Bazar Umanitar * 22
Raspunsuri - Pagina 11
anca_27 spune:
Licitez E408 http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/E12Ani#5477404600223130018 . Anca, masori, te rog, E409 ?
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Si pt mine, si pt tine, si pt el, si pt ea...
anca_27 spune:
Alex_andra, primit azi caciulita.
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Si pt mine, si pt tine, si pt el, si pt ea...
Selene_Bunny spune:
Mey, boticel, cum pisicu' stai tu la munca toata noaptea???
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
szivarvany spune:
Carmina, Doamne ce veste buna
sunt in R
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
Mercedes spune:
licitez L424 http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LImbracaminteFemei#5474740594014469522 -7 lei.
Serialbastre spune:
Ducky, am primit azi coletul. Rochita si tricoul sunt foarte frumoase, dar bonusul m-a dat pe spate. Chiar era pe lista de cumparaturi pentru la toamna. Multumim mult!
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=1" target="_blank">I LOVE DC
Mercedes spune:
carminabulina- ce veste buna ne ai adus. Rferitor la raceli si febra vor trece dar cu rabdare, sanatate va doresc.
In ultima saptamana am experimentat febre destul de mari atat la fiica cat si la baiatul meu. La fetita a trecut repede dar la baiat nu cobora nicicum sub 38 de grade desi era cu antitermice si antibiotic. In fine problema mai mare era si faprtul ca era in timpul unor teste care vor influenta copilul in urmatorii patru ani la scoala. Sper sa fie bine sa nu l fi afectat prea mult si normal abia asteptam sa primim rezultatul maine.
leditia- drum bun si sa reveniti cu rezultate bune.
kid spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ducky Daca despre mine era vorba, DA, am pus sapt trecuta pachetul pentru tine (cu Kid impreuna). Cum de n-a ajuns????? Am anuntat exact in ziua in care plecasera. Am sa merg sa fac gura la posta, ca am avizele...Totusi, mai astept confirmari de la cele care le-au primit. Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA |
Am primit azi avizul, insa nu am reusit sa ajung sa ridic pachetul. Sper sa ajung maine seara.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
Laura25 spune:
boticelina multumim din suflet pt pachet! a ajuns de vineri avizul dar abia azi am reusit sa ajung la posta. Tricoul pt Rares e cam mare, dar o sa fie bun la anul, nu e nici o problema. Pantalonasii scurti sigur o sa ii poarte vara asta. Bluzita cu 'Laura's girl' e dementiala!!! E mult mai frumoasa in realitate decat in poze. Multumim!
(Incerc sa scot si eu din menajeria noastra o gascutza de animale pt gradina zoo a lui Nancy, dar numai putin sa am timp de scormonit.)
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
kid spune:
Licitez eu pt C191 http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/C69Luni#5476262168734789506
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!