Bazar Umanitar * 22

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana2242

Carmina ma bucur ca este bine pt voi si sa ne zici si noua cum scapi de muci ca e bine de stiut,noi de o sapt nu mai scapam.

Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC

Noi de o luna jumate . Dar acum au inceput si cu tuse si cu febra. In general scapam doar cu ser fiziologic si scos mucii si aerosoli.
Nadia e acum pe aerosoli cu flixotide. Dar merge greu. Cred ca o sa ne dea si ceva adrenalina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Imi pare tare rau, dar nu am reusit sa ajung la posta cu coletele, imi programasem sa merg in seara asta, cu eva, la o plimbare. (ca daca merg cu copilu la posta, merge mai repede )

Dar...a inceput o super furtuna

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

carminabulina, ma bucur pentru vestile bune si sa scapati si de muci, ca sa va bucurati cum trebuie de vara....aia care va incepe dupa ce se termina furtuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Ma gandeam acum ca daca nu as fi renuntat la licitatii filosof ramaneam. Dar "atunci" nu e "acum". Acum sunt pur si simplu usoara ca un fulg...plutesc.
Plus ca prin licitatiile la care am renuntat erau si niste chestii pe care le dorea vecina mea , dar am uitat de acest aspect. I-am vorbit si ei despre bazarul nostru si cand mai vine pe la mine se mai uita si ea din cand in cand. Acum a pus ochii pe rochia asta dar ii e teama sa nu fie scurta http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LImbracaminteFemei#5474740594014469522 si intreaba daca s-ar potrivi pentru o doamna de 56 ani? La stil se refera nu la marime.

In seara asta arunc o privire prin bazar sa vad ce mi-a mai ramas din din licitatiile anterioare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

am primit coletul. Boticelina multam mult pentru rochita, copiluta mare a fost foarte incantata. m-am intalnit si cu Gianina, multam mult pentru bonus, superba si rochita.

acum, supralicitez F166 - 12 lei
supralicitez F160 - 9 lei

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui carminabulina

Selene B. Am fost la mama si nu am gasit primul volum. Asta e legea lui Murphy. Inseamna ca am imprumutat-o cuiva si nu-mi amintesc cui, ceea ce e ciudat pt ca rar imprumut carti dar sa nici nu-mi amintesc cui? asta niciodata.
Oricum investighez.
Trebuie citit "Indragostita de un masai" pe urma "Adio, Africa" si ultima "Revedere in Barsaloi".
Daca nu gasec primul volum le mai vrei pe celelate?

Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si Nadia 3 decembrie 2009
www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi

www.flickr.com/photos/45416274@N06/?saved=1" target="_blank">Cei 3

carmina, stiu eu unde este primul volum. Am discutat cu cine il are si am rezolvat. Le vreau, da. Numai unei prietene i-l puteai imprumuta, nu?

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!

Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Ada din pacate eu sunt la munca si voi sta toata noaptea, nu pot masura dar daca pe eticheta scrie 4 ani apai e pt 4 ani si cupil mare cum avem noi . Noua intotdeauna ne-au venit turnate hainutele de la Next. Din amintiri de la calcat are cam 30x2 cm in talie (dar se poate micsora cu cordonul) si e lunguta, in jur de 75-80 de cm, e model pana la jumatatea gambei...

Monica si Nancy, 04.07.2008

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Revin cu dorintele mele, daca aveti:
- jocul umbrelor, un fel de puzzle primul nivel, dintr-o bucata, cu niste cartonase pe care sa le suprapui pe umbra potrivita. Am cautat dar nu am gasit de cumparat ...
- salopetele pijama de vara, baiat 86-90 cm
- costumas subtirel cu pantalonasi si sacou, casual, nu f elegant, pt baiat de 1 an jumate. Ca sunt nasa si nu stiu cu ce sa-l imbrac

Poate ma salvati voi!

e simplu, doar sa vrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Citat:
citat din mesajul lui anna-mama

- jocul umbrelor, un fel de puzzle primul nivel, dintr-o bucata, cu niste cartonase pe care sa le suprapui pe umbra potrivita. Am cautat dar nu am gasit de cumparat ...

Unu d-asta ti-as putea bricola io dar de saptamana viitoare incolo..., numai sa-mi arati un model si sa-mi spui cu ce anume vrei sa fie (oameni, masini, fructe, legume, animale, stiu io...)

De fapt deja aveam salvat asa ceva (vreo 2 modele) dar nu am "aprofundat" din lipsa de timp Deci te rezolv io (cred)

LE: am verificat, am unul cu animale si unul cu legume, cu cate 8 planse (flash cards de fapt) plus cutia aferenta, dar cutia tre sa ti-o asamblezi tu... Cardurile le tai si le laminez io... cu ocazia asta o sa le fac si pt Nancy ca asteapta de un an sa le vina randul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Citat:
citat din mesajul lui boticelina

Citat:
citat din mesajul lui anna-mama

Unu d-asta ti-as putea bricola io dar de saptamana viitoare incolo..., numai sa-mi arati un model si sa-mi spui cu ce anume vrei sa fie (oameni, masini, fructe, legume, animale, stiu io...)

De fapt deja aveam salvat asa ceva (vreo 2 modele) dar nu am "aprofundat" din lipsa de timp Deci te rezolv io (cred)

Ura Vorbim atunci despre cum sa fie Eu nu ma grabesc.

e simplu, doar sa vrei!

Mergi la inceput