Bobocei de sept-oct 2008 (289)
Raspunsuri - Pagina 15
abe spune:
La multi ani cu intarziere andreutac si musette!
dya ce frumos ai scris de copilarie, m-ai facut sa-mi amintesc...si eu am crescut la bunici si a fost minunat!
am fost azi la carrefour si am luat si eu masuta pentru maria, este exact ca asta http://www. coolbaby . ro/73665-8729-mare/bancuta-pentru-joaca-si-desen-biemme.jpg doar ca are alte culori. si a costat 60 ron, era redusa de la 80.
mami de Maria si
17+
dyanira spune:
Abe sa stapaniti sanatoase masuta.E frumoasa.
Ma bucur ca si tu ai avut o copilarie minunata.Eu cred ca nu exista zi sa nu imi amintesc de bunicii mei pt mine sunt niste sfinti mi-au luminat viata si i-am iubit si ii iubesc tare de tot, sunt sigura ca de acolo de sus de unde sunt ma vegheaza cu drag si il iubesc pe A la fel de tare ca pe mine.Ei au stiut sa ma faca sa ma simt cel mai special copil si asta ma straduiesc si eu in fiecare zi sa simta A ca e cel mai special si daca reusesc asta sunt convinsa ca el va avea o copilarie fericita de care isi va aminti cu drag.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
nikolici spune:
SA NE TRAIASCA COPILASII SI MAMICIILE LOR!!!
in 18s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
abe spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyanira Abe sa stapaniti sanatoase masuta.E frumoasa. Ma bucur ca si tu ai avut o copilarie minunata.Eu cred ca nu exista zi sa nu imi amintesc de bunicii mei pt mine sunt niste sfinti mi-au luminat viata si i-am iubit si ii iubesc tare de tot, sunt sigura ca de acolo de sus de unde sunt ma vegheaza cu drag si il iubesc pe A la fel de tare ca pe mine.Ei au stiut sa ma faca sa ma simt cel mai special copil si asta ma straduiesc si eu in fiecare zi sa simta A ca e cel mai special si daca reusesc asta sunt convinsa ca el va avea o copilarie fericita de care isi va aminti cu drag. Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
ioi, Dya, nu mai spune ca faci sa planga o graviduta tare sensibila zilele astea...
mami de Maria si
17+
nikolici spune:
abe ai pm.
Eu nu reusesc sa vad masa,tare as vrea sa o vad caci sunt in cautare.
in 18s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
nikolici spune:
Dya ce frumos ai scris de bunicii tai, am devenit si eu melancolica, eu chiar am fost crescuta de bunica pe care am pierdut-o nu demult.
Sper sa avem intelepciunea sa ne crestem copiii cu drag si rabdarea de care bunicii au dat dovata odata.
Gata nu mai scriu ca ...totusi e ziua copiilor nu?![]()
nikolici spune:
Eu azi am avut programare la doctor si cand sa plec...ia cheile de unde nu-s.Bai am rscolit toata casa si nu le-am gasit asa, ca am tras usa dupa mine ca Pacala ca se inchide fara cheie si m-am dus la doctor si pe urma m-am dus in oras la rude sa ma gazduiasaca si pe mine pe timp de greva si ploi pana vine al meu sot cu prea pretuitele chei din dotare.Noroc ca nu am stat excesiv de mult in trafic.
Le-am gasit acum 5 minute puse frumos pe calorifer cu telefonul fix, epilatorul, nu stiu ce gentutza si un pachet de servetele umede.![]()
In rest Kendra este bine sanatoasa urmeaza morfologia in curand.Va pupam!
andy.p spune:
Dya 
,esti suparata mami,uite hai ca-ti scriu reteta de placinte sa o faci ca e tare buna:500gr faina,2 lg lapte,1 lg ulei si apa caldutza cat cuprinde,drojdie - eu am pus din aceea din pliculetz de la dr.oetker 1 pliculetz..am lasat apoi acoperita la dospit.Intre timp am fiert cartofii cu sare,i-am zdrobit cu furculitza,am pus un pic de piper si boia.Am impartit aluatul,la inceput l-am presat cu palma,am pus in mijloc cartofi,am impaturit sa nu iasa cartofii si apoi cu sucitorul,pana s-a subtiat..am prajit in tava cu ulei putin.Sper sa va placa
Bunica mea traieste si acum imi dau seama ca nu o vizitez destul de des.
Eu zic sa veniti amandoi in Felix,asa va deconectati si iesiti un pic din rutina
Niko ma bucur ca e bine Kendra

abe sa foloseasca cu sanatate masutza![]()
Pio ce frumos ca i-ati pus cercei..cred ca Alexia e singura fetitza fara cercei
...nu-mi fac curaj deloc sa ma duc cu ea.A plans Elsa??Vrem poze
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
abe spune:
nikolici fac o poza cu masuta dupa ce o culc pe maria si o trimit pe mail-ul comun
andy.p nici maria nu are cercei dar va avea in curand...eu am prins curaj si o sa o duc la medlife zilele astea
mami de Maria si
17+
ClaudiaH spune:
Andy, nici Lucia nu are inca cercei si nici nu cred c-o sa aiba prea curand. Am vrea ca asta sa fie decizia ei. Poate n-o sa vrea cercei in urechi, poate o sa vrea in nas sau in alta parte, ce stiu eu. Am vrut initial sa-i pun cercei cand era mica si nu avea par din prostescul motiv "ca sa se vada ca-i fetita" de parca ar fi avut vreo importanta daca stiau necunoscutii ce e. Apoi mi-a mai venit mintea la cap.