*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (113)*
Raspunsuri - Pagina 12
eliza_cri spune:
neata fetele
ma bucur ca a fost fain la intalnire ah atat va invidiez vleau si eu...
am vazut si eu pozele cu sagetelele minunate ale lui Oti off abia astept sa vad si eu o minune asa 
si ioana campiana ne-a cucerit si l-am regasit pe Dimitrie complet in ea asa face si dragalasul mami o sa filmez sa vedeti ca nu zic posti 

de vreo saptamana am inceput sa gatesc , dar cum trece de orele 13 cum incepem vomitatul de n-spe ori de cate ori are chef domnisorica,dar poate trece inainte de 9 luni 
Dimi e un dragalas saracul l-am invata sa imi aduca apa cand imi este rau si o aduce cand ma vede ca vomit zice mama gata..uff cred e plictisit de asemenea intamplari....fuge ca bezmeticul prin parc de abia il prind punem poze pe luni, marti ah sit totusi pun unele azi mai recente
numai stiu ce vruiam sa zic deh neuronul 
asa sa imi modificati cine poate dpn-ul numai este 13 ci 06.12, va multumesc
va pupam pe toate si pe cozonacei 

13+
Stefania Antonia
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si de gugulanul
Dimitrie Gabriel
12.11.2008
eliza_cri spune:
poze aici
http://community.webshots.com/album/577865017NGXurE
punem si filmulet cu Dimitrie mucios [a racit tasu a racit si el deh] vorbind la telefon ![]()
http://family.webshots.com/video/3099230320104281140Ndhoox
13+
Stefania Antonia
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si de gugulanul
Dimitrie Gabriel
12.11.2008
monicabo spune:
Neata,
Vin si eu sa va povestesc despre intalnire, de fapt fetele au sintetizat f bine totul. Ma bucur mult ca am ajuns, ca ne-am vazut, chiar daca nu am putut sta prea mult de vorba, din cauza de copii
. Asa e acum cat sunt mici, alearga care incotro, si noi dupa ei. Vorba Stelianei, si eu aveam antrenament de la intalnirile cu copiii din grupa Andreei...
Steliana, haide mai ca am mai mult de 30 kg![]()
, am vreo 49-50 chiar, deci te-am luat! Dar sunt si mai inalta... Da' si tu esti slaba...Cu mancarea insa m-ai ghicit, ca mananc, dar le cam mananc pe apucate...
Inainte de intalnire ati fost in Regina Maria? Ca asta e parcul nostru cel mai aproape de casa, stam vis a vis de el, un pic pe diagonala, ca sa zic asa... Seara de obicei iesim acolo, iarna mai iesim tot acolo, ca e rece si nu stam mult..E frumos, l-au renovat, are multi copaci. Dimineata devreme nu e f aglomerat, insa la orele pranzului, cand mai ies si copiii de la scoli si gradinite, e destul de nebunie pe la locul de joaca.
Despre copiii tai, Alex mi s-a parut cumintel, linistit, bine e si mai mare, iar Cris un nazdravan si jumatate, cum se tot ducea el la taraba cu jucarii![]()
Flori, Steliana, nu-i nici o problema ca ati plecat, noi eram hat-hat departe in spate, au vrut fetele la tobogane si invartitoarea aia cu animale, si nu le-am mai dezlipit de acolo
, s-au chirait in stil mare acolo
Flori, ma bucur mult ca ati putut veni pana aici ca sa ne vedem.
Miki, ma bucur ca ne-am reintalnit, dupa ce ne-am vazut in maternitate... Si la noi, in Regina Maria am o mamica cu care am fost in maternitate cand am nascut-o pe Andreea, fetita cea mare, cand am vazut-o prin parc, mi se parea ca o stiu de undeva, si mi-am aduc aminte ca din maternitate, ne alaptam copiii acolo una langa alta...Copiii sunt la 1 zi distanta nascuti, baietelul ei pe 10 iulie, Andreea pe 11...Ma bucur ca Andrei a papat ceva mai bine ieri
Ralukuzza, scumpa foc Bianca, si destul de cumintica, s-a jucat tare frumos mi-a parut bine sa ne intalnim.
Eh copii de varsta asta nu au inca notiunea de joaca in grup, cu alti copii, ei la varsta asta se joaca cam unii langa altii decat unii cu altii
