Pufuleti cu colacei ian-feb 2010 (72)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

P.S. please, un PM cu noile parole se poate? Cine are timp, chef...Multumesc!

Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului

AMR 10 pan'la nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

Miremia AMR 9 zici? Oricum ceva schimbari sunt vizibile!
Pai eu propun o intrecere. Tu cu Monti, eu fara. Si-om vedea noi! Eu ma vreau caprioara pan'la nunta.

Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului

AMR 10 pan'la nunta

Eu vreau 60 pana la 1 august si 55 pana de ziua mea.:D

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 9 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

buna dimineata! eu matinala dom'le ca deja incepe a se lumina.
va dau o cafeluta aburinda, sa aveti o zi faina!
dulcinea cj si ayanna xem multam de raspunsuri.
fetele de la bucuresti o intalneala placuta si vrem poze.
ayanna xem imi pare bn ca vine tatal tau acasa. multi gazei sa se faca bn.

Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza si de la noi....sarumana de cafea...ca am nevoie..

m-a supt toata noaptea, sunt zen....

nu stiu ce sa fac..ma bate gandul sa cumpar o cutie de aptamil....pt e jale...e fomist...nu plange de foame....dar cred ca e varza si el..daca asupt din ora in ora ..poate si mai putin..

mi-am luat ieri scaun...chicco polly...cu 350...aproape nou...cu 4 roti. e sup[erb, f solid, confortabil, se lasa spatarul in 3 pozitii...jiji era f incantat. recomand pt cele care n-ati cumparat.

mai tre sa iau storcatorul..dar momentan sunt leftera...

sa avem o zi frumoasa, dsi vremea asta ma termina

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanaG spune:

neata!

multumesc de cafea

ruxita noi luam calciu 10 zile pe luna de la nastere, mie mi-au prescris 3 doct pana acum asa ca m-am conformat, el avea si capsoru moaaale, s-a nascut prematur, fontanela cam tot 3/3, ii cam trosnesc incheieturile si ii tremura si barbita cam pana la 2.5 luni

la inceput i-am dat calciu gluconic 5 ml/zi, dupa care pastila de calciu lactic faramata si dizolvata in ceai sau lm ( nu se prea dizolva si Dragos nu prea o lua, sau nu vroia sa bea ceaiul) si acum ii dau calciu pharco dar nici asta nu prea imi place ca e fffff dulceeeee (te si ineaca)

mai vroiam sa mai zic.........

a da

noi am inceput cu supa, stiu ca scrie sa fierbi mult dar nu stiu de ce, cred ca daca le firbi prea putin au mai multe fibre si nu poate sa le digere bine ( eu le fierb cam 20-30 min pana se fac mai moi), nu am intrebat dr ca am uitat

te-am lamurit bustean
daca poti dai reteta de budinca de orez cu mere?

caut scaun de masa si de masina

am vazut de la deuceur ca are perna putin panzata si ma gandeam ca nu se incinge in el si am gasit si oferta pe net
de masina mai studiez

ce imi recomandati?

Dana, mamica de cretzulin Dragos Andrei (27.12.2009)
poze

Mergi la inceput

aoleuuuuuuuuuuuu

uitam fetili....

facem azi petrecere.

1. LML si ani tuturor copiilor nostri...
2. LML....patriotului ( are juma de ani golanul)...bobitza...si toti cei care-si serbeaza azi ziua...sa fie sanatosi si sa va bucure

dam si noi de baut...fara numar....si tortuletz...
doamne ce trece timpul...va vine sa credeti?

poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

doamne ce s-a mai scris....cand voi reusi sa recuperez?

jiji face 1-2..dar in medie 1 data pe zi...galbui, lichid oarecum..crec ca asa cum trebuie.

am reusit sa-mi fac programare la guru stanciu ..pe martera viitoare...sper sa-mi zica de bine...

maine si poimane am un fel de pregatire pt licentza pt ca nu se mai da....cum se dadea odata..lucrare+ examen...ci examen si proba practica bla..bla
e ca naiba..nu stiu cum sa fac sa ma duc si eu macar cateva ore...lapte n-am pt jiji...asta manaca de rupe...noaptea tre sa-l schimb pe la 5 e full scutecul..si pe la 9 la fel...

sa vad ce zice dr...cred ca trebuie sa-i dau friptane...mi-e frica sa nu-l infometez cu ambitia mea de a-i da exclusiv lapte.
astept niste mere de la tara...ce sa zic..vedem.

poze

asta e celebrul medic de la Budimex care a refuzat oferta englezilor de 65 de mii de lire pe luna???

habar n-am stiu ca acu cateva luni eu am gasit pe parinti . com unde e plinde medici de tote specialitatile...ce le mai multe comentarii despre acest medic....si am zis o fi bun dom'le k nu se scria aiurea. am intrebat despre el pe forum...n-a zis nimeni nik..pana cand andre-lina a fost cu patriotul...

poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

doamne ce s-a mai scris....cand voi reusi sa recuperez?

jiji face 1-2..dar in medie 1 data pe zi...galbui, lichid oarecum..crec ca asa cum trebuie.

am reusit sa-mi fac programare la guru stanciu ..pe martera viitoare...sper sa-mi zica de bine...

maine si poimane am un fel de pregatire pt licentza pt ca nu se mai da....cum se dadea odata..lucrare+ examen...ci examen si proba practica bla..bla
e ca naiba..nu stiu cum sa fac sa ma duc si eu macar cateva ore...lapte n-am pt jiji...asta manaca de rupe...noaptea tre sa-l schimb pe la 5 e full scutecul..si pe la 9 la fel...

sa vad ce zice dr...cred ca trebuie sa-i dau friptane...mi-e frica sa nu-l infometez cu ambitia mea de a-i da exclusiv lapte.
astept niste mere de la tara...ce sa zic..vedem.

poze

Pai daca 'full-eshte' scutecul atat de des inseamna ca are ce kkci...de ce iti faci probleme ca n-ai laptic? Eu ar trebui sa-mi fac griji, ca face o data la 2 zile...

mami de strumfita scumpa Daria-Ioana

full de pipi..kk face cam 1 data...am laptic....dar in ritmul asta...adik noaptea suntem mai mult treji la supt decat somn...se duce pe apa sambetei..

poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Decenuela, ma bagi in boale... cum adica sa-ti faci griji ca face la doua zile? Nu era ok si o data pe saptamana? Ca si al meu tot o data la doua zile face... Super ca te-a programat guru.

Apropo, super semnatura!

_
Povestea unei .
Cresc

stai...nu cred ca am zis asa....poate m-am exprimat gresit? oricum la cat de praf sunt...jiji face zilnic 1 data..max de 2 ori. aseara nu facea si l-am ajutat un pic cu termometrul...dar e ok..

poze

Mergi la inceput

gata am terminat de citit sunt la zi...

daca mai vrea cineva programare la guru...k greu raspunde la tel...daca o sa vreti va pot face io cand ma duc marti.

apropo de "pisicologi" am cunoscut si eu unul....ma rog ....no comment mi-a zis un banc despre "ei"..cam asa.

"un taran intreaba un psihilog:
-nu va suparati...aici este casa de pensii?
- NU, DAR AR PUTEA FI!"

PUP fetili....ma apuc si io de treaba

poze

Mergi la inceput