*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (113)*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

La multi ani tuturor coanaceilor. Sa fie sanatosi si voiosi asa cum ii stim si sa le ajute Dumnezeu in tot ce isi propun in viata.

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Eu propun sa ne vedem la herastrau intrarea cu restaurantul Pescarusul sau pe soseaua nordului intrarea cu restaurantul Tratoria il calcio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Buna!
Malinas, imi pare rau ca nu poti ajunge . Dar poate ne mai organizam in vara asta, macar o data
Deci ramane joi, la 10.30-11...Ca loc de intalnire ar fi ok intrarea de la televiziune, acolo unde este si o fantana, rondul acela de flori? Imprejur sunt si locuri de joaca pt copii...
Totusi, putem sa ne lasam pe mailul comun, sau pe private numere de telefon? Ca de ex. eu s-ar putea sa intarzii in functie de cum ma misc cu copiii, si daca plecati din locul de intalnire (oricare ar fi el) sa mai dau de voi, si la fel si alte fete care ajung mai tarziu de ora initiala.

babyzapy, ma bucur ca te simti mai bine, ca se reface organismul
malinas, unde plecati?

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Fetele, noua ne-ar fi bine La Roata, intrarea de la Sos Nordului. Asa incercam si noi sa ajungem la 11.30-12 (Andrei a inceput iar sa se trezeasca tarziu si pana mancam si laptele si fructele....).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Malinas, imi pare rau ca nu puteti nici voi sa ajungeti! Hai ca vara este lunga si sigur ne vom aduna mai des.

Of, astazi Andrei a fost tare fitzos (ca tot a adus Mirtha vorba de fitze), nu a mancat la pranz (adica ora 16.30, atunci s-a trezit) decat un iaurt si acum avem in plan peste (in ultima vreme nu-l refuza ).

Puii vostri au mancat mazare pana acum? Andrei numai cand a vazut-o a refuzat-o si prea mult nu am insistat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Mie mi-e ok si la intrarea de la roata mare, caci suntem cu masina.

Mai puneti-va voi de acord, si scrieti aici mare cu rosu varianta finala, mie imi convine cam orice varianta de herastrau/.

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

La Multi Ani tuturor prichindeilor! Sa fie sanatosi si norocosi!

Oliv multu pt tip. Si eu am mai carat de acasa gris sa-i pot face galuste lui Edu. Noroc cu tine

Otilia sanatate Anei.

Ralu am vazut si eu poze cu printesa ta, am uitat sa mentionz. Tare dulce, mi-au placut pozele de la baita.

Iza bine ca se vindeca cicatricile. O sa fii admirata la intalnire.

Eu is tare happy ca m-am tuns azi, am facut o nebunie si mi-am facut breton. Gabi a zis ca e .....ciudat iar Edu a inceput sa planga cand m-a vazut. Dar eu sunt multumita.

Adriana w22+ cu si mamica de Eduard (09.12.2008)
pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralukutzza spune:

Iza si mie imi convine intrarea de la Pescarus si cred ca este aceiasi de care vorbesti si tu Monicabo...dar la nevoie ne preschimbam
aaaa....si Iza...abia astept sa iti adrmir pe viu noile "achizitii"...hai sa vi cu ceva decoltat da?
Darling ...si vrem poze cu bretonul sa te admiram...oricum sa iti fie de bine schimbarea.
Monicabo si Iza eu va trimit pe PM nr meu de tel in cazul in care trebuie sa ne gasim pe acolo.

Edit ca sa intreb de Printesa si Gynie...fetelor voi cum vreti, unde ?...unde va este voua mai usor ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Io vin de la Targoviste..asa ca o las pe Steliana sa hotarasca...nu de alta, dar noi venim la pachet.

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Printesa01 spune:

doamna gynie, intreaba-ti consortul daca stie unde e pescarusul, roata mare, si soseaua nordului, pt ca, pana la urma, el e soferul,(am un feeling ca o sa ma injure omul rrrrrau, pt ca mie traseul tgv--bucuresti-dr taberei--herastrau mi se pare ocolit, asa ca nu e cu suparare daca nu se poate)

insist asupra unui punct in care sa fie si nisip si chestii de catarat, pt ca altfel o sa ma vedeti doar la buna ziua si la revedere, pt ca vin cu 2 talibani.

si mai vreau si statie de taxi aproape.

si un castel in Franta

miki, cris a mancat mazare cu porumb dulce de pe la 8 luni. uneori e mazarea naspai are coaja tare, si atunci o dau la blender

Mergi la inceput