Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (117)
Raspunsuri - Pagina 8
bumblebee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramonasin Buna fetele,va citesc de ceva timp si acum mi-am facut si eu curaj sa ma alatur daca ma primiti. Ma numesc Ramona,sunt din Deva, am 29 de ani si sunt insarcinata in 33 saptamani cu o printesica pe care o va chema Daria-Cristina. O sa nasc prin cezariana in 12 iulie si sper sa fie bine, sa vina sanatoasa langa mine si tati. |
Bine ati venit! Nastere la termen si bb sanatos
Alina 30+ cu
gargarita
tina_80 spune:
citat din mesajul lui ramonasin Buna fetele,va citesc de ceva timp si acum mi-am facut si eu curaj sa ma alatur daca ma primiti. Ma numesc Ramona,sunt din Deva, am 29 de ani si sunt insarcinata in 33 saptamani cu o printesica pe care o va chema Daria-Cristina. O sa nasc prin cezariana in 12 iulie si sper sa fie bine, sa vina sanatoasa langa mine si tati. |
Bine ai venit! Sarcina usoara in continuare!
tina 32+ cu Tudor Gabriel
AMR 7+ si vine
Doamne ajuta!
tina_80 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Otiliav
Ooh ce-as vrea sa pot aplica si eu ce spui tu. La voi vine vara si la noi ieri am scos-o pe Elisa afara in costum de iarna, deh, ploaie, vant rece. Acum doi ani in iulie am scos de la naftalina cizmele imblanite . Azi cica este frumos dar de dimineata erau sub 10°C. In concluzie cred ca am un body cu maneca scurta. Pentru iesit din spital pregatesc clar ceva cu maneca lunga, body cu strampi sau o salopeta si dupa aceea un costumas de exterior. Carmen, pe unde esti. Parca ziceai ca mergi la doctor azi. Ramonasin, bine ai venit. Trebuie sa scrii mai multe mesaje ca sa scapi de moderare. Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 30+ Iulia Alexandra |
Frumoase mai sunt!Mor dupa fetele tale!
tina 32+ cu Tudor Gabriel
AMR 7+ si vine
Doamne ajuta!
crispro spune:
Ramonasin, bine ai venit! Sarcina usoara pana la final! Mai zi-ne despre tine, cum esti? Cum a evoluat sarcina? Cum stai cu kg? Cum stai cu pregatirile?
Carmen, La multi ani sotului! Petrecere frumoasa!
Eladea, sa aveti multi, multi ani inainte impreuna, tot mai fericiti, si indragostiti!
Tina, Bumblebee si Florentina spor la invatat si bafta la examene! Nu stiu cum reusiti sa faceti fata!
Rodica, Cris 2010, asteptam pozici noi...
Oana, parca ziceai ca azi ai mai multe poze din alea frumoase, artistice... Le asteptam!!!
Michelle, traiasca tarta cu fructe! Am facut si ieri una, imi iese tot mai buna.
Maya, ma bucur ca esti mai relaxata, mai linistita. Ai grija de tine!
Nu mai stiu ce vroiam sa scriu...
Cristina 33+ cu
paula_m spune:
Ramonasin, bine ai venit, sa fiti sanatoase si tu si Daria
Crispro, de 2 zile ma cert cu cineva din cauza limitarii, ca stiam de la voi ca e limitata, dar nu mai stiam cine a zis... Poti sa-mi zici de unde ai informati asta?
Paula, 32+ cu , Raul Codin
AMR 7 saptamani
86cmm spune:
citat din mesajul lui baby78 Buna dimineata! Am si eu o intrebare...De aseara am inceput sa iau fier si acum sunt deranjata la stomac plus ca la culoare,,..zici ca am o sonda de petrol....(scuze de expresie ..) E normal? A mai patit cineva asa...dupa ce a luat fier? 31+ Tudor Constantin AMR -9 |
hey..eu cred ca ii ceva normal..:)..eu cand am inceput sa iau Elevit la fel am patit:)...si majoritatea cred ca la fel patesc:)
cristina 26+
larissa_79 spune:
In salon alexia a stat doar in body cu maneca scurta si acasa la fel si fara caciula. eu i-am dat acea salopeta subtire si bonetica pe cap pentru ca nu se putea merge cu masina fara aer conditionat dat destul de tare. era super cald. asa am considerat eu ca e mai bine ceva cu maneca lunga. si cam toti bebeii ieseau in salopeta subtire dar cu maneca lunga.
Larisa 32 + cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 8 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
matusa77 spune:
Ramonasin bine ai venit
Otilia frumoase fete ai.
Eu i-am luat pentru iesira din spital salopeta cu pantalonasi scurti, body cu maneca scurta, sosetele si palariuta sper sa-i vina
saptamana 32 Ducu
crissy77 spune:
M-am intors si eu de la greva . Am fost sa-i asteptam pe colegii nostri spargatori de greva cu... tot ce li se cuvine. Elevii de-a 12-a au solidarizat cu noi, dragii de ei. Apoi a venit inspectorul si i-a amentitat ca daca nu intra la bac nu se mai organizeaza alta sesiune de bac anul asta asa ca au de pierdut (si asa si este, au schimbat magarii metodologia in dimineata asta, de fapt e un ordin de ministru dat ). In fine...
Eu-s cu stiintele reale si din cate stiu indemnizatia scade cu 15% din ceea ce este deja, nu? Adica va scadea cu 15 % din 85 %. 15 % din 85% este 17, adica vom lua (85-17)% din... adica 68% din... Doamne ajuta sa ma insel.
Cristina 27 s cu & Elise-Stefania (3 dec. 2005)
ramonasin spune:
Multumesc fetelor de urari, sunteti niste scumpe.Si eu va doresc sa nasteti usor si sa aveti bebei sanatosi si mancaciosi
Sa va mai spun cate ceva despre mine si Daria: eu m-am ingrasat pana acum 9kg, am avut 54 la inceput la inaltimea de 1.60 si acum am 63kg, mai vedem pana la sfarsit. Sarcina nu pot sa zic ca a fost dificila dar de la 28 saptamani nu am mai mers la lucru(sunt inginer proiectant la o firma)pentru ca am avut niste contractii si micuta s-a intors spre "iesire", deci fara prea mult efort,plimbari pe langa casa, am citit pe aici si de voi asa ca stiti cum e
Pregatiri am inceput sa facem, in primul rand prin casa, cuibusorul cat mai caldut(centrala,izolatie cu polistiren), cumparat patut, cosulet, am facut si o listuta cu ajutorul vostru si trebuie sa incep sa cumpar....