Bobocei de sept-oct 2008 (289)
Raspunsuri - Pagina 10
ClaudiaH spune:
Despre zburatul cu avionul pot sa va impartasesc si eu din experientele mele dar numai pe rute scurte mai precis Germania/Romania. N-am avut niciodata probleme la aterizat/decolat din pricina raului sau infundat de urechi. Am avut cu mine mereu caramele de la Moam oentru mestecat insa de multe ori n-am avut cui sa le dau din cauza ca adormeau inainte sa decoleze avionul. Cu Stefan am avut o singura data probleme cand avea 2 ani si 3 luni si a trebuit sa stea in propriul lui scaun si sa fie legat cu centura. Cred ca s-a simtit dat de-o parte si legat asa incat a urlat in continuu cat a durat decolarea, o criza de isterie de nu-mi venea sa cred, nu l-am putut potoli sub nici o forma. Cand s-a incheieat decolarea si am desfacut centura, l-am luat in brate si a adormit instantaneu. In rest nu am avut probleme. N-am folosit niciodata masuta de infasat caci zburand pe distanta scurta n-a fost cazul. Ultima data am zburat la sfarsitul lui aprilie. Lucia avea un an si 9 luni. A fost ok, am cerut o pernuta de la stewardesa si a dormit la mine in brate tot zborul. Eu am stat mai rau caci din cauza ei nu m-am prea putut misca. Caruciorul sport l-am avut de fiecare data cu mine si l-am putut lua pana la urcarea in avion. S-a intamplat o data ca la coborare sa nu fie venit caruciorul cu bagaje speciale dar am asteptat un minut la scara avionului si intre timp a venit si vagonetul cu carucioare, scoici si alte bagaje speciale. Eu am avut o geanta cu tot felul de chestii pentru copii in care si sticla cu apa/suc, alte chestii. Fiind gentuta cu chestii pentru copii n-am avut probleme la controlul de securitate. Copiii au voie mai multe lichide si in general li se permit mai multe insa daca faceti bagajul de mana comun o sa va cam scotoceasca din cauza unei sticlute sau stiu eu ce pentru ca sunt setati sa se astepte ca in bagajul unui copil sa fie lichide insa in al unui adult nu. Inca o chestie pe care am citit-o pe site-ul Lufthansa: copii au probleme la zbor cu circulatia periferica asa ca se recomanda in timpul zborului sosete groase in loc de incaltaminte. Oricum inainte de orice zbor ajuta sa cititi informatiile de pe site-ul companiei de zbor cu care veti zbura. Zbor usor!!!
andy_galro spune:
ange si eu vreau pastilute!!!!
ici Crinutei
Multa sanatate boboceilor bolnaviori!!!!
angelynna82 spune:
Si daca tot sarbatorim azi copilasii nostri, am pregatiti niste budinca caramell cu glazura de ciocolata

de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica
angelynna82 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andy_galro ange si eu vreau pastilute!!!! ici Crinutei Multa sanatate boboceilor bolnaviori!!!! de Andrei Petru(18.08.2008)_ "You can learn many things from children. How much patience you have, for instance" "Ca sa intelegi dragostea parintilor tai, trebuie sa cresti tu insuti un copil" |
si multampropun sa facem din nou un tabel si ne trecem acolo fiecare ce vrem si cat. Ce spuneti? Babytza putem face comanda pe adresa ta?

de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRINBobocelul este o floricica
dyanira spune:

LA MULTI ANI DRAGI COPILASI!!! 

Va multumim ca ne luminati zilele si va dorim sa ramaneti mereu asa senini, veseli si iubitori!!!
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
Mimihoo spune:
Am primit o veste care m-a facut sa plang ... Sofia doarme de o ora. E bine merci :)
Abia astept sa ma duc s-o iau!
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
claudinna spune:
www.okey.ro/claudette/index.php/de-1-iunie-lansam-un-zmeu.html" target="_blank">Azi lansam un zmeu!, daca vremea ne permite