Bobocei de sept-oct 2008 (289)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vdrag spune:

Nikolici noi calatorim cu British Airways! M-ai pus pe ganduri cu ceea ce mi-ai spus despre carucior!
Eu ma gandeam ca varianta acelui scaunel care se ataseaza la valiza de mana este o idee buna, deoarece doresc sa am cat mai putine bagaje care sa le car dupa mine prin aeroporturi fiind singura doar eu cu ea la dus(ma gandeam ca va fi destul de incomod de plimbat prin aeroporturi cu o valiza de mana, carucior si rucsakul destul de maricel in spate cu tot felul de lucruri pentru ea necesare pe drum!).
Dar avand in vedere ca a mea printesa nu are loc separat si va trebui sa o tin in brate pe toata perioada cat va dormi nu ma voi putea misca, deci nici macar la toaleta nu ma voi putea duce daca voi avea nevoie, asa ca varianta caruciorului ar fi mai indicata. Sincer nu stiu acum ce sa fac!
Chek-inul am inteles ca il pot face si on-line dar daca ar fi mai bine sa il fac la aeroport pentru a cere un loc pentru infanti sau unul unde nu mai este ocupat de altcineva, am sa il fac acolo.
Cu scutecele nici gand ca voi folosi push-upurile deoarece acum suntem in perioada in care le folosim si am avut numai surprize neplacute, pe langa faptul ca pentru un copilas care inca nu face la olita sunt destul de greu de schimbat. Sunt intr-o mare dilema!! Crezi ca ma vor lasa in avion sa imi pun printesa sa doarma in caruciorul ei? Ai idee despre carrycots ce se pot cere tot la check-in?

mamica fericita a printesei Alissa(22.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Piolica, imi pare rau ca iar n-am reusit sa ne vedem. Dar sanatosi sa fim sa ne vedem la anul ...

La 5 eram la gradinita si am vazut-o cum se juca linistita cu alti copii. Draga de ea! Cand m-a vazut a inceput sa planga si a venit la mine repede. am luat-o in brate si a sta un pic pe umarul meu. Si am aflat o super veste: avem serbare pe 18 iunie. Trebuie sa-i caut costum national si batic rosu! hi hi, va dati seama cum or sa arate toti mici-pitici in costume nationale?
Eu primisem veste de serbare, dar am intrebat si mi-au spus ca nu pentru astia mici ...
Mi-au spus ca n-a tusit deloc, dar acasa tuseste. Nici nu stiu ce sa fac, daca sa o mai duc sau nu. Febra nu are, rosu in gat n-am vazut

Sanatate multa!
Ma bucur ca Kendra e bine!
Abe, sa se joace mult la masuta si sa fie sanatos
dya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Am uitat sa va urez Noapte buna! somn usor!

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Nocom, ClaudiaH, Oana, merci pt informatii.
Claudia, in Wuppertal mergem, cum sa fie cu suparare intrebarea ta? Zborul va fi de 2h40, sper sa fie ok si sa prindem vreme buna. Eu de fiecare data cand m-am dus am fost iarna, am prins ploi si ninsori usoare, acum sper sa avem soare mult si sa ne ocoleasca ploile.
Mimihoo, ce tare...prima bobocica la serbare!Ai fetita mare, mami!

Evei cred ca-i iese un molar. Roade tot, isi tot baga manuta in gura, e destul de maraita, iar noaptea agitata. Credeam ca vom avea si noi o perioada de rspiro mai lunga, dar se pare ca nu...deja se zareste un coltisor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