Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (117)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

eu am luat un body cu dungulite albastre, o pereche de pantalonasi albi, sosetele...o caciulita subtire care mi-a placut mie dar de care nu cred ca va fi nevoie in iulie ...eventual o paturica subtire si landoul

Oana 34+ - Matei

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Body cu maneca lunga?

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">31+ cu

AMR 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonasin spune:

Buna fetele,va citesc de ceva timp si acum mi-am facut si eu curaj sa ma alatur daca ma primiti. Ma numesc Ramona,sunt din Deva, am 29 de ani si sunt insarcinata in 33 saptamani cu o printesica pe care o va chema Daria-Cristina. O sa nasc prin cezariana in 12 iulie si sper sa fie bine, sa vina sanatoasa langa mine si tati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Da mai fetelor cu experienta, cum se imbraca bb la externare?
Eu stiu de la alte fete, ca, de si e vara si f cald, pana se obisnuieste bb de la 37 de grade de la mami din burtica pana la temperatura exterioara el mai trebuie imbracat. Trecerea asta in cat timp se face? Ca nu vreau sa experimentez de la inceput pe al meu.

Maya, sit back, relax, DD stie cand e momentul sa iti daruiasca cel mai de pret cadou.

Eladeea, casa de piatra! Multi ani impreuna sanatosi si fericiti!

Michelle, azi e si Carmen la control, maine eu. Deci ne sincronizam cat de cat

Felicitari Otilia, Ramo, bine e cu prefix nou.

Alina 30+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

eu cand am iesit cu ale din spital, adica pe 15 iulie am imbracat-o cu body subtire cu maneca scurta, salopeta subtire din aia intreaga si o bascalie subtirica pe cap. Am avut si o paturica roz in care o tineam si scoica de masina. Sotul a urcat cu scoica sa o coboram in scoica insa n-a fost chip sa o punem ca urla. A noastra, ca restul bebelusilor ieseau cuminti in scoica.

Larisa 32 + cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 8 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Citat:
citat din mesajul lui ooana

eu am luat un body cu dungulite albastre, o pereche de pantalonasi albi, sosetele...o caciulita subtire care mi-a placut mie dar de care nu cred ca va fi nevoie in iulie ...eventual o paturica subtire si landoul

Oana 34+ - Matei

Noi 2...si bebe

Body cu maneca lunga?

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">31+ cu

AMR 8+

nu, nu...cu manecuta scurta

Oana 34+ - Matei

Noi 2...si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

DRAGAICA super patutul! si mai ales fotografiile de la ecografie incadrate de doua masini rosii care ii asteapta!!!!

ANCA super burtica si gradina !

OANA-

Citat:
Aelita m-am indragostit de paturica facuta de tine super...
stai sa vedem intai ce a iesit la mine,fatza de aia din revista!

ELADEA -La multi ani fericiti !!!

COTEASCA eu nu stiu cat se ia din indemnizatii.dar daca pana acum luai 80% si ei iti vor mai lua 15% din ei,nu inseamna ca tu vei lua 70% din bani.calculezi intai cat luai tu 80% si din rezultatul asta scazi 15% care nu e acelasi lucru cu 85-15%.Asta in cazul in care asa se iau banii.
hai ca e o zapaceala !! ca nici ei nu stiu ce or sa va mai dea pana la urma...
eu vorbesc doar de calcul,ca nu stiu exact cat si cum va da.

BUMBLEBEE-
Citat:
Da mai fetelor cu experienta, cum se imbraca bb la externare?
Eu stiu de la alte fete, ca, de si e vara si f cald, pana se obisnuieste bb de la 37 de grade de la mami din burtica pana la temperatura exterioara el mai trebuie imbracat. Trecerea asta in cat timp se face? Ca nu vreau sa experimentez de la inceput pe al meu.

in Ro exista tendinta de a imbraca in exces bebeii,probabil din cauza friguli de iarna care noua ne intra in oase si de obicei noua,adultilor,ne este frig si cand e cald afara.
Bebelusii,dimpotriva,NU trebuie imbracati gros,pt ca lor le creste foarte repede temperatura si asta e mai periculos decat posibilul frig.
va fi iulie-august,deci calduri mari mari,si in Ro,si asa cum voi va veti imbraca in bvretele,si bebe va fi imbracat la fel ! ei suporta si mai greu caldurile decat noi,li se ridica imediat temperatura .
adorm lesinati,saracutii.
NU LE E FRIG!
ei sufera de cald .
nici un bebelus nu va tremura in august .
vor avea mainile reci,si piciorusele,vinetii,dar asa au ei circulatia periferica.
incercand sa ajunga sa le fie manutele calde,le veti da prea multa caldura corpului.
le va tremura barbia NU DE FRIG,e fiziologic.
va fi atat de cald incat veti dori sa ii scoateti in fundul gol !
va exista lume care va va spune sa puneti caciula,paturi...luati-va dupa medic.
si pe vremuri,medicii in Ro si moasele spuneau sa imbraci copilul dupa cum te imbraci pe tine(dar sa nu fii vreun friguros),niciodata mai gros !
nu se poate ca noi sa stam cu bretele si ei infasati!!
sau noi in papuci si ei cu sosete in plina vara.
in burta lor nu le e cald cum le va fi afara la 35-40º.in burta au temperatura lor ideala,pe care nu o vor mai avea nicicum afara ! si caldura in exces nu ii readuce la acel mediu .
asa ca:cracii goi,mainile goale ,capul descoperit,ca e vara !!!!!

28+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

buna dimineata, delfinariu... sau cum o fi la voi...

ca eu am o oboseala in oase si in cap ca nu vad bine... aseara am ajuns pe la ora 9 de la lac, apoi am fost sa luam caruciorul (mi-a ajuns pachetul - o sa pun poze mai tarziu) si ne-a prins ora 11 pe drum... dimineata la 8 trezirea cu greu, am tot recuperat capitolul trecut (ce bine ca n-ati fost asa vorbarete...)

o sa mai scriu imediat cate ceva, o sa punb si poze de la lac dupa ce le descarc...

casa de piatra, eladea, si multi ani fericiti si de acum inainte

anca_vlad, ti-am pus eu pozele aici, in albumul comun, spre sa nu te superi...

multumim ptr voturi, nu stiu de ce rasa asta de catel portocaliu nu creste... am vazut cativa la 40 si ceva de zile tot in stadiul asta..

32+ AMR 7+ Gibraltar
Hannah Isabela & printesita Anca-Maria (26.06.2001) album

sarumana mult, numa supar!

Anca +29s IRINA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

http://www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html,

http://picasaweb.google.com/100988463946787706203/Anca_Vlad#5477330214859244434

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Salutare! Coteasca, prenatalul ramane la 85% din media pe 6 luni, brut, din care se scade un impozit de 10.5% din valoarea unui salariu minim din Ro (adica iti scade 63 de lei).

CIC se reduce cu 15 procente din ce e acumm, adica cu 15% din 85%, ceea ce inseamna 72.5% (si nu 70%) din media salariilor pe 12 luni, brute, din care se scad ceva impozite - din auzite cred ca tot 63 de lei - adica doar CAS angajat de 10.5% dintr-un salariu minim in Ro.
Si limitarea e la 3400 lei , Paula.

Sper ca am fost clara, ca tare greu ma exprim azi! Zici ca am prune in gura...

Cristina 33+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Multumesc pt raspunsuri.
Aelita, asta stiu de pe vremea mamei mele, ca asa i-a zis doctorul cand m-a vazut infofolita, ca daca ea s-ar imbraca la fel cam cum i-ar fi.
Curiozitatea mea era de perioada de acomodare cu temp exterioara. Ca dupa nastere, chiar daca-s 40 grade afara, tot de baga la caldura bblul, io asa stiu.

Alina 30+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui aelita
asa ca:cracii goi,mainile goale ,capul descoperit,ca e vara !!!!!

28+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Ooh ce-as vrea sa pot aplica si eu ce spui tu. La voi vine vara si la noi ieri am scos-o pe Elisa afara in costum de iarna, deh, ploaie, vant rece. Acum doi ani in iulie am scos de la naftalina cizmele imblanite .

Azi cica este frumos dar de dimineata erau sub 10°C.

In concluzie cred ca am un body cu maneca scurta. Pentru iesit din spital pregatesc clar ceva cu maneca lunga, body cu strampi sau o salopeta si dupa aceea un costumas de exterior.

Carmen, pe unde esti. Parca ziceai ca mergi la doctor azi.
Ramonasin, bine ai venit. Trebuie sa scrii mai multe mesaje ca sa scapi de moderare.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 30+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput