Bobocei de sept-oct 2008 (289)
Raspunsuri - Pagina 3
Mimihoo spune:
hello,
Ne-am intors de la gradi si Sofia s-a trezit in bloc in fata usii de la lift si n-am mai reusit s-o culc.
Daaar, de maine incercam sa o lasam pana seara ... asa ca, cadou de 1 iunie ...
I-am cumparat Aerius si ii dau eurespal ... sa vad, poate-i trece pana maine.
Elly, or fi tot cei de la care am luat eu? :)) Diana nu-stiu-cum se cheama firma
Multumesc fetelor pentru sfaturile de medicamente! Sanatate multa si voua!
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
ClaudiaH spune:
Mai fetelor ma tot tin sa va spun ca am citit mai demult ca in general un copil va avea ca adult dublul inaltimii de la 28 de luni. Deci masurati-va copiii cand implinesc 28 de luni ca sa stiti ce inaltime vor avea ca adulti. Stefan avea la 2 ani si patru luni 94,5cm ceea ce ar insemna 189cm ca adult. Sotul meu are 187cm deci se poate ca Stefan sa-l depaseasca putin. Ma sperie insa Lucia ca ea are deja 89 cm iar in urmatoarea jumatate de an va mai creste 3-4cm. Ceea ce inseamna ca voi avea o prajina de fata de peste 180cm. Iar eu am 163cm. Oh, maiculitzaaaaa!
denisa.g spune:
Fetelor, va multumesc mult pt incurajari, felicitari..

Aly_c20 - pt Bitza, pt raul de masina, este un medicament homeopat Nux Vomica - il foloseste o prietena pt baietelul ei de 3 ani - il foloseste de cand bb avea 1 an. Au incercat mai multe dar acesta este f. bun, zic ei .Referitor la concentratie, .... daca esti interesata da-mi un PM si o sa o sun sa aflu mai multe.
ClaudiaH spune:
Claudinna, am vazut poze. Mi-au placut tricolul cu hipopotam al lui Razvan si margelele tale.
Mimihoo spune:
vorbeati despre slabit; eu am ajuns la 63kg si mai am un pic de dat jos. Mi-am cumparat pastile slim&fit, de aici http://www. slimandfit . ro/apr/oferta_mai . html si tin si un fel de dieta ... incerc sa urmaresc dieta south beach. in plus, merg 4 km de la gradinita pana acasa. sper ca in 2 luni sa ajung la 53 kg :D
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
dyanira spune:
Claudia Andrei doarme cam 9 ore noapte si 3 ore jumate-4 ore ziua ca total e acelasi lucru dar ca distributie nu sunt chiar multumita.Oau cu inaltimea m-ai speriat Andrei are deja 93 cm daca mai creste vreo 3-4 cm va avea peste 1,90 cand va fi mare...Cam mult sotul nu are decat 1,80 insa eu am 1,76, sora mea 1,79 noi l-am mostenit pe tatal meu care are 1,90 desi mami e mica 1,64(asa ca se poate ca si Lucia sa fie inalta prajinuta cum spui tu dar eu zic ca sunt frumoase fetele peste 1,70
...deci or fi gene din familia mea.
Mimihoo vrei sa ii scoti somnul de peste zi???Ah si inca ceva vroiam sa iti zic noi am facut trat cu Aerius vreo 6 sapt luam doar seara ca induce o stare de moleseala.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
clau_geo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ClaudiaH Mai fetelor ma tot tin sa va spun ca am citit mai demult ca in general un copil va avea ca adult dublul inaltimii de la 28 de luni. Deci masurati-va copiii cand implinesc 28 de luni ca sa stiti ce inaltime vor avea ca adulti. Stefan avea la 2 ani si patru luni 94,5cm ceea ce ar insemna 189cm ca adult. Sotul meu are 187cm deci se poate ca Stefan sa-l depaseasca putin. Ma sperie insa Lucia ca ea are deja 89 cm iar in urmatoarea jumatate de an va mai creste 3-4cm. Ceea ce inseamna ca voi avea o prajina de fata de peste 180cm. Iar eu am 163cm. Oh, maiculitzaaaaa! mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008 |
Super taree, nu stiam asta dar merita incercat
sa ne mai amintesti peste cateva luni

babytza spune:
Hello 
Fetelor, eu nu mai am timp nici sa respir zilele astea....mi-e dor sa stau cu voi aici sa va citesc, sa mai vorbim, dar mi-ar mai trebui vreo 3-4 ore pe zi ca sa reusesc
v-am mai citit de pe telefon, dar nu am reusit deloc sa si scriu .
Pup si eu boboceii bolnaviori, sa le treaca repede 

Pup si mamicile sarbatorite pe care le-am ratat zilele astea Ankussa, Rain_lover, Andreutac, Irina !!!! 
Sa fiti sanatoase si fericite dragelor !!! 
Revin si eu cu scrisul la normal , cand ne mai linistim 
Babytza si puii
Valentina
David