Pufuleti cu colacei ian-feb 2010 (72)
Raspunsuri - Pagina 13
Nik0le spune:
Am cate ceva de recuperat din urma si sper sa apuc mai incolo. Am o stare... Am aflat o veste proasta ieri, a murit cumnatul unei prietene bune intr-un accident cu motocicleta. Sora ei are un baietel de un an jumate si e gravida, copilasii vor creste fara tata.
mandruta spune:
Cristies, ai grija de tine. sa fii tare! Si noi am avut un we la tara, cu neamuri, le-a pus soacra-mea masa ca cica "ce zice lumea ca n-am facut petrecere de botez?" Au fost doar neamurile ei si cativa prieteni de-ai lor. Eu eram in plus. Nici tort n-am primit, ca am fost obraznica! Mama, saraca, ne-a respectat decizia si si-a vazut de treaba.
Decenuela, felicitari pt banuti! Asa cadouri sa tot primeasca jiji! Si daca sunt prea multi, mai da si la altii!
Noi scaun de masa am primit, deci nu ma luam. E de la Primii Pasi, dar inca nu l-am montat. Pat pliant eu am Travel Kid de la bertoni. E ok. La cat il zguduie Cristi nu ma plang!
Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)
ioana_fota spune:
tuturor pufuletilor nostrii scumpi si dragi
Onitza
Pufuletilor nostrii speciali
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
alexutzzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui decenuela FETILI...CRED CA AM PRIMIT NISTE BANI PT JIJI cele care aveti online banking...cum tre sa scrie?...pt ca eram pe 0...si acum am vreo 1250 ron...???? yupiiiiiiiiiiiiiiii....iau storcator Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret poze AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul... |
Sa-ti fie de bine, nu mai stiu cum scrie da e imp ca ai, vin gramada oricum si alocatia si indemnizatia mai ales dak e prima oara vin mai multi odata de nici nu stii de la ce ti se trage, daca dai la detaliere operatiuni sau istoric akl scrie ceva cu cada/directia pensii ceva nu mai stiu da e bine ca ii ai cadou ptr Jiji!
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
alexutzzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nik0le cristies, mai spun o data, aoleu ce rude! Imi pare rau pt agitatie... decenuela Ruxita, imi pare rau de problema cu spatele, sper sa te ajute miscarea. Cu ceva antiinflamatoare locale gen diclofenac ai incercat? |
parca nu se impaca cu alaptatul......diclofenac asta...
de Yannis
alexutzzza spune:
fetili!
Sa ne dea Domnu' multa sanataaate ptr pitici si multe jocuri, jucarii si accesorii de bebei!
Ploua urat...sa nu dati cu oo da io nu vin la intalnire...
1 v-am mai zis la mine una bucata carutz nu serveste portbagaj
2 una bucata carutz ud care zoioseste pe scaunul din fatza nu serveste proprietara (je)
sper sa nu va supi prea rau pe mine....
plec si stau cumintica la coltz azi sa-mi ispasesc pedeapsa...
O zi faina sa aveti!
de Yannis
Eleysa spune:
Buna dimineata!!!
Noi nu am mai intrat de vineri pe motiv ca nu am mai avut acces la PC , iar acum am o intrebare intrebatoare ...cum a ramas cu intalnirea ...TINAND CONT CA PLOUA ???? e clar ca avem ghinion ...dar mi-e total aiurea sa vin din colentina pe ploaie si cu greva asta (de mentionat ca as veni cu RATB-ul ca masina a luat-o sora mea tot pe motiv de greva )
Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)
Nik0le spune:
Fetelor, am trecut pe prima pagina ca intalnirea e anulata. Sper ca data viitoare sa avem mai mult noroc. Cine se simte norocoasa sa propuna o alta data.