Bobocei de sept-oct 2008 (289)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mimihoo

Am primit o veste care m-a facut sa plang ... Sofia doarme de o ora. E bine merci :)
Abia astept sa ma duc s-o iau!

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Bravo, Sofia! Si ai mei au dormit bine din prima. Problema a fost cu Teo, care e deja mare si a negociat puternic schimbarea orei de decolare de la gradinita....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

Mimihoo felicitari pt. Sofia! Da, se pare ca i-am luat sandalute din acelasi loc, firma se numeste Diana Mode sau ceva de genul asta. Ale noastre sunt rosii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyanira
[Iepurila multa sanatate.Incearca Tussin forte asa m-am chinuit si eu vreo 4-5 nopti cu asta mi-a trecut imediat.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

pup. am inceput ieri prospan si deja sunt mai bine. adica nu mai fac crizele alea ingrozitoare si a inceput sa rupa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudinna

www.okey.ro/claudette/index.php/de-1-iunie-lansam-un-zmeu.html" target="_blank">Azi lansam un zmeu!, daca vremea ne permite

www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
Blogul boboceilor

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mult succes! Sper ca vremea sa tina cu voi!
F. fain zmeul, mai ales ca ati participat cu totii la crearea zmeului... niste imagini superbe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

claudinna ce frumos, m am emotionat

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

Citat:
citat din mesajul lui iepurila

am fost si eu la o cresa de stat sa inscriu gaza, dar mi s-a dat cu flit. ca cica sa vin cu dosarul in perioada de inscriere (5-9 iulie). sub nici o forma nu se poate mai devreme. Eu vroiam sa o dau cu 1 iulie. dar......as paria ca ceva in plic ar rezolva problema.
voi ce ziceti? si oare cam cat in plic?

Eu am dat 100 CHF plus un parfum , plus cafea plus flori.Acum vezi si tu cum merge treaba prin Iasi.

in 18s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

sarumana!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Multumesc, Gaia! sper sa treci peste probleme

Elly, si eu tot din'alea am vrut sa iau dar nu aveau marimea 21 si am luat unele mov cu fluturas rozuliu ...

clau, spor la zbor!

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

claudia, suuuper si zmeul si ideea si mai ales familia.
va urez.....fir intins
ce acuarele ati folosit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Bravo, Sofia!!! ce fetita cuminte!
Claudinna, foarte faina ideea cu zmeul! S-aveti vreme potrivita!
Andreutac, in ce zona a Germaniei veti veni? Daca nu-i cu suparate ca intreb.

Si eu am petrecut azi una din cele mai frumoase ore din viata mea: am fost cu Stefan cu bicicletele in parc si apoi din parc am apucat-o pe un traseu de biciclete si am fost la o mina veche si parasita, apoi am traversat un camp mare apoi am trecut printr-un alt parc, pe langa un lac si apoi ne-am intors acasa caci trebuia sa ne ducem s-o luam pe Lucia de la cresa. Lui i-a placut teribil. A pus evident 1000 de intrebari despre mina si minerit si despre tot ceea ce contine celule vii si ne-a aparut in cale. Pana acum a mai mers cu taica-su cu bicicletele in week-end dar cu mine nu caci nu aveam niciodata timp. Azi mi-am dat seama ca e extraordinar. E o modalitate super de a-ti petrece timpul liber cu copilul si de a face si miscare in acelasi timp. Ne-am propus de altfel sa facem in week-enduri ceva trasee in 4 caci avem toti biciclete si avem si pentru Lucia scaun de bicicleta asa ca sambata probabil o sa facem o incercare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Mimihoo cat ma bucur!!!! Off, ai mai scapa de-un stres....

claudinna esti minunata!!!! ideea e super si vad ca lui R i-a placut tare ult sa picteze la el! Vreme buna va dorim din suflet!!!!!

ClaudiaH Daa, e asa de fain sa-ti mai petreci ceva timp numai cu copilul mai mare!!! Mi-e mi-e imposibil caci n-am cu cine s-o las pe daria dar amandoi tanjim dupa zile petrecute impreuna, doar noi 2.......

Mergi la inceput