Bobocei de sept-oct 2008 (289)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Fetelor am trimis si eu request sa am acces la listutza cu produse de la hyland...dati accept pls

Matei Gabriel 24.08.2008 foto

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Camicreatza, in zona in care stai tu o sa venim noi in concediu. La MONTIGNOSO mai precis am inchiriat un apartament de vacanta. Sotul meu voia sa vada campiile Toscanei, eu voiam undeva unde-i cald iar Stefan voia la mare asa ca... venim la voi Spune-mi te rog, am auzit ca in Italia nu prea e bine sa se afle ca esti roman. Cum sunt romanii pe acolo vazuti? Sunt multi romani in zona? Noi am dus toate tratativele printr-o agentie germana deci se asteapta de la noi sa fim nemti. Ce crezi, e mai bine sa ramanem la varianta germana sau sa ne mandrim ca suntem romani?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui AlexaM

Fetelor am trimis si eu request sa am acces la listutza cu produse de la hyland...dati accept pls

7+

Rezolvat

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Am vazut la cap trecut ca vorbeati despre Olga Gudyn. Am inside info ca sa zic asa. Sotul a lucrat acolo si este ferm hotarat sa nu-si duca progenitura la ei...

Printre obiectii:
1. nu verifica intotdeauna copiii de semne de boala la intrarea in gradinita. Chiar daca ii verifica si vad ca sunt bolnavi ii accepta...daca nu e prea rau.
2. Mancarea este facuta in conditii de igiena insa din produsele cele mai ieftine gasite pe piata, gen No1 etc...
3.Ei spun ca e cu preadare in lb engleza insa abia daca vorbesc cateva cuvinte in engleza, iar "missele" sunt bomba la engleza

Daca aveti intrebari specifice...poate reusesc sa obtin raspunsuri de la sot.

Eu una, nu cred ca e mai rau decat in alte parti...dar el poate ca stie mai bine despre ce vorbeste.

Sanatate tuturor!

7+

Mergi la inceput

Mersi mult Angelynna!

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

La multi ani bobocei! Sa aveti o zi frumoasa de ziua copiilor. si la multi ani tuturor sarbatoritelor din ultimele zile, andreutac, musette

Ne-am intors si noi acasa, a fost foarte bine in Romania, mai putin episoadele de febra din prima saptamina.

o zi buna va doresc.

Mergi la inceput

Tot nu reusesc sa intru in tabel. Adresa mea de gmail este: alexandra.ilie@gmail.com...daca aveti cum sa imi trimiteti o invitatie v-as fi vesnic recunoscatoare...

In legatura cu pilates....eu fac de cateva luni bune la sala si se vede clar...si bine Fac la Lady Fit la Unirii...e a unei tipa tare de treaba si care stie clar ce face.

Spor la slabit...eu incep sa ma ingras...nu inca..dar in curand

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui AlexaM

Tot nu reusesc sa intru in tabel. Adresa mea de gmail este: alexandra.ilie@gmail.com...daca aveti cum sa imi trimiteti o invitatie v-as fi vesnic recunoscatoare...

In legatura cu pilates....eu fac de cateva luni bune la sala si se vede clar...si bine Fac la Lady Fit la Unirii...e a unei tipa tare de treaba si care stie clar ce face.

Spor la slabit...eu incep sa ma ingras...nu inca..dar in curand

7+

trimis invitatie, www.betterlife.com/brand.asp?brand_id=263" target="_blank">aici gasesti lista cu medicamente

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Dya Da, si mi-e mi-ar fi placut sa ne cunoastem, dra nu am fost in Timisoara, in oras... Puteti lua bicicletele cu voi la Poiana Marului aveti pe unde va plimba pe acolo, noi ne-am biciclit non stop!! :)

piolica bine ati revenit (de) acasa!!! Pana la urma ati reusit sa va intalniti cu vre-un bobocel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nocom
piolica bine ati revenit (de) acasa!!! Pana la urma ati reusit sa va intalniti cu vre-un bobocel?

saru'mina, frumos scris (de) acasa. . Da, simbata ne-am vazut cu 2 bobocei in parc si cu un altul pe fuga in fata blocului. Si am mai vazut si un altul care dormea in masina:):):) eu nu prea am stat prin Bucuresti, asa ca mi-a fost cam greu sa ma organizez.

Mergi la inceput