Bobocei de sept-oct 2008 (289)
Raspunsuri - Pagina 5
camicreata spune:
Buna fetelor

.
Cum a fost in week-end?Noi am fost un pic in plimbarica si ca de fiecare data al meu ma enervat.Nu-i place sa se plimbe,sa mergem in parc

.Abia astept masina sa mergem singurei![]()
http://picasaweb.google.it/camicreata24
dyanira spune:
Mimihoo eu am cumparat Coughend in jur de 17 lei nu mai retin exact acum vreo 4 luni .
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
dyanira spune:
Cami banuiesc ca zici de sotul tau.
Mai avem si noi pe aici cateva specimene de astea le place numai la tv la comp sau la fotbal cu baietii.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
gaia.nevia spune:
Cami, pe unde sunteti in Italia? (ce frumos, ce frumos... m-as plimba infinit pe acolo)
Nocom spune:
Asaaaa,
Am vazut ca m-ati asteptat pe mine de la 600 de km sa vin sa va schimb capitolul si sa dau cafeaua de dimineata, dar apoi am plecat la o ciorba de potroace de dupa nunta de aseara pe care am ratat-o, caci am venit tarziu rau de la Tm... Acum ca ne-am adunat si noi pe acasa.... pot sa mai citesc una alta... ![]()
In primul rand denisa felicitari pentru progresele lui Edwin, m-a bucurat tare mult cand am citit. Sper ca urmatoare biopsie sa fie cu vesti minunate!!! 
LA MULTI ANI SARBATORITELOR PE CARE LE-AM RATAT ZILEL ASTEA!!! Sa fiti sanatoase, vesele si fericite!!!! Musette
, andreutac
,
ankussa,
rainlover
mai noua Daria s-a dat drumul la vorbit, de nde avea 5 cuvinte in vocabular acuma are cate 3-4 noi/zi!!!!! Spune multe, clar, corect si vorbeste intr-una. Este inebunita ca i-am cumparat didashi (adidasi) si are si ea ca tata si ca Maya (Matei). Toata ziua spune asta si la toata lumea... 
La multe a fost suuuper fain, va recomand locul tuturor, dar mai aes celor care stau mai aproape, Timisoara, Cluj.... Am fost in Muntii Tarcului, in Poiana Marului, la Pensiunea Mili. Ffff faine locurile pe acolo, si cica acolo este cel mai curat aer din Europa, conform unor teste....
vdrag 
Nocom spune:
cacicreata bine ai revenit!

Joy ce fain!!! casuta noua!!!!
Sa o stapaniti sanatosi si fericiti!!!!
camicreata spune:
Stau langa Pisa.Am cateva poze facute acolo,dar io locuiesc intr-un sat mic care nu este nik.De asta astept masina ca asa m-am saturat in casa

http://picasaweb.google.it/camicreata24
gaia.nevia spune:
intrebare: ati auzit de / ati folosit vreodata www.childlife.net/node/58/" target="_blank">First Defense?
angelynna82 spune:
bobocime

Andreutac

Musette

multa sanatate si fericire
Multa sanatate si boboceilor bolnaviori, mamicilor putere 
Cami m-am tot tinut sa iti urez si eu dar amuitat
, bine ai venit 
Vdrag
si un drum cat mai placut
vb de bbexpo, eu nu am ajuns din cauza de finante
, poate voi reusi la alta ediitie
300, CLaudia multa sanatate
Crina doarme peste zi cam 3 ore, noaptea vreo 11, in rest joaca cat de multa si mancare...in ultimul timp mananca fff mult
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica