Bazar Umanitar * 22

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

supralicitez L471,15 ron!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2242 spune:

supralicitez 17 ron http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LICITATII#5476728596178805186

Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

diana,te rog,trece si codul produsului pe care il supralicitezi...pana se deschide link-ul imbatranesc!multumesc...si cred ca si fetelor le-ar fi mai usor cu codul!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgipuia

astept nr de tel...

Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
aiPM u nr

Participam la concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=&folder=I%20Love%20DC" target="_blank">dod-1 dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Buna! Va scrie acum o mama fericita!
Am fost la doctor cu Nadia si ceea ce are ea nu este patologic ci o particularitate asa cum unii oameni au nasul carn. Va putea sa vorbeasca sa manance normal. este adevarat ca are bolta balatina mai adanc, e posibil sa vorbeasca un pic nazal, dar poate asta va fi farmecul ei. Dr. Ursuleanu, ca la el am fost, nici nu a considerat ca este nevoie de radiografie pt a vedea daca oasele palatului sunt inchise. Ne-a spus ca sunt inchise si gata. Mi-a indicat sa ii lipesc acum lainceput mancarea de cerul gurii pana va invata sa manance.
Acum mai ramane sa mergem la ortoped si sa incepem fizioterapia pt picioruse. Aici problema exista dar am inteles ca prin masaj si fizioterapie se va rezolva repede, dar sa o fac acum cat e mica mica.

Va sun recunoscatoare si va iubesc! Si pentru ca ati fost alaturi de noi, si la bal si la spital dar si pentru ceea ce faceti aici zi de zi.
Acum pot dormi linistita.

Mai am o tura in seara asta cu toti 3 la IOMC, sa-i scap pe toti de muci si tuse si gata.

In curand revin la cumparaturi.

P.S. Gizaaas a inceput furtuna!

Mergi la inceput

nici eu nu vad nimic Selene si o sa trec si codul de acum dar ele ziceau ca e mai usor cu link decat cu cod.Le voi trece pe ambele desi vazusem ca asta era ultima cerinta.

Bazar general pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Selene B. Am fost la mama si nu am gasit primul volum. Asta e legea lui Murphy. Inseamna ca am imprumutat-o cuiva si nu-mi amintesc cui, ceea ce e ciudat pt ca rar imprumut carti dar sa nici nu-mi amintesc cui? asta niciodata.
Oricum investighez.
Trebuie citit "Indragostita de un masai" pe urma "Adio, Africa" si ultima "Revedere in Barsaloi".
Daca nu gasec primul volum le mai vrei pe celelate?

Mergi la inceput

Carmina ma bucur ca este bine pt voi si sa ne zici si noua cum scapi de muci ca e bine de stiut,noi de o sapt nu mai scapam.

Bazar general pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

bravo Nadia
bravo carmina

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput