Bobocei de sept-oct 2008 (289)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Acum vroiam sa zic si eu ceva legate de treaba cu 'carutul il lasi la usa avionului si te asteapta la usa cand cobori'.
Asa am plecat si noi in Franta pe aceeasi idee. Cu Air France-KLM.La dus am lasat carutul la usa avionului.In Franta carut nema...ne astepta frumos si cuminte pe linia de bagaje...asa ca am strabatut pana acolo cu copilul in brate si cu toate gentile aferente bagajului de mana la noi. (David avea un an si nici gand sa mearga singur sau sa aiba vreo minima independenta).

Cea mai neplacuta supriza a fost insa cand ne-am intors si pe CDG in Paris nu ne-au lasat nici macar sa trecem de check in cu carutul!Carutul a trebuit lasat cu toate bagajele de cala si de-abia apoi am putut trece de check in.Ne-am dus la reprezentanta Air France de pe aeroport si am zis ca nu e posibil asa ceva!!Noua ni s-a zis din Romania ca mergem cu carutul la usa avionului.Ea a dat din umeri si a zis 'nu se poate' si asta a fost tot.
Asa ca am luat-o de la capat cu copilul in brate prin aeroport impreuna cu tot bagajul aferent....si evident ca daca la CDG carutul ne astepta pe banda de bagaje nu avea cum la Otopeni la intoarcere sa fie alta poveste.

Poate la zborurile transatlantice o fi altfel...noi am avut aceasta experienta mai mult decat trista (intrebasem special si ni se spusese clar la plecare ca putem lua carutul si nu ne vom lipsi de el decat pe durata zborului ) in septembrie anul trecut.

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Neata,
tuturor copilasilor

Si noi plecam pe 12 iunie o saptamana la prietena mea in Germania. Mi-e un pic teama de zbor, pt. ca ar fi prima incercare de acest gen impreuna cu Eva (plecam doar noi 2) si mai ales de decolare si aterizare. Boboceii vostri au avut probleme cu urechiusele din cauza presiunii sau rau de avion?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

LA MULTI ANI BOBOCEI!!!

Mami fericita de Mihnea-Cristian & cu 26s3z
Mihnea se face mare Gargaritza Roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Netaza!

Ma bag si eu in vorba, desi nu am zburat cu copiii inca nicaieri.

Dar: 1) pentru schimbat copil din picioare, sau pentru schimbat copil care nu sta cuminte pe spate cum am eu, folosim scutecele chilotei.
Cand vrei sa-i scoti, rupi pe solduri la lipitura, si se scot exact ca unii normali, cand ii pui, tii bebe in brate si ii pui ca pe niste chiloti normali.
Daca e kk... servetele umede.

2) daca sunt asa probleme cu caruciorul, eu as lasa toate bagajele la cala mai putin o geanta cu d-alde bebe si as lua cu mine ori slingul, ori baby-back-pack-ul Vaude, in care sta super bine, si cuminte, si sub control total, n-am avut niciodata probleme cu acela. Se pliaza destul de mic, nu vad de ce n-ar fi acceptat la bagaje, dar poate se poate intreba on-line sau telefonic la companiile cu care zburati.
Daca nu si nu... sling sau mei-tai, n-are niciun pic de metal in el, nu are cum sa fie refuzat, si macar ai mainile libere.
Apropos de baby back-pack, pe Amazon am vazut unul care se face mic de tot cat un rucksack de 15l... banuiesc ca are mai putin metal in el.
Daca il regasesc, dau si linkul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

La multi ani boboceilor, si la multi ani tuturor copilelor din voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Si mai vreau ceva de la voi: idei de cadouri pt. o fetita de 9 ani si un baietel de 10 ani. N-am nicio idee, ca deh, ma pricep numai la pici.
ClaudiaH, poate imi dai tu vreo idee, ca esti cumva la fata locului si poate stii cam ce le-ar placea copiilor. Sa vb dorect cu mamica lor nu-i o idee buna, pt ca nu-mi spune ca sa nu cheltuiesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreutac

Neata,
tuturor copilasilor

Boboceii vostri au avut probleme cu urechiusele din cauza presiunii sau rau de avion?

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria

David s-a mufat repede la tzitzi la decolare si a fost ok...la aterizare dormea. Tati se tot gandea sa il trezeasca sa nu cumva sa simta disconfort, dar nu l-am trezit..si nu a patit nimic.
Stiu ca la copiii mai mari se da guma de mestecat...iar cei mici cred ca e indicat tot sa mestece ceva...

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Citat:
citat din mesajul lui Paula-Laura

mimihoo, eu am luat coughend in varianta tradusa :tusstop de la sensiblu. Mihnea insa nu il tolereaza deloc
Mai e un sirop de tuse de la Aboca pe care il recomand, i l-am dat lui Mihnea zilele astea si a inceput sa rupa tusea deja. Sofia are si muci? Mihnea a inceput cu tuse de marti si mucii au aparut vineri, m-as mira sa nu fie aceeasi chestie si la voi
si poate scapati

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Multzam. Sofia a inceput cu muci si tuse. Si cred ca eu am racit-o, nu la gradinita. ceea ce ma enertveaza este ca raceala isi urmeaza cursul de parca nu i-as da nimic ....
Acum a plecat la gradinita si incerc sa o las pana seara. Am niste emotii!

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

La multi ani de 1 iunie!!!!!!!

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput
Mergi la inceput