Bobocei de sept-oct 2008 (289)
Raspunsuri - Pagina 6
laureta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gaia.nevia intrebare: ati auzit de / ati folosit vreodata www.childlife.net/node/58/" target="_blank">First Defense? Gaia, muma pentru voi: Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri |
Ada moi am folosit, le am dat la amandoua. Nush cat de efect a avut. I am dat atunci dupa episodul urat cu laringita. E cam scump da am zis hai sa incerc. Ne a fost recomandat de dr Stanciu.
angelynna82 spune:
SE MAI BAGA CINEVA LA O COMANDA PENTRU PASTILUTE HYLAND'S?
eu mai am doar cateva din cele pentru raceala
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica
Nocom spune:
Mamici, se pare ca eu am o farmacie ff bine aprovizionata aici la mine. Gasesc fara probleme biotics, aerius, karvol...... daca vreti vreodata ceva si nu gasiti, nu ezitati sa-mi spuneti si va caut si eu aici la mine...
Mimihoo spune:
| citat din mesajul lui anamona mimihoo, de cand iei slim&fit? are vreun efect pana acum? |
de saptamana trecuta, eu nu simt vreun efect dar o sa ma cantaresc peste o luna sa vaz dc am cu 5kg mai putin. Desi, parca nu mai simt asa o foame de rontait prostii ... o fi de pastile...
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Mimihoo spune:
| citat din mesajul lui dyanira Mimihoo eu am cumparat Coughend in jur de 17 lei nu mai retin exact acum vreo 4 luni . Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
aha, gasesc la orice plafar sau si la farmacii?
multzam!
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
nikolici spune:
| citat din mesajul lui iepurila am fost si eu la o cresa de stat sa inscriu gaza, dar mi s-a dat cu flit. ca cica sa vin cu dosarul in perioada de inscriere (5-9 iulie). sub nici o forma nu se poate mai devreme. Eu vroiam sa o dau cu 1 iulie. dar......as paria ca ceva in plic ar rezolva problema. voi ce ziceti? si oare cam cat in plic? Cea mai fericita mami - ELENA (21 Octombrie 2008) Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce. |
Eu am dat 100 CHF plus un parfum , plus cafea plus flori.Acum vezi si tu cum merge treaba prin Iasi.
in 18s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
nikolici spune:
La multi ani Irina!!! Tot ce este mai bun pe lume iti doresc alaturi de familia ta frumoasa!!!
in 18s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
300 spune:
| citat din mesajul lui angelynna82 SE MAI BAGA CINEVA LA O COMANDA PENTRU PASTILUTE HYLAND'S? eu mai am doar cateva din cele pentru raceala ![]() de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRINBobocelul este o floricica |
moi. chiar voiam sa intreb.
300 spune:
Mai sunt curioasa cand o sa mi se opreasca robinetul asta, imi curge nasul raaaaau de tot! SI colac peste pupaza am de trrminat un rahat de lucrare pana in dimineata de 4 iunie. Am de elucubrat 20 de apgini despre merchandising. Aveti vreuna ceva surse mai interesante - ceva mai mult decat generalitati ca de-astea am
?
nikolici spune:
citat din mesajul lui vdrag puiutilor sarbatoriti azi si in luna care vine, iar celor bolnaviori insanatosire grabnica!Nikolici imi poti spune cum te-ai descurcat cu schimbatul scutecelor pe avion? Cu ce companie ati zburat? Ce sfaturi imi mai poti da pentru a trece mai usor printesa mea peste tot acest zbor lung cu avionul? mamica fericita a printesei Alissa(22.09.2008) |
Noi am zburat cu Lufthansa cu escala in Germania, ce sfat sa-ti mai dau, sa ma gandesc:... la check in spune-le sa va aseze in asa fel sa nu mai fie cineva langa, macar pe zborul lung poate ai noroc si nu stai cu Alissa in brate, presupun ca ea are bilet fara loc, sau macar unde sunt locuri de infanti, acolo e spatiu mai mare la picioare si o poti lasa pe jos.Noi am avut noroc si am avut liber langa mereu, ca altfel cred ca as fi murit cu ea in brate si gravida.
Cu scutecele, in aeroporturile occidentale chiar si la noi, gasesti la toalete mese de schimkbat scutece pt bebei, iar in avion este deasupra wc-ului masa care se lasa cumva pese, dar este destul de greu de pus copilul si mai ales de stat nemiscat.Eu o data am schimbat-o in picioare, bine ca nu a facut kk, spatiul e cam mic dar te descurci.
Eu am avut valiza de mana doar cu lucruri pt ea, jucarii, carti, crontanele etc.
Aaaa ziceai de carut, il poti lua cu tine nu costa nimic extra si il poti folosi si la escale Il lasi la usa avionului si il iei de la usa cand cobori, plus ca acolo daca nu ai carut e cam nasol, mai ales ca va dormi aiurea la inceput si daca vrei sa te plimbi nu o poti face cu ea in brate..Noi nu l-am luat pt ca mergeam la o familie cu copil de apx ac. varsta cu Karina insa la escala de 5 ore de la intoarcere dc am fi gasit unul de cumparat crede-ma as fi facut-o fara sa stau pe ganduri ne-a epuizat escala aia, am alergat non stop dupa ea.
In rest daca imi mai amintesc ceva iti spun.Cu ce calatoriti?