Bobocei de sept-oct 2008 (289)
Raspunsuri - Pagina 14
dyanira spune:
Laura multumesc de intrebare
.S-au adunat multe servici cu ceva probleme, sot si el cu ceva probleme, A bolnav si cu dureri saracutu, conediu neplanificat nu mergem niciunde daca nu ma implic eu, apartament nevandut etc...si toate se aduna la un moment dat si clachezi cum a zis si Ada.
Ce frumos ca ai iesit cu Andy in oras cred ca s-a bucurat tare.Acum sa vina si tati sa il scoata mai pe seara pe undeva ca ar trebui si tatii sa stie ca e Ziua Copilului
Ah si mai omorat cu placintele cu cartofi...facea si bunica mea unele o bunatate cu cartofi si cu varza facea ea cum numai in Bh se fac.Am mancat acum cand am fost la Felix si la o matusa de a mea dar acum mi-ai facut o pofta
Imi zici te rog cum le faci(e aluatul acela simplu din fain acu apa?) tu ca eu nu am facut niciodata dar vreau sa incerc nu stiu daca imi ies ca ale bunici ea era tare buna bucatareasa gatea minunat si facea niste minunatii de prajituri, torturi...o chemau si pe la restaurant cand aveau nunta sa le decoreze torturile
Ce vremuri erau atunci azi fiindca e Ziua Copilului mi-am adus aminte si de copilaria mea am avut o copilarie minunata la bunicii mei la Salonta iubesc locurile alea si oamenii de acolo tare frumos mai era pe atunci.Am fost binecuvantata ca am avut niste bunici minunati pacat ca nu au trait o vesnicie ca era minunat.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
angelynna82 spune:
Piolica bine ai revenit
. Cum se mai simte Elsa?
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica
piolica spune:
Alina, am vazut si eu pozele cu toboganul vostru, wow, e super. Cred ca Thea e in al noualea cer! Sincer, o invidiez! Eu il bat la cap pe al meu sa ne luam o casuta, ca sa avem o mica curte, deja imi sta pe creier asta, Elsa s-a jucat la greu in curte la ai mei (de fapt asta a fost motivul pt care eu am stat fff putin la Bucuresti), asa ca acum numai de asta vorbesc. Cred ca daca-i arat si pozele cu toboganul vostru chiar ca ne apucam serios de cautat o casuta.
dyanira spune:
A are deja 3 zile de cand sta numai in casa
aseara imi facusem planul ca azi il duc si pe el pe undeva de 1 Iunie ca nu a mai facut febra de sambata seara insa la noi a fost o zi oribila.
Ploua, bate vantu, frig 12 grade, umezeala etc..
,,Bua" i-a facut insa o surpriza i-a adus cadou masinute si baloane cu tot felu de personaje si niste papusi din alea pe degete cu care i-a si facut un spectacol tare frumos.![]()
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
piolica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui angelynna82 Piolica bine ai revenit . Cum se mai simte Elsa? de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRINBobocelul este o floricica |
merci frumos! Elsa e bine, nu stiu de la ce a facut febra aia, inca de saptamina trecuta era super bine. Oricum, vreau sa ma duc la pediatra noastra de aici pt un control de rutina, sa fiu eu sigura ca totul e ok.
dyanira spune:
Vreau sa vad si eu topoganul.E pe mailul comun??Nu mai stiu parola din nou...vad ca nu pot intra.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
piolica spune:
Am uitat sa va spun ceva, Elsa are cercei! :):):) A dus-o sora-mea la medlife si i-a facut gaurele. E tare mindra de cerceii ei, nu-si mai incape in piele!
piolica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyanira Pio bine ati revenit.Ne-a fost dor de voi ![]() Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
merci!
si noua de voi!ti-am trimis pm cu parola de pe mailul comun.
dyanira spune:
Pio merci
Sa pui ceva poze din Ro sa o mai vedem pe frumoasa Elsa cu cercei.
Vazut poze cu topoganu.Anamona sincer e minunat.E fff frumos.Sotul tau e tare talentat parca ziceai tu ca are o meserie artistica
.Si Thea a crescut ff mult e tare dulcica.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR