*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (113)*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Otiiii... m-ai dat gata cu pozele!

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

buna gagici,va citesc aproape zilnic,insa intru ff tarziu noaptea si nu mai apuc sa si scriu,va tuc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Si eu pe-aici... sunt cu rusii dupa mine si ma bucur ca s-a deschis si la noi o www.nova-vita.ro/servicii-medicale/maternitate/maternitate-1.html" target="_blank">maternitate privata. Hi hi, si ce-mi place lista cu gravidutele noastre.
M-a apucat iar cititul, va recomand din inima Calea Luptatorului Pasnic, de Dan Millman. Superba! Profit ca z e la aer cu I, fug sa ma bag in pat s-o termin.
O zi magique!

Haideti cu poze de la intalnire. Si cu impresii. Si si despre Izei.

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Si pt mine, si pt tine, si pt el, si pt ea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_27

Hi hi, si ce-mi place lista cu gravidutele noastre.

Pai daca iti place asa de tare te asteptam in grupul nostru mai repede...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui malinas

fluturasha, felicitari pentru fetita.Sanatate multa.Ce mai face Iulia?Voi mai veniti in IOR la plimbare?

Iulia e bine, creste. Mai venim cateodata seara in IOR, dar mai rar. poate ne mai vedem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralukutzza spune:

Hellooo mamici,

Am fost la intalnire astazi, a fost tare dragut, cozonaceii nostri sunt niste scumpi, care de care mai frumos mai dulce si mai nazbatios.
In cea mai mare a timpului dragii micuti s-au ignorat, contrar asteptarilor mele cel putin, nu s-au jucat mai deloc impreuna ci fiecare isi alegeau spatiul lor si se jucau acolo sau alergau (cu mamicile dupa ei ) la leagane, topogane, scari si altele.Au fost foarte simpatici la inceputul intalnirii cand i-am pus pe toti fata in fata in cerc si am rasturnat jucariile de nisip la gramada...in 5 min se jucau spate in spate fiecare cu lopetica lui
Noi mamicile am apucat sa stam de vorba mai pe sarite dar...avem noi timp...sa se faca cozonaceii mari.
Anca din pacate Iza nu a mai venit asa ca nu am apucat sa ii vedem noile achizitii si nici pe scumpul de Rapha, poate data viitoare.
Diseara incerc sa pun poze...de pe tel mobil ca aparatul foto l-am uitat acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralukutzza spune:

Otiiii am vazut si eu pozele...ai doua minunatii de fete..si eu am fata si sunt mandra de ea dar parca ale tale sunt prea frumoase mai mamico...m-ai dat gata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ralukutzza

Otiiii am vazut si eu pozele...ai doua minunatii de fete..si eu am fata si sunt mandra de ea dar parca ale tale sunt prea frumoase mai mamico...m-ai dat gata

"Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur

Raluca mami de gargarita Andra-Bianca
DN 26.12.2008

Totusi
Stiu eu ca si Andra are falcute si gene lungi, am ochit-o in poza de aici

Ceva poze de la intalneala nu aveti? A fost caldura mare?

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 30+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Fetiliiii...eu nu gasesc cablul de descarcat pozele.

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Monica ne pare rau ca azi am plecat asa, val-vartej, fara sa ne luam la revedere, dar Edi incepuse sa urle rau de somn si n-am mai apicat sa fac nimic.

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput