Pufuleti cu colacei ian-feb 2010 (72)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Hello gagici!

La multe lunite sarbatoritilor de azi!!!
Deja Patriotul 6 luni, Petrecaretul 5, Matei, Irinuca, Adrian si Daniel 4 si Bobitza 3... chiar ca nu stiu cand a trecut.

Merci Decenuela de tratatie si de cafea.
Felicitari pentru scaun!

Danasor, eu din ce-am auzit, scaunul de masa (dupa mesele mai colorate, gen sfecla sau cirese) se spala direct in cada cu dusul, asa ca ai grija cum se intretine panza respectiva sa nu trebuiasca sa lipesti musama peste. Scaun de masina eu am de la chicco dar inca nu l-am dat in uz.

Chiar, Catalutza, voi aveti scaun de la 0+ (cu inaltator) sau d-ala de la 9+?

Va doresc intalneala placuta si mai intru eu... candva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Neatza!

LML pufuletilor care se serbeaza azi! Poftiti la

N-am nimic impotriva sa mutam intalnirea la 4, imi iau libertatea sa modific pe prima pagina, sa aiba timp lumea sa vada ora noua. Acuma, daca o ploua iar...

Edit ca scriu cu stanga si fac greseli.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

neata fetele,multam de cafea myky

LA MULTE LUNITZE PUILOR NOSTRI DRAGI!

urari speciale pt

bobitza iuria

irina

jiji luca

patriotul tudor

matei

adrian

daniel

ONITZA

la multi ani cu sanatate si bucurii!

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Buna dimineata!

Eu vin si dupa 4 fara probleme numai sa nu ploua.Prognoza e cam pt ploaie azi. E aiurea sa o lasam asa aburita pe ultima suta de metri, hai sa se ne hotaram pana la 10 pls sa stie toata lumea ce si cum.

Azi se implineste un an de la 2 liniute pe testul de sarcina.

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

MP, esti tare pe faza!

LA MULTI ANI, ONITZA! Multa sanatate si sa te bucuri mereu de familia ta frumoasa!

xela, as cam propune sa anulam intalnirea... ca oricum n-o sa vina nimeni pe ploaie. Vorba ta, macar sa fie totul clar, sa n-o mai ametim ca data trecuta. Cine e cu mine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Hello gagici!

La multe lunite sarbatoritilor de azi!!!
Deja Patriotul 6 luni, Petrecaretul 5, Matei, Irinuca, Adrian si Daniel 4 si Bobitza 3... chiar ca nu stiu cand a trecut.

Merci Decenuela de tratatie si de cafea.
Felicitari pentru scaun!

Danasor, eu din ce-am auzit, scaunul de masa (dupa mesele mai colorate, gen sfecla sau cirese) se spala direct in cada cu dusul, asa ca ai grija cum se intretine panza respectiva sa nu trebuiasca sa lipesti musama peste. Scaun de masina eu am de la chicco dar inca nu l-am dat in uz.

Chiar, Catalutza, voi aveti scaun de la 0+ (cu inaltator) sau d-ala de la 9+?

Va doresc intalneala placuta si mai intru eu... candva.

_
Povestea unei .
Cresc

De la 0+ cu reductor. E Inglesina Marco Polo...o groaza de bani dar are 6 trepte de la pozitia somn la pozitia joaca. Irina sta ff bine in el. E pana la 18 kg, la cum ia Irina in greutate il folosim pana merge la scoala . Are si o husa de protectie ca sa nu se incinga bb, din prosopel. Mie mi se pare ca ii sta ff bine coloana acolo, pana la mare am facut cam 4 ore si am porit sa ii dau eu sa manance ca ea nu a zis nici pas ca ar durea-o ceva...dar mi-a fost frica de deshidratare. Or in scoica face ca toti dracii, nu sta nici batuta...bine e o scoica de la primii pasi, ff adanca iar Irina micutza...combinatie proasta rau.

Ms de pont cu patutul, am fost aseara in cora...o sa mai mergem si la carf sa mai vedem si pe acolo. Dar ce ar trebui sa aiba sau la ce ar trebui sa ma uit ca sa fie bun? Sau oricare e ok si il iau pe cel mai ieftin. Imi trebuie doar pt deplasari...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

fetele, vreau sa ma plang si n-am cui... Caius se bate pe burtica si nu stiu ce sa-i fac ca sa inceteze sa-si mai dea la ficati si splina... sa-i leg o pernita de burta??? si 2) are ochii un pic inegali, unul mai deschis si altul mai inchis, o sa se corecteze oare?

Mie mi se pare fermecator cu ochii asa putin...!!

Nu prea intzeleg cum se bate singur? masochistu' lu' mama!
infasha-l

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

"Iubirea unei mame intrece adancurile oceanului!"

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

se bate cu palma, stii copiii mici (unii) au ticuri compulsive - unii se leagana, altii se dau cu capul de canapea (stiu un baietel care facea chestia asta toata ziua), baitelul meu se bate cu palmuta peste bulane si pentru ca are mainutele scurte se nimereste pe burtica laterala respectiv ficati, splina... e un fel de a exprima tensiunea, nerabdarea, si gangureste a nerabdare si maraiala, mai are si gesturi de nervos - pumnii stransi si se incordeaza si-i tremura haios pumnisorii, ma deranjeaza si chestia asta, sper sa-i treaca repede faza... cat despre bataie, e o bataie usoara, ca si cum ar bate cu pumnul in masa (daca ar avea o masa in fatza), eu ii parez lovitura ca sa nu se loveasca sau ii pun o perna pe burtica ca sa incaseze perna bataia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

MP, esti tare pe faza!

LA MULTI ANI, ONITZA! Multa sanatate si sa te bucuri mereu de familia ta frumoasa!

xela, as cam propune sa anulam intalnirea... ca oricum n-o sa vina nimeni pe ploaie. Vorba ta, macar sa fie totul clar, sa n-o mai ametim ca data trecuta. Cine e cu mine?

buletinul meteo pe azi - maxima 20 de grade, cer acoperit, ploi in averse...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Citat:

fetele, vreau sa ma plang si n-am cui... Caius se bate pe burtica si nu stiu ce sa-i fac ca sa inceteze sa-si mai dea la ficati si splina... sa-i leg o pernita de burta??? si 2) are ochii un pic inegali, unul mai deschis si altul mai inchis, o sa se corecteze oare?

Mie mi se pare fermecator cu ochii asa putin...!!

Nu prea intzeleg cum se bate singur? masochistu' lu' mama!
infasha-l

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

"Iubirea unei mame intrece adancurile oceanului!"

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

se bate cu palma, stii copiii mici (unii) au ticuri compulsive - unii se leagana, altii se dau cu capul de canapea (stiu un baietel care facea chestia asta toata ziua), baitelul meu se bate cu palmuta peste bulane si pentru ca are mainutele scurte se nimereste pe burtica laterala respectiv ficati, splina... e un fel de a exprima tensiunea, nerabdarea, si gangureste a nerabdare si maraiala, mai are si gesturi de nervos - pumnii stransi si se incordeaza si-i tremura haios pumnisorii, ma deranjeaza si chestia asta, sper sa-i treaca repede faza... cat despre bataie, e o bataie usoara, ca si cum ar bate cu pumnul in masa (daca ar avea o masa in fatza), eu ii parez lovitura ca sa nu se loveasca sau ii pun o perna pe burtica ca sa incaseze perna bataia...

Cred ca e o faza si trebuie sa stai sa astepti. Si Irina facea la fel si acum da din maini si picioarea nerabdare, doar ca acum da pe langa corp . Daca o sa il doara sigur se opreste zic eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

Buna dimineata, Myky multam de cafea! La cat sunt eu de praf...

Tudor Andrei de Andrelina
Luca de Decenuela
Matei de Linioara
Irina de Nikole
Daniel de blue_flower
Adrian Theodor de Baly
Iuria Natalia de Lorex

Sa fie toti sanatosi, frumosi, pufosi, iar mamicile mereu fericite!

La multi ani, onitza!!!!!
Sanatate si o viata plina de zambete!

Fetelor, eu n-as putea veni, desi imi doresc tare mult sa va vad. Ar trebui sa traversez tot Bucurestiul, iar tati lucreaza si nu ne poate duce cu masina. Stiti cum e aia cu "sa moara capra vecinului"? Mai bine ploua ca sa stabilim alta data (sa prindem liber soferul!)
Macar poze, daca tot va intalniti.

Dar VREAU SI EU!

Am mai scos din pozele din cont si am pus unele mai noi (prea erau multe!).

la toata lumea!
Sa vedeti cat tort mancam si cata sampanie o sa curga! La atatia sarbatoriti...

Pentru toti copiii si pentru noi, mamicile, ca si noi suntem copii, la randul nostru (eu astept cadou de la mama)!

Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)

Mergi la inceput