Pufuleti cu colacei ian-feb 2010 (72)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Citat:
citat din mesajul lui dulcineea_cj

No bine ,am recuperat
Deci ce calciu bem ?ca mai bine as bea eu decat sa-i dau lui
Toti pufuleti au program de noapte ?Al meu jumatate de noapte a supt din 2 in 2 ore ,iar cealalta jumatate din ora in ora De vis
fetele care le bagati in bibe cereale ,seara,dorm toata noaptea pruncii?al meu suge de la titi,oare merita sa ma mulg si sa-i dau bibe cu cereale ? dacarefuza sanul dupa aia ? Am tot felul de intrebari intrebatoare

cea mai fericita mamica :)

Mie mi-a zis sa-i dau calciu gluconic 10 ml pe zi .. de 2 ori pe zi .. adica o data 5 ml o data 5 ml .. 10 zile

de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
PozePoze noiPovestea nasterii

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:

Stiam eu ca uitasem ceva. Mi-am luat ieri gluconat de calciu, 2 cutii a cate 5 fiole si le beau pe astea timp de 10 zile.

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 9 kg

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:

Stiam eu ca uitasem ceva. Mi-am luat ieri gluconat de calciu, 2 cutii a cate 5 fiole si le beau pe astea timp de 10 zile.

_

AMR 9 kg

Tu le bei??

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

Ruxita cat de bine le spui tu acolo ......sa iti dea Universul exact casa pe care ti-o doresti ...ia zi tu ce carti ai citit ...ai fost si la cursuri de asa ceva ...eu am fost ...dar is mai batuta in cap si nu prea s-a legat mare branza de mine ...oricum eu pot sa spun doar atat Isabela mea este exact asa cum mi-am imaginat-o (ma refer acum la un exercitiu pe care l-am facut cu vre-o 3 luni inainte sa raman gravida, in care ma imginam cu o fetita care semana fix cu isabela) din pacate m-am concentrat atat de tare pe copil ca am uitat sa pun si un sot langa

[b]Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)

n-am citit f. multe carti pe tema asta... am inceput sa citesc "cum sa devii milionar in 7 ani" si m-am oprit la jumatarea cartii... mi-a placut in principiu abordarea - incepi cu demontarea credintelor care te tin departe de bani - cum ar fi un ex. "banii nu aduc fericirea" sau "banii schimba omul" sau "oamenii cinstiti niciodata nu vor face averi" samd... dar planul propus de d-l autor mi se pare impracticabil si anevoios, plus ca tre sa faci sacrificii, daca stau si ma gandesc mai bine nu e chiar asa de complicat, dar avem eu si sotul aptitudini extraodinare la cheltuit bani, in mainile noastre banii se topesc uimitor de repede si nici macar nu stim pe ce... el da ca exemplu de sacrificiu ceva de genul - i s-a stricat portiera de la masina si nu avea bani sa si-o schimbe, sau avea si ii economisea de fapt (un plan de economii mai exact) si avea grija sa parcheze tot timpul langa un perete astfel incat sa nu i se para nimanui dubios ca iese din masina prin usa din dreapta, nu cea a soferului... eu de ex. n-as putea sa fac asta ... dar ma mai gandesc, poate reiau lectura cartii...
vroiam sa mai spun ca daca ai citit o carte pe aceasta tema, le-ai cam citit pe toate, sunt cateva principii de baza si pe astea le gasesti in fimul "Secretul" despre care s-a facut vorbire pe aici (miremia);
Felicitari pentru realizarea viselor tale - fetita ta... intr-adevar trebuia largit stop cadru la intreaga familie, dar nici acum nu-i tarziu, completeaza puzzle-ul lipsa cu barbatul viselor, cu acelasi succes cu care ai avut-o pe fetita ta, va aparea in viata ta si un barbat, sunt sigura de asta...
... mie divortata, mi-a fost mai greu - in ce sens - ma consideram o femeie de categoria II, mai putin ofertanta, pentru ca aveam bagaj cu mine - amintirile unei casnicii esuate si bonus un copil - si relatiile pe care le inchegam nu durau mai mult de 2-3 saptamani... barbatii dispareau ca prin mister... din moment ce am schimbat setarea "copil = balast" au inceput sa curga intalnirile, ofertele, de intalniri, de casatorie, de revedere, mesaje de "speram sa te reintalnesc..." sau ca "m-ai facut fericit ca om"... si toata grija mea era sa-i jonglez abil astfel incat sa nu ranesc niciun orgoliu... pana la urma l-am ales pe cel care mi-a inghitit toate toanele si m-a vrut cel mai mult in ciuda tuturor ... hm, hm... intelegi ce vreau sa spun. Iti urez multa bafta si uite exercitiu de imaginatie, decupeaza o imagine idilica (plin Internetul) cu o familie happy (mama, tata, 2 copii) si afiseaz-o undeva in vizorul tau ca sa te inspire...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Eu am luat de la COra un scaun de lemn f frumos 160 lei .. Dar vad ca voua va plac alea de plastic de firma . Mie nu mi s-a parut interesant sa dau atatia bani pe el ....

Din cate am inteles eu este f bine ca scaunul sa fie pe roti, pe 4 nu pe 2. Asta de la Chicco face mai multe chestii, de ex are doua pozitii pe inaltime + ca daca iti adoarme copilul la masa ii lasi spatarul pe spate si il lasi acolo.

_

AMR 9 kg

Al meu nu are nici o roata .. Si nici nu ma gandesc sa-l folosesc altfel decat pt masa .. Bine sa zicem ca eu sunt mai stricta aici pt ca Mini nu doarme decat in patutz la el si atat .. Nu am incercat alt mod de adormire si nici nu vreau. Intr-un timp mai dormea in pat la noi pe o perna .. acum nici acolo numai doarme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

MAMIDEPUIUTI, NIKOLE, MANDRUTA, BUBU, CATALUTZA, CRISTIES, IOANA, ELEFANTICA, HAIRCUT, MIREMIA, va multumesc frumos pentru urarile frumoase de ziua mea! LA mUlti Ani si puiutilor nostri, pentru primul lor 1 iunie, sa va bucurati de ei , sa le faceeti toate poftele azi! adica tinuti cat mai mult in brate, la san , la joaca, fiecare ce doreste!

CATALUTZA, doamne ce bine imi pare ca ti-a trecut!!!!!!!!!!! Imi vine mie sa sar in sus de fericire! Eu din pacate nici macar o ameliorare, nik! Tot pun comprese si astept, ce sa fac? Va pup dulce, am treaba de nu-mi vad capul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Si eu iau lucrurile si pentru urmatorul chiar daca nu stiu cand va fi asta.
Pentru scaunul de masa pot sa spun ca principalul a fost sa fie pliant ca eu am spatiu limitat in bucatarie si destul de usor pentru a-l muta pe balcon sa vada printzul privelistea (si parcarea). Pretul a contat si el dar tocmai sa mai reduc cat de cat l-am luat din Dragon si m-a costat cam cu un milion mai putin.

Oricum fiecare si le stie p-ale lui, eu una am in vedere sa cumpar si unul din kika pentru deplasari. Dar sa vad cand ajung in kika...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Si eu iau lucrurile si pentru urmatorul chiar daca nu stiu cand va fi asta.
Pentru scaunul de masa pot sa spun ca principalul a fost sa fie pliant ca eu am spatiu limitat in bucatarie si destul de usor pentru a-l muta pe balcon sa vada printzul privelistea (si parcarea). Pretul a contat si el dar tocmai sa mai reduc cat de cat l-am luat din Dragon si m-a costat cam cu un milion mai putin.

Oricum fiecare si le stie p-ale lui, eu una am in vedere sa cumpar si unul din kika pentru deplasari. Dar sa vad cand ajung in kika...

_
Povestea unei .
Cresc

Eu am fost in Kika mai demult si mi s-a parut ca au preturi mai mari ca in Ikea .. si sunt si mai limitati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

continuarea din cap 71:

Ayanna asa m-a tinut si Isabela, deja face mishto lumea de mine ca am facut muschi la mana ...adevarul e ca la cat o tin in brate ...offf...si ea duce tot la gurita ..cred ca se pregatesc sa iasa dintisorii si noi radem cu hohote cand o "papa" mami

Ratusca_mica sper sa va prieasca deplasarea ... cate ai luat dupa tine ...dar asa e mai bine sa le ai decat sa iti dai seama acolo ca ti-ar fi trebuit

Micki_mica
..ce-am mai ras cu vodooooooooo ...

Mamidepuiuti
felicitari pt we reusit

trimit ca poate terminati cap asta si raman cu mesajul in aer ...si pe motiv de isabela urlacioasa sper sa mai apuc sa termin restul de 11 pag cate mi-au mai ramas de citit din cap trecut

Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Buna fetele,

In primul rand multumim frumos de urarile de la multi ani. Daniel face azi 4 luni. Nici nu stiu cand au trecut.
Azi un an, pe 1 iunie 2009, plangeam de fericire ca FIV-ul facut e norocos si ca aveam un BHCG pozitiv.
Azi imi tin copilul in brate si multumesc lui Dumnezeu pentru darul pe care mi l-a facut si nu imi doresc decat sanatate si intelepciune sa il cresc frumos.

La multi ani tuturor copiilor vostri si mai ales copiilor din voi, ca fiecare din noi a ramas - sau ar trebui sa ramana - pur in suflet,ca un copil.

Acum, revenind la subiectele zilei, imi pare rau ca iar ploua la intalneala. Puiul meu se pare ca e meteo dependent, in fiece zi cu ploaie doarme de rupe. S-a trezit la 7.30, a mancat, la 10 si ceva l-am culcat, acum in doarme si e aproape 1.
dulcineea, referitor la kk, nu conteaza extraordinar de mult ce culoare si consistenta are kk, atat timp cat bebe ia in greutate, e vesel, mananca si doarme normal. Mai au si eu perioade mai 'apoase', cum avem si noi de altfel, depinde de mancarea ta, de cate fructe ai mancat.
Al meu a facut nitel mai apos - si niste urlete aferente - de la un cocktail baut de mine duminica (piersici, lamaie, menta si gheata la blender). Am renuntat 2 zile la fructe, acum e ok.

Eu ma gandesc serios la dieta Rina, aia de 90 de zile, matusa mea tocmai ce a slabit 8 kile si e abia la ziua 50, e ferice si nu se infometeaza. Dar nu pot cat alaptez, asa ca...mai astept o luna. Incep si serviciul si cura pe 1 iulie. Si mai am o prietena care are o fetita de 1.5 ani si a nascut vineri al doilea copil - care tot cu dieta asta a slabit 14kg. Nu stiu exact in cate luni, dar arata superb.
Si tot f serios ma gandesc sa iau tefal vitacuisine-ul ala...ca ma gandesc ca la dieta o sa mananc mai bine la aburi, decat fiert sau prajit sau gratar. Nu stiu exact, dar imi doresc aparat cu aburi.
Probabil la fel cum mi-am dorit si banda de alergat si acum sta acolo, si robot nu stiu de care si il folosesc ocazional, etc.....dar mofturile femeilor nu au limite - dupa cum zice consortul.
Deci...sa intram pe net si sa comandam !!

pup.

de Daniel, n.01.02.2010, 3500gr, 51cm

Mergi la inceput