...Cam dupa 3 ani incep sa capete notiunea de grup, prieteni.. O vad pe Andreea ca incepe usor usor sa comunice/joace/vorbeasca mai mult cu alti copii, dar mai intai tre sa se obisnuiasca cu copilul/copiii respectivi, e un pic timida, rusinoasa
Amalia, felicitari pt credit! Hai ca in curand va mutati!![]()
Felicitari pt David pt terminarea clasei a II-a
Bertha, ce faceti, v-au venit musafirii?
Malinas, gata pt vacanta?
Bebecris, ma bucur ca David e mai bine la poponet!
Tot despre copiii nostri - eu m-am intalnit saptamana trecuta cu Malinas la protestul cu indemnizatiile, a crescut si David, s-a schimbat f mult, si mi-a placut e ca prietenos cu lumea
Poze promit sa pun in seara asta sau maine, ca am reusit sa fac cateva si in care am prins toti copiii (separat).
Imi pare rau ca nau am putut face poza de grup, insa cu asa copii alergatori...
Mi-aduc aminte ca anul trecut cand erau copiii inca in carucioare, era mai usor cu pozele cu cu statul de vorba...
Sper sa ne mai intalnim si altadata, si de ce nu sin intr-un grup mai mare.
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
babyzapi spune:
Gagici mie imi pare tare rau ca nu am putut ajunge. Sora mea nu a mai venit dis-de-dimineata la mine si nu am putut pleca singura la drum cu Raphael. Inca nu am forta in brate
Printesa mesaj i-am dat Monicai ca nu mai ajung in momentul in care m-a sunat. Eu tot trageam speranta ca poate poate ajunge sor-mea si vin si eu...am fost prizonier la domiciliu pana a venit ea
. Dar urmatoarea intalnire n-o mai ratez, pana atunci voi fi si refacuta complet.
Astept sa vad pozici cu cozonacei frumosi si jucausi.
Va pupic dulce 
Otiliav spune:
M-am mobilizat si am pus poze cu burtoiul facute adineauri aici
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 30+
Iulia Alexandra
oceanborn spune:
Eli,
felicitari pentru fetita!
Dimitrie e un dulce cu ochii lui mari , ce drag e el , are grija de mami.
Otilia, am admirat "balonul" cu zambetul pe buze, ce-mi plac gravidutele! din fata nici nu se vede. mai ai putin ..
manumanu spune:
Eli, Dimitrie e un scump si un destept, cum o ajuta el pe mami
... m-au topit pozele cu el si boboceii!
Wow, Oti, nu-mi vine sa vred ca in 10 saptamani o sa tii in brate o lapticosenie mica![]()
!
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq
ginye55 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Printesa01 De gynie nu va zic multe. e naspa rau. e tanara si curajoasa . io nu veneam de la tgv pt intalneala. no-way. Fi-miu , Alex s-a transformat in umbra ei si o uramarea peste tot. azi noapte o striga in somn. |
Io ti-am zis sa ma lasi sa-l iau acasa.
Ieri era sa ajung cu 3 pitici acasa, in loc de unul: Andrei al lui Miki, Alex al Stelianei si al meu din dotare.
Cum mi-ar sta cu 3 baieiti? 

Raluca am incercat sa descarc direct de pe card, dar nush ce are, nu mi-l vede laptopul.
Zilele astea ajung la soacra-mea si iau cutiile la rand sa vad pe unde e cablul. Eu sunt cu toate alea prin cutii in asteptarea casutei noastre. 
Flori, mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
miki01 spune:
Oti, wow ce burtica frumoasa! Chiar, din fata nici nu se vede!
Eli, un scump Dimitrie, cum vorbeste el la 'alo, alo'.
Monicabo, Printesa
Printesa, mi-a scapat sa spun cat este de dulce si de cuminte Cris. Faza cu pusul in carut, la cat de linistit a stat, m-a terminat.
Gynie, ai grija ce-ti doresti, mami, eu zic ca bine ti-ar sta cu 3 baieti (vorbeste cu Oti, pune ea o vorba buna) 
babyzapi spune:
Eli foarte frumos si dulce Dimitrie
. Si ce scumpic este cum are grija de tine si mai si spune "gata mami" 
Oti chiar ca din fatza nici nu se vede burtica si totusi mai ai asa de putin.
Eu am reusit azi sa ma intorc pe-o parte, dupa care am reusit sa ma si ridic din pat singura
. Ce realizareee