*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (113)*
Raspunsuri - Pagina 11
Amalia spune:
Din ciclul...imobiliare..
..am vesti proaspete
...ieri s-au virat si banii pentru creditul de nevoi personale (cel la care initial avusesem probleme...ne-am mutat la alta banca), azi am platit avansul, a fost sotul cu vanzatorul si au facut antecontractul..
....si a depus actele la banca pentru demararea pasilor de la Prima Casa.
Deci ramane doar sa numaram saptamanile (sper nu lunile
) pana cand ne mutam la casuta noastra..la 2 minute de unde stam acum in chirie
.
Cum calc in casa ca si proprietar...promit sa dau de baut!

In alta ordine de idei...sunt fericita nevoie mare ca mai este o singura saptamana din anul asta scolar...termin cu sculat si plecat la prima ora dimineata
. Nu stiu inca mediile, nu ma intrebati
...dar am copil bun si silitor, si-a dat toata silinta, n-am ce-i cere!
poze aniversare 1 an
miki01 spune:
Gata, l-am bagat la somn pe voinic!
Ralucutza a redat f bine ce s-a intamplat la intalnirea noastra. Sunt cam mici puii nostri sa stie sa joace impreuna si pt ca noi mamicile sa nu stam dupa fundul lor
M-am simtit tare bine cu fetele, cele cateva minute adunate petrecute impreuna. Super mamici, super cozonacei!
Andrei mai avea putin si pleca cu Flori acasa, iar Bianca cu mine 
Am realizat abia astazi ca pe Monica o stiam din spital, am nascut la acelasi spital la 2 zile diferenta si la vremea aia nu-mi venea sa cred de unde a iesit copilul, mamica fiind asa o fetita firava ![]()
Of, greu tare cu mancatul asta,
eu abia acum la 1 an si jumatate am aflat. Dupa ce dimineata mai aveam putin si plangeam langa el sa manance, la pranz (dupa alergare de 2.5h) a mancat ok (cam 250ml ciorbita cu carnita) dar seara a inceput iar circul...Acum la culcare l-am pacalit cu 230 lapte+cereale (deja trecuse 3 ore si ceva de la ultimul iaurt).
Pupici multi!
miki01 spune:
Amalia, Doamne ajuta! Tare mult ma bucur! Super ca asa repede ati gasit casuta si in zona si la pret ok.
Fetelor, dimineata in parc a fost soarele cam puternic, pe Andrei l-a ars cam mult pe o manuta. Are o portiune destul de rosie, dupa baita i-am dat cu galbenele, sper sa treaca. Oricum si eu sunt rac pe spate.
Voi ati dat cu crema de soare la bbei? noi am inceput sa dam dar astazi ne-a scapat.
Ralukutzza spune:
Otilia asa este, Bianca are si ea falcute si genele lungiii...heyyy..normal ca este superba, cea mai frumoasa si mai desteapta ca este a mea dar eu tot m-am indragostit si de Ana si Elisa 
Caldura a fost cam mare in parc...eu cel putin m-am copt iar Bianca s-a bronzat cu urmele de la body ca tractoristii ![]()
Miki are dreptate fetelor...Bianca s-a indragostit tare de tot de ea, cand a plecat a stigat dupa ea, i-a facut cu mana si pupici pana a iesit din raza ei vizuala...a fost tare simpatica![]()
Eu am cateva poze dar pe tel mobil, am sa le descarc in seara asta si le pun maine sa le vedeti.
Mikisor ma bucur ca a mancat mai bine Andrei la pranz...ai vazut ca daca il lasi sa ii fie foame pana la urma papa.Sfatul meu este acelasi, nu incerca sa ii mai dai din 2 in 2 sa manance si nu mai alerga cu lingurita dupa el...nu vrea, astepti pana la urmatoarea masa
....nu pot sa uit astazi inainte sa plecati din parc cum cauta biscuiteti sa manance ca ii era fomita...el stie mai bine, ai incredere in el
Florinu puteti descarca pozele direct de pe cardul de memorie al ap.foto?
oceanborn spune:
Amalia
, ma bucur mult ca ati reusit sa obtineti creditul si ca ati si gasit apartament. sper sa mearga repede cu actele!
.( noi am rezolvat tot cam in 2 saptamani de la gasirea apartamentului,dar prin agentie deci a fost mai simplu)
Miki, of , si Andrei? al meu sa nu vada tacamurile, cum vede lingura furculita cum ...nu-i mai place, nici nu stie ce ar urma sa manance, asa ca in ultimul timp gatesc ca o nebuna 100 de feluri pe zi sa aiba din ce alege si degeaba. e mic si slab si nici nu are de gand sa puna mana sa manance, tare ma streseaza..fructele , laptele, iaurtul nu le refuza. daca mai pica si o bucatica de prajitura dupa ce a "mancat" o infuleca cu mare pofta. ce sa fac?
ma bucur ca v-ati simtit bine la intalnire, asteptam pozele, cand puteti.
miki01 spune:
Daca-l vedeai cand am ajuns acasa, nici la baie sa ne spalam nu mai avea rabdare sa ajungem. Pana cand am incalzit ciorbita mi-a parut un veac. Niciodata nu a fost asa infometat. ![]()

pt Bianca scumpa!
Oti, da, confirm si eu, bulanase si falcute numai bune de rontait la Biancuta.
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ralukutzza Mikisor ....nu pot sa uit astazi inainte sa plecati din parc cum cauta biscuiteti sa manance ca ii era fomita...el stie mai bine, ai incredere in el ![]() "Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur Raluca mami de gargarita Andra-Bianca DN 26.12.2008 |
oceanborn spune:
Aa, de poze, am uitat, Otilia, ultima poza e mortala, m-am uitat la ea cred ca 5 minute, Elisa cu privirea ce-o are ,si salopeta ei roz, e de milioane.
frumoase foc!(deja imi inchipuiam in spatele Elisei o pitica albastrica cu obrajii rosii, in 4 labe
)
Si Bianca, nu doar genele le are f frumoase luuungi dar si niste ochi ....
Ralukutzza spune:
Amalia felicitari si Doamne-ajuta sa auzim ca v-ati mutat repede repede in casuta visurilor voastre.
Ocean
multumim de aprecieri.
Printesa01 spune:
neata fetili,
INTALNEaLA: pe total a fost bine, mai. Cam asa cum ma asteptam. Ar trebui sa mai repetam experimentul. eu m-am mai intalnit cu fetele de la alex, si stiam ca nu-i timp de stat la povesti.
noi am plecat de acasa dimineata, ne-a lasat tati la Grant, si am plecat usurel usurel catre parcul regina maria. un parc superb, mai ales dimineata pi racoare, pt ca este sub copaci, si inca nepopulat.
apoi....cu ROATA MARE![]()
Nenea taximetristu' ne-a plantat in mijlocul fierastraului pe mine si pe Gynie si plozii din dotare. am sunat-o pe Raluca sa ii spun ca am langa mine o banca verde si niste copaci, ca nu stiam unde sunt. Biata de ea, deja ajunsa la roata mare, astepta voinicimea.
cand am prins un picior de om, ne-a indrumat si am gasit minunata roata dupa vreo juma de ceas.
RALUCA, superba. Doamna, esti exact -exact genul meu de on. Relaxata, bine dispusa, care se simte bine cu ea-insasi, numai energii pozitive am furat de la tine![]()
Bianca, un pufulet de printesa. Doamne, ce-as fi smotocit-o. nu am indraznit pt ca stiu cum face cris daca am indrazneala sa iubesc alt copil. Raluca spune ca ea are copil care stie sa planga. Nu te cred, mai. Atat de cumintica si linistitaaaaaa.
Miki cu Andrei cel voinic, Moamaaaaa. Andrei are niste ochi albastri-albastri-albastri. Citesti in ei ca e pus pe shotii. Probabil voi acolo iesiti de obicei, pt ca am vazut ca Andrei era clar in largul lui. a stiut omul sa se duca direct la tobogan, avea deja traseul in minte.
..............DEja Cris nu mai are rabdare...............
Monicabo. fataaaaaaaaaa? cati ani ai? si cate kile? e slaba ca o pisica fata asta. e mai slaba ca mine. Madam, ai treij de kile? uite, eu am 43, hai, da-te incoace si spune repede, tu mai si mananci? sau nu mai apuci?. Ana Maria si Andreea, cuminti foc, asa cum le shade bine la niste printese. s-au jucat frumos cu jucariile de nisip, apoi au mers impreuna la spatiile de joaca, ce mai, copii model. Monica, iarta-ne pt fuga precipitata, dar Edi mai avea putin si ne batea, era obosit rupt.
De gynie nu va zic multe. e naspa rau. e tanara si curajoasa . io nu veneam de la tgv pt intalneala. no-way. Fi-miu , Alex s-a transformat in umbra ei si o uramarea peste tot. azi noapte o striga in somn.
Madam printesa are 2 draci de copii. S-au cocotat in cel mai inalt tobogan, au luat toate noroaiele la rand, s-au spalat pe maini in balti. Cris se tavalea pe pietre, a luat-o la fuga descult si in chilotzi. cum prindea un moment fugea la taraba cu bunatati, tragea de jucarii, de chupa-chups, de carucioare si de avioane.
de isabela, deja ati aflat. Este superba, dar a lipsit cu desavarsire. Madam, treci la raport! Bre, chiar asa grav fu? un iesemes acolo mergea la fix.
eu nu am luat tehnica la mine, deci nu asteptati poze din partea mea.
Alta data, musai ales loc umbros. si oleaca mai devreme, daca ne mai vedem vara asta, pt ca a fost cumplit de cald.
bebecris spune:
buna dimi!!
ma bucurca v-ati simtit bine la intalnire..sper sa vin si eu data viit...poate organizam in alta parte...pt mine era ff departe...si veneam cu ratb-ul...
l-am dat cu sudocrem...si este muuult mai bine...cred ca este de la eruptia dentara si de la cpsuni mancate in exces...
vera...ma bucur ca este fetita...tinem pumnii la operatie...
Cristina - mami de
DAVID - ANDREI 
DAVID, ochiosul mamii
Povestea nasterii
Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story