Bobocei de sept-oct 2008 (289)
Raspunsuri - Pagina 12
babytza spune:
La multi ani copilasi iubiti !!!!!!!!
Bravo Sofia !!!!!!!! Ma bucur ca e bine la gradi !!!! 
Cami bine ai revenit !!! 

Ada nu stiu siropul, nu l-am folosit.
Pup mamica sa aiba muuuulta rabdare cu sotul din dotare

Angelyna sigur ca puteti sa folositi mail-ul meu. Asa beneficiati de reducere , ca doar e a 3 a comanda . Eu am de toate, nu mai iau nimik acum. Cand sunteti gata cu tabelul si cu banutii stransi, imi dati datele si rezolvam. 
Noi am dat iarasi de snurul ala bun azi-noapte si am bagat somnic ca purceii de la 9.30 pana la 7 dimineata 
Tina a fost la petrecerea de sfarzit de 4 clase la Sighisoara, au avut aseara banchetul
A zis ca s-au distrat minunat, abia astept sa vad pozele ![]()
Noi am fost la o nunta duminica si am avut surprize ....
Am imprumutat o superba rochita din matase crem si ma simteam minunat. Pana cand m-am dus la baie si am remarcat prezenta rushilor 

Nu am gasit pe nimeni sa imi dea si mie ceva, paznicul nu imi gasea farmacie deschisa...o intreaga aventura pana am facut rost de OB-uri
imi venea sa intreb la microfon daca nu are vreo doamna vreunul ratacit prin geanta
In rest a fost frumos la petrecere, am venit pe la 5 acasa, s-a trezit puiul instant si nema somn
Pe la 11 a cazut lat ( la propriu ) pe jos direct in timp ce se juca
nu a mai adormit niciodata asa ![]()
Era cu funduletul in sus cu capul pe o perna turceasca si sforaia 
Pup toata bobocimea si mamicile din dotare 

Clau cand plecati ?
Zbor linistit si distractie placuta 
Claudina superb zmeul, vreme buna !!!! ![]()
Laura te pup mamico 
Claudia super zi ati avut ! Intr-adevar este minunat sa poti petrece o zi cu familia 

Babytza si puii
Valentina
David
angelynna82 spune:
MImihoo felicitari pentru somnic 

CLau tare frumos zmeul 

, abia astept sa mai creasca si Crina sa facem sinoi 
La noi e tare urat...asa ca azi nu iesim afara
Babytza 

, super tare soricelul
multumim
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica
andy.p spune:
Heyyyy...am fost in oras doar cu Andy
,si-a luat niste masinutze,am mancat pizza,am baut suc,am fost la ceva spectacol de dans..a foost super bine,mi-a placut..da; m-am tot gandit la Alexia![]()
I-am luat si ei niste hainutze,o mingiuca si o galetusa cu cuburi cu capac sortator,ei ii plac tare mult.Astept sa se trezeasca sa o iau de la mama.
Babytza ce ma bucur ca sunteti bine cu totii...ai domnisoara mare
Mimi asta e super bine,bravoo
Claudinna superb zmeul
Eu ieri am facut placinta cu cartofi,au mancat picii de numa...i-am pus lui Andy la scoala,din doua una a dat-o clegilor sa o imparta![]()
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
dyanira spune:
Hop si eu scot un ochi din butoi!
M-au scos pozele minunate ale Claudinnei!!Bravo sunteti o familie minunata!!Si tu chiar ai slabit!!Sa nu zici ca mi se pare ca nu e asa.Ai deja sub 80 kg nu???
Claudia ff frumoasa zi!!Si eu visez demult la o plimbare cu bicicleta imi place tare mult dar pe aici din pacate nu prea ai pe unde sa te plimbi.
Nocom sa stii ca m-ai convins sa mergem intr-un weekend la Poiana Marului.E aproape de noi si e pacat.As fi vrut tare sa ne cunoastem
Iepurila ma bucur ca iti e mai bine.
Mimihoo eu siropul l-am luat de la o farmacie cu produse preponderent naturiste dar aveau si medicamente.Ma bucur ca Sofia e bine la gradi.
Babytza ce fain ca ati gasit snurul bun.Sa nu ii mai dati drumul
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
angelynna82 spune:
Laura faina zi ati avut si voi 
CLaudiaH super tare ca v-ati distrat
Fetelor aici e tabelul, nick-urile si nr de telefon de data trecuta le-am lasat, daca vreti sa comandati ceva sa scrieti in tabel

de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica
clau_geo spune:
Buna ziua si de la noi ![]()
LA MULTI ANI CU SANATATE TUTUROR COPILASILOR SA NE ADUCA NUMAI BUCURII SI SA FIM FERICITI SI SANATOSI ALATURI DE EI
Scuze ca nu prea mai reusim sa intram insa azi suntem mai mult pe fuga, am fost la control la medic cu Irina pt niste bubite pe piele si acum trebuie sa merg pana la un avocat sa discut o problema legata de ipoteca pe casa.
Va doresc sa aveti (atat cat a mai ramas din ea) o zi frumoasa 

andy.p spune:
Dya ce s-a intamplat??
,multe
si o imbratisare.
Ange
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
dyanira spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gaia.nevia Dya ,ce face A? ia te rog sa nu ma inghesui in butoi, ca si asa sunt prea mare. Gaia, muma pentru voi: Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri |
A e putin mai bine insa tot il doare ca vad eu ca tot duce manuta la ureche si daca il intreb ce il doare imi arata urechea stanga.Acolo e si mai grav.Azi am vb cu orl-istu lui la tel a zis sa continui antibioticul oricum eram doar in a 4-a zi sa ii dau Biotics ceea ce si faceam deja (nu a avut pana acum nici o reactie negativa de la Zinnat) si sa merg joi la pranz cu el la control sa il vada si sa decida ce facem in continuare.M-am mai linistit ca il va vedea el ca am mare incredere in dr asta pana acum nu m-a dezamagit.
Mai deci de aia mi-a amortit mie o mana ca erai si tu pe acolo.Culmea ca nu te-am vazut si tu tot mai zici ca esti mare.Ntz, nu e adevarat
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR