Bobocei de sept-oct 2008 (289)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Neatza, dau si eu si , tot nu am mai dat de ceva timp

tuturor copilasirlor, sa fie sanatosi si bucurosi

la noi avenit 1 iunie cu niste muci razleti....sper sa ii alung cu pastilute

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Teo avea la doi ani si patru luni 96cm cred. 1m92, wow!!! nici nu-mi imaginez cum va arata... Noi nu suntem asa de inalti, TL are 1m80 si eu 1m68.
Mama mea, mai inalta ca mine (1m70) si sora mea mignona. 1m55 sau pe-acolo... Tata si el avea cred 1m72. Sotul meu sustine ca musai copiii mai inalti decat parintii... om vedea. Poate la baieti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

LA MULTI ANI DRAGILOR NOSTRI COPILASI!!

LA noi e fff urat,asa ca nu stiu ce vom face azi...

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Apropo de inaltime..o sa ma uit acasa dar am impresia ca in cartea lui Capraru era o varianta de estimarea a inaltimii copilului cea cu inaltimea la doi ani *2.Dar parca era aplicabila doar pentru baietei...
O alta varianta era cea pe care am gasit-o si pe DC:
Daca aveti un baiat
Înăltimea tatalui + înăltimea mamei + 13 cm, apoi împărtiti la 2.
Exemplu:
Tata=180 cm
Mama=160 cm
Băiatul: (180 cm + 160 cm + 13 cm) / 2 = 176,5 cm

Dacă aveti fetita
Înăltimea tatălui + înăltimea mamei - 13 cm, apoi împărtiti la 2.
Exemplu:
Tata=172 cm
Mama=166 cm
Fata: (172 cm + 166 cm - 13 cm) / 2 = 155,5 cm

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

LA noi, in afara de urat, e si greva, si toti au plecat cu masinile de acasa, e cosmar in oras. M-a sunat sotul, cica sa ma duc diseara la dr. cu Teo pe jos! (aka cu metroul, nu cu masina)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

LA MULTI ANI BOBOCEI SCUMPI !!!
Sa aveti o zi superba!!

Din pacate la noi ploua..si aveam planificata o zi asa frumoasa.trebuia sa mergem in centru unde..sunt spectacole..teatru de papusi..dupa-amiaza avem o invitatie la un loc de joaca unde copii primesc si cadouri.
Uff..ploaia asta ne strica planurile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abe spune:

La multi ani bobocime!!!

nikolici, daca esti prin zona, te rog uita-te ca ti-am trimis un pm. am nevoie de o info repede, repede. multam'!

mami de Maria si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Urez si eu un La multi ani teribil de sincer tuturor copiilor de prin zona indiferent de varsta lor!!

Andreutac, in legatura cu cadourile... nu stiu precis daca te pot ajuta. Depinde mult de preferintele fiecarui copil. De exemplu pentru baiat as merge la sigur cu un lego adecvat varstei de www.amazon.de/LEGO-8256-Technic-Go-Kart/dp/B001CQRS7E/ref=sr_1_7?ie=UTF8&s=toys&qid=1275376842&sr=1-7" target="_blank">genul asta. Dar daca e pasionat de avioane sau de SF sau de vapoare garantat exista si pe tema asta. As merge si pe ideea unui www.amazon.de/Silverlit-85730-Thunder-ferngesteuertes-Flugzeug/dp/B000W78XUA/ref=sr_1_6?ie=UTF8&s=toys&qid=1275377589&sr=1-6" target="_blank">avion cu telecomanda. Pentru fetita as merge la sigur cu ceva cosmetice, bijuterii, cochetarii. Sau cu un joc de genul desenati dupa numere ca www.amazon.de/Ravensburger-280940-goldene-Maske-Zahlen/dp/B001XCWH2S/ref=sr_1_14?ie=UTF8&s=toys&qid=1275377717&sr=1-14" target="_blank">asta daca stii ca-i place sa deseneze. Mai poti sa-i rezolvi pe amandoi cu un joc din www.amazon.de/PARKER-Hasbro-Soest-12600100-12600/dp/B0002Q2JE2/ref=sr_1_90?ie=UTF8&s=toys&qid=1275377160&sr=1-90" target="_blank">asta care se joaca in familie. Sau daca stii ca au deja Nintendo DS sau alte console poti sa le iei un joc pentru respectivele gadgeturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

andreutac si eu tocmai am luat pentru o fetita de 8 ani ceva de genul ala cu picatt pe numere, a fost suuuper incantata!!!! La noi le gasesti pe jocoteca . ro.... Acolo gasesti diverse jocuri pentru copiii mai mari. dar si eu ma gandesc ca fetitele la 10 ani se gandesc mai mult la hainute, si bijou-uri...... Bafta sa gesesti cadouri minunate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Nocom, bravo pt Daria!! sa te tii!!

Mergi la inceput