Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (117)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

oana, da, ai dreptate dar cum eu sunt cu cardurile, alea sigur o sa le am dupa mine....cash mai rar gasesti la noi

la noi in casa se face curent din te miri ce si cum eu transpir non-stop... acum iar am senzatie de roseata in gat am bagat rapid un oscilo, dar nu mai vreau

sper sa se sperie si sa nu ma apuce iar...data trecuta am scapat usor, doar cu un paracetamol, oscilococcinum si vitamine C...acuma sper sa nu ajung nici acolo....

si inainte nu raceam deloc

Bulina 34+ cu poznas

AMR 6- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan

AMR 10 zile pana in Liga I, 17 zile pana in Liga Campionilor si maxim 38 pana la finala

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

DeaEla
De productiva... ma abtin. I/am dat 'pas' ptr o vreme, m/a suparat destul rau si nu vreau sa/l vad o perioada. In rest... multumesc la DD ca sunt sanatoasa, ca nu mai sunt asa stresata la munca si ca sunt mai relaxata financiar.

In rest, ma bucur ptr voi ca va apropiati cu pasi sanatosi (vb lui Racusor) de 'Liga I' si apoi 'MAREA FINALA'... probabil nu ai cum sa/ti inchipui aceste sentimente minunate pana nu le traiesti tu pe 'propria piele'... dar incerc sa traiesc prin voi si... sunt coplesita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Deci pana la urma ramane 85% din media veniturilor BRUTE sau NETE pe ultimele 6 luni??? Scuze ca sunt atat de stresanta dar as vrea sa lamuresc o data problema asta.

35+
Corina, viitoare mamica de Tudor Andrei
http://happyrooms.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Buna ziua, delfinariu!

Alina multumim pentru linkurile cu reduceri!

Carmen la multi ani sotului, multa fericire si numai impliniri alaturi de Leti!

eladea la multi ani, multi ani fericiti si impliniti impreuna cu cei doi copii!

bumblebee multumesc pt vizionare

Multa bafta tuturor care au examene!

Eu declar +10 kg, adica tot atatea ca saptamana trecuta. Intram in saptamana 32..
Azi avem intalnire cu delfinasa Sper sa fie totul bine..

Intrebare - e posibil sa radeti de mine, dar asta e, imi asum riscul Cu ce hainute il scoateti pe bb din maternitate? Cu ce trebuie imbracat? Eu sunt total pe langa

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">30+ cu

AMR 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Racusor, scuze ca am citat gresit... dar ma distreaza tare mult

Deci rectific DeaEla... ma bucur ptr voi ca va apropiati cu pasi sanatosi de 'Liga I, Liga Campionilor si MAREA FINALA' si o sa va cant CAMPIONI, CAMPIONI, oleoleole...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Aelita ce lucrusoare frumoase faaaci

crissy esti in greva? Ce modele frumoase ai trimis! Ati vazut fetelor pe gmail? Din pacate eu nu stiu sa crosetez, ca tare m-ar fi tentat niste modele

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">31+ cu

AMR 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui coteasca

Deci pana la urma ramane 85% din media veniturilor BRUTE sau NETE pe ultimele 6 luni??? Scuze ca sunt atat de stresanta dar as vrea sa lamuresc o data problema asta.

35+
Corina, viitoare mamica de Tudor Andrei
http://happyrooms.blogspot.com/

eu zic ca din brut, in general in Ro nu se prea pune problema de calcule din net ci doar din brut dupa care se retin toate contributiile

Oana 34+ - Matei

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramo1901

Salutari si de la mine fetelor.....dupa cum vedeti am schimbat si noi semnatura....yeeeeeeeeeee......suntem asa bucuroase amandoua....sper sa ne intelegem la fel de bine si de acum inainte si sa mai stea la caldurica macar 6 sapt....

ma bucur ca sunteti ok toate burticile si bebeii...
incerc sa mai recuperez capitolele din urma si revin....

pupici ........

Ramona 30+ ....cu o scumpica de - Sabina Maria

Felicitari!

La multi ani Eladea!

Cris, bine ai venit!

tina 32+ cu Tudor Gabriel

AMR 7+ si vine
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

elena, eu am mai avut varicela, insa in primul trim., cd nu e de preferat sa faci. noi ne/am asumat riscul, drita gineco m/a incurajat..iar copilul a avut noroc, ca mai mult nu pot spune.

la tine e insa altceva, ac e trim. 3, iar eu nu stiu despre asta. suna drul mai bine, si te va lamuri. mare lucru nu prea ai de facut, decat sa le spui neaparat cd vei naste, ca ai facut varicela, sa stie drii, sa fie mai atenti.

Paula cu Mihai 33+ si Stefan (30 oct. 2007)

AU MAI RAMAS 6+ de dans in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Intrebare - e posibil sa radeti de mine, dar asta e, imi asum riscul Cu ce hainute il scoateti pe bb din maternitate? Cu ce trebuie imbracat? Eu sunt total pe langa

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">30+ cu

AMR 9+

eu am luat un body cu dungulite albastre, o pereche de pantalonasi albi, sosetele...o caciulita subtire care mi-a placut mie dar de care nu cred ca va fi nevoie in iulie ...eventual o paturica subtire si landoul

Oana 34+ - Matei

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput