Pufuleti cu colacei ian-feb 2010 (72)
Raspunsuri - Pagina 12
Ruxita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dandanaG neata! multumesc de cafea ruxita noi luam calciu 10 zile pe luna de la nastere, mie mi-au prescris 3 doct pana acum asa ca m-am conformat, el avea si capsoru moaaale, s-a nascut prematur, fontanela cam tot 3/3, ii cam trosnesc incheieturile si ii tremura si barbita cam pana la 2.5 luni la inceput i-am dat calciu gluconic 5 ml/zi, dupa care pastila de calciu lactic faramata si dizolvata in ceai sau lm ( nu se prea dizolva si Dragos nu prea o lua, sau nu vroia sa bea ceaiul) si acum ii dau calciu pharco dar nici asta nu prea imi place ca e fffff dulceeeee (te si ineaca) mai vroiam sa mai zic......... a da noi am inceput cu supa, stiu ca scrie sa fierbi mult dar nu stiu de ce, cred ca daca le firbi prea putin au mai multe fibre si nu poate sa le digere bine ( eu le fierb cam 20-30 min pana se fac mai moi), nu am intrebat dr ca am uitat te-am lamurit bustean daca poti dai reteta de budinca de orez cu mere? caut scaun de masa si de masina am vazut de la deuceur ca are perna putin panzata si ma gandeam ca nu se incinge in el si am gasit si oferta pe net de masina mai studiez ce imi recomandati? Dana, mamica de cretzulin Dragos Andrei (27.12.2009) poze |
si noi Calcium pharco, dupa ce i-am spus doctoritei ca as avea temeri ca nu s-ar asimila prea bine (prima data mi-a recomandat calciu gliconic)... si a zis ca pot lua eu in loc sa-i dau lui si doza pentru el era 1 lingurita, pentru mine ar fi 3?
de supa de legume stiam ca se fierbe o ora si (citit intr-o carte)...
budinca de orez http://www.reteteculinare.ro/forum/discutii/super_budinca_de_orez_si_mere-4569/ (imi place cum arata in poza, mie nu-mi iese asa!
cristies spune:
Hai salut din nou.
Cine zicea ca bunul simt dauneaza grav confortului? Alexutzzza fata desteapta...
Tuta de mine se scoala cu noaptea in cap sa mai bage aspiratorul, sa faca cafea si sa la ea, sa scoata carnea din congelator si cate si mai cate ca sa ma sune acum rudele sa-mi spuna ca vin...maine. Ca asa-i in tenis... ieri nu le-a raspuns medicul la telefon sa vada daca ramane pentru azi si azi dimi cand a raspuns a zis ca are foarte multe operatii (restanta de ieri) so... maine.
In plus am si trezit gaza cu agitatia mea pe aici si acum e mofturos si se stramba si la el in oglinda...
O zi frumoasa sa avem, in ciuda ploii!
bubu_bu spune:
la multi ani tutror copiilor de 1 IUNIE!urari speciale pentru pufuletii nostri ttudor andrei,luca,matei,irina,adrian theodor,daniel,iuria si la multi ani onitza!
la noi e asa urat si ploua....si asa frumos este tot timpul de 1 iunie fac desene copii jocuri in centru dar de vreo 2,3 ani tot ploua si nu mai apuca saracii.
imi pare rau ca nu aveti nici voi vreme pentru intalniri(nici bucurestencele nici moldovencele)...desi eu fiind in zona de vest eram cam invidioasa ca nu ma pot vedea cu voi cu niciuna
acum imi doresc si eu scaun de masa ca am vazut la voisper sa iau sa nu imi tie sotul macaroana
scaun in masina noi folosim scaunul de la hutul e foarte bun si raul e super linistit in el nu cred ca-l schimb pana trebuie din acela doar pentru sezut...
nici eu nu ai mai calc hainutele ca el cat e de dolofan se intind hainutele pe el
ruxita cam asa face si raul dar mai putin cu manutele le agita mai sus ca elicele cand e nerabdator dar cu picioarele da in pat sau patut de se scurutura tot doamne cata forta are ma mir ca nu-l dor calcaiele
catalutza noi avem patut pliabil de la bertoni parca si se strange usor,salteluta de la el cea ce se pune sus e ok o invelesc in cearsaf sau o paturica de-a lui iarna si doarme bine cand e in patur aaa si se poate si legana daca vrei dar eu nu-l leagan,el singur cum bate cu picioarele se leagana
o zi frumoasa
editat greseli
catalutza81 spune:
Nikole eu sunt de acord sa amanam intalnirea ca sigur ploua si cu greva asta...nu m-as baga pana la Moghioros pe ploaie si aglomeratie....
La multi ani Onitza. Sa imi spui ce ai facut cu dr aia si cu ciuperca. Eu sunt mult mia bine, practic nu mai doare nimic, dupa tratam asiduu cu musetel si bicarbonat...
LML tuturor pufuletilor!!!NOi am si primit caodouri de la frate-miu fff frumoase!
Nik0le spune:
Cata. daca tot te-am prins pe receptie, mai spune o data cum ii zice la leucoplastul ala care se dezlipeste usor pls. Super scaun v-ati luat, ma bucur ca i-a placut Irinei si a fost cumintica. Sa va fie de bine iesirea! Acum iti dai seama ca si io vreau sa iau tot din asta. Sa vedem ce-o sa zica al meu, ca s-ar putea sa ne depaseasca bugetul. Tu de unde l-ai luat si cu cat?
decenuela spune:
FETILI...CRED CA AM PRIMIT NISTE BANI PT JIJI
cele care aveti online banking...cum tre sa scrie?...pt ca eram pe 0...si acum am vreo 1250 ron...????
yupiiiiiiiiiiiiiiii....iau storcator
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul...
Ruxita spune:
azi, ma scol eu dimineata la 6.30 (n-am avut somn de mai mult), motivul il expun mai jos... fac budinca cu paste si branza si calc camasa sotului, ca ne-am tot certat pe tema asta si am zis sotie constiincioasa, mama grijulie (copilul la scoala de la ora 9)... ii scol cu chiu cu vai (pe copil cu o cana de apa turnata in pat peste ea, nu eu, sotul) si... nimeni nu mananca budinca si sotul isi ia un tricou cu maneci si fasul de ploaie sa nu dorm eu ca nesimtita pana la 11???
si motivul - am impresia ca am sciatica - ma doare spatele si picioarele cumva prin fesa, coapse laterala pana in varful picioarelor, am zis ca ma duc la o cabinet de kinetoterapie ca sunt anchilozata rau (fac miscare dar oricum nu suficienta)... am functionat super ok pana la o vreme - in scoala am fost chiar la competitii de gimnastica, ciclism, alpinism (nu munti, ci rapi si dealuri), vaslit canoe... acum m-am ramolit nepermis de mult si cu dolofanelul meu de 8 kile, sunt cocosata... am fost la un osteopat si atunci nu aveam musculatura de sustinere a spatelului si n-a putut sa-mi faca nimic, acum nu cred ca ar fi cazul de reparatii coloana, intinderi pentru ca ar insemna sa nu-l mai iau pe asta micu in brate si ar fi chiar dramatic... o kineto oare ma rezolva?
Ruxita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui decenuela FETILI...CRED CA AM PRIMIT NISTE BANI PT JIJI cele care aveti online banking...cum tre sa scrie?...pt ca eram pe 0...si acum am vreo 1250 ron...???? yupiiiiiiiiiiiiiiii....iau storcator Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret poze AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul... |
la mine nu scria nimic, era doar contul burdusit de bani si cum nu pot primi bani din alte parti decat din indemnizatie era clar ca era indemnizatia + alocatia...
cristies spune:
Onitza La multi ani, sa fii sanatoasa si fericita si sa te bucuri de ai tai!
(Mamidepuiuti esti foarte tare! Te declar sefa )
Ce mai ziceam? Catalutza, la patutz uitati-va cum se intinde/strange! Astea pliante pot fi folosite si ca tarc atunci cand mai creste bebe.
Scaunul meu e www.chicco.ro/produse/anteprescolarul-4/plimbare-33/promotie-scaun-auto-key-1-x-plus-pacific-834.html" target="_blank">asa. Mai avem 1kg si-l inauguram. . Dar si mie mi se pare ca sta mult mai bine in el decat in scoica. Nu stiu de ce...
Nik0le spune:
cristies, mai spun o data, aoleu ce rude! Imi pare rau pt agitatie...
decenuela
Ruxita, imi pare rau de problema cu spatele, sper sa te ajute miscarea. Cu ceva antiinflamatoare locale gen diclofenac ai incercat?