primul lui 1 iunie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

Am cate ceva de recuperat din urma si sper sa apuc mai incolo. Am o stare... Am aflat o veste proasta ieri, a murit cumnatul unei prietene bune intr-un accident cu motocicleta. Sora ei are un baietel de un an jumate si e gravida, copilasii vor creste fara tata.

O, Doamne! Tare rau imi pare...Dumnezeu sa-l ierte si multa putere familiei sa depaseasca momentul

Cat a luat Irina in greutate saptamana trecuta?

Multumesc mult!

Foarte buna intrebarea ta, multumesc mult pentru ea! Irina a luat in greutate... tineti-va bine, stati jos, alea alea... 20 de grame. No comment.

La voi cum mai e, cat ia Maia in greutate de cand cu LP? I-ai inlocuit doar masa de seara cu LP? Te mulgi la masa aia? Cu alergia ce-ati facut, ai trecut-o pe lapte de soia?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Va invit la o cafea Gano 3 in 1 si o amandina pentru primul trimestru de viatza al bobitei. De azi nu mai e nou nascut, e sugar

LA multi ANI tuturor pufuletilor si mamicilor lor!
Sa aveti un prim 1 iunie de vis!

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

"Iubirea unei mame intrece adancurile oceanului!"

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Sa va traiasca bobita, sa fie sanatoasa! Multumim pt tratatie, desi nu prea am ce sa aleg din ea pt ca eu cafea nu beau si amandinele nu-mi plac. Ceva eclere n-ai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Citat:

Cata. daca tot te-am prins pe receptie, mai spune o data cum ii zice la leucoplastul ala care se dezlipeste usor pls. Super scaun v-ati luat, ma bucur ca i-a placut Irinei si a fost cumintica. Sa va fie de bine iesirea! Acum iti dai seama ca si io vreau sa iau tot din asta. Sa vedem ce-o sa zica al meu, ca s-ar putea sa ne depaseasca bugetul. Tu de unde l-ai luat si cu cat?

Leucoplast transparent de la Catena marca Gotha plast.

Scaunul l-am luat de pe bebecaruciorpunctro si a costat 773 lei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catalutza81

Citat:

Cata. daca tot te-am prins pe receptie, mai spune o data cum ii zice la leucoplastul ala care se dezlipeste usor pls. Super scaun v-ati luat, ma bucur ca i-a placut Irinei si a fost cumintica. Sa va fie de bine iesirea! Acum iti dai seama ca si io vreau sa iau tot din asta. Sa vedem ce-o sa zica al meu, ca s-ar putea sa ne depaseasca bugetul. Tu de unde l-ai luat si cu cat?

Leucoplast transparent de la Catena marca Gotha plast.

Scaunul l-am luat de pe bebecaruciorpunctro si a costat 773 lei

Catalutza mami de Irina

Mersi mult, Cata! Scaunul l-ai luat pe neve sau il vazusei prin magazine inainte?

Mergi la inceput

Eu n-am nimic impotriva unei intalniri duminica dupa amiaza.

Mergi la inceput

Am uitat sa zic bilantul pe luna care a trecut in ceea ce priveste greutatea Irinei: 340 gr. Minimul in grafice este 350 gr. Stiu, mai insist la Stanciu, ieri mi-a sunat permanent ocupat, mai incerc si azi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Eu nu pot sa potolesc gaza nicicum. Daca sta in pat urla de face concurenta bormasinii care ne sacaie de azi dimineat. Dar in brate la mine pe perna de alaptat doarme dus.

Nik0le. Multa putere sotiei sa treaca peste acesta drama.

Catalutza, felicitari ca ai scapat de ciuperca. Onitza (nu stiu daca ai apucat sa citesti) spunea ca s-a programat saptamana asta la gineco sa-i dea tratament ceva cu bicarbonat si ca o sa intre ea sa-ti dea mai multe detalii.

Decenuela, felicitari pentru banuti!

Elefantica wb .

Ioana fota, cum mai stai cu pregatirile?

Myky cum se simte pustiul mare dupa vizita la salina?

Haircut, ai gasit formula cu soia?

Curat ghinion cu intalneala.

Mergi la inceput

elefantica, arwen

Sunt cam somnolenta din cauza vremii si depresiva cat cuprinde, asa ca va las sa va desfasurati fara mine, v-am zapacit la cap destul.

Mergi la inceput