Bobocei de sept-oct 2008 (289)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

dya, nu, nu vreau sa-i scot somnul; se trezeste de la tuse
da, stiu, asa scrie si in prospect, 2,5ml dat seara. Sper sa-i treaca, sa nu se mai chinuie!

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

va pup pe toate si pe toti.

imi pare nespus de rau de boboceii bolnaviori si de cei care au trecut prin clipe delicate.

ada.....no comment. esti supertare si la propriu si la figurat

eu sunt racita. de dooa nopti tusesc intr-una. pana vomit. siropul de ceapa nu a mai functionat de data asta. de azi am trecut pe prospan. sper sa functioneze. si sper sa nu ia mandra mea ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Mimihoo stiu cum e.Personal imi permit un sfat eu nu as da Eurespal de fapt eu nu ii mai dau lui Andrei de la 8 luni(l-am si aruncat din casa si nu mai cumpar in veci) am un ghimpe mare impotriva medicamentului asta.Eu as incerca si cred cu tarie ca sunt mai bune Stodal, Prospan ff bun, Bronhicum Elixir, Coughend si aerosoli cu acc.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

am fost si eu la o cresa de stat sa inscriu gaza, dar mi s-a dat cu flit. ca cica sa vin cu dosarul in perioada de inscriere (5-9 iulie). sub nici o forma nu se poate mai devreme. Eu vroiam sa o dau cu 1 iulie. dar......as paria ca ceva in plic ar rezolva problema.
voi ce ziceti? si oare cam cat in plic?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Mimihoo stiu cum e.Personal imi permit un sfat eu nu as da Eurespal de fapt eu nu ii mai dau lui Andrei de la 8 luni(l-am si aruncat din casa si nu mai cumpar in veci) am un ghimpe mare impotriva medicamentului asta.Eu as incerca si cred cu tarie ca sunt mai bune Stodal, Prospan ff bun, Bronhicum Elixir, Coughend si aerosoli cu acc.

Diana

Stodal, Prospan n-au mers la ea. La mine a mers Prospan. De celelalte n-am auzit. Eurespal de ce l-ai aruncat? ai auzit de vreun caz aiurea?

poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

La Multi Ani Irina!!! Iti doresc numai impliniri si Luca sa-ti aduca numai bucurii!!

La Multi Ani Andreutac!!!{scuze de intarziere}

Mimihoo noi am folosit Coughend. Se gaseste doar la plafar si e foarte bun.Multa sanatate !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Mimihoo Eurespalu are cateva substante dubioase in compozitie (un E mare si lat).Doctorii de la noi il recomanda des dar dr mea care e si prof.dr si merge des prin strainatate mi-a zis sa nu ii mai dauca e tare controversat.Pe cand dr de familie a lui Andrei il scrie mereu cand e racit...
Iepurila multa sanatate.Incearca Tussin forte asa m-am chinuit si eu vreo 4-5 nopti cu asta mi-a trecut imediat.

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

sunt pe aici, va citesc, insa am un terorist care daca ma vede la PC ma tine de mani

sanatate multa la bobocei si mamici! cred ca e ceva in aer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vdrag spune:

puiutilor sarbatoriti azi si in luna care vine, iar celor bolnaviori insanatosire grabnica!
Nikolici imi poti spune cum te-ai descurcat cu schimbatul scutecelor pe avion? Cu ce companie ati zburat? Ce sfaturi imi mai poti da pentru a trece mai usor printesa mea peste tot acest zbor lung cu avionul?

mamica fericita a printesei Alissa(22.09.2008)

Mergi la inceput

dya, baby boy, multzam mult! am bagat la cap! cat costa coughend??

poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput