Bobocei de sept-oct 2008 (289)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Angelyna, m-ai facut praf. Ce bine doarme Crina!!! Sa nu-i fie de deochi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

nikolici, ai zis la un mom dat ca ati fost respinsi la zborul din munchen pt ca erati imbracati in blugi. era o gluma?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamona

nikolici, ai zis la un mom dat ca ati fost respinsi la zborul din munchen pt ca erati imbracati in blugi. era o gluma?

Nu!!!Eram in Frankfurt.

in 18s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

300 e bine atunci, poate mai gasim si alte fete...asa e transportul mai ieftim

CLaudiaH, Crina mea doarme de pe la 12.30-13.00 pana undeva la 15.30-16.00, apoi de la 21.30-22.00 max in pat pana pe la 08-09.00, uneori chiar si mai mult, se odihneste fff bine, sper sa nu ii fie de deochi

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

mimihoo, eu am luat coughend in varianta tradusa :tusstop de la sensiblu. Mihnea insa nu il tolereaza deloc
Mai e un sirop de tuse de la Aboca pe care il recomand, i l-am dat lui Mihnea zilele astea si a inceput sa rupa tusea deja. Sofia are si muci? Mihnea a inceput cu tuse de marti si mucii au aparut vineri, m-as mira sa nu fie aceeasi chestie si la voi
si poate scapati

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

neata!!
haideti la !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

La multi ani, bobocei!!

musette, i-ai luat lui Luca motocicleta din aceea din Kaufland??

din pacate la noi e o vreme urata de tot! se pare ca vom sta in casa azi...sau om merge intr-o vizita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

LA MULTI ANI, COPILASII NOSTRI DRAGI!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

LA MULTI ANI COPILASI IUBITI!!! sa fiti sanatosi si sa aveti parte numai de fericire.
Clau si la noi e f urat afara:(( si la 10 avem serbarea Alexei. s-a trezit de la 7 cica are emotii si nu mai poate dormi:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Boboceilor

Si pentru mamici si

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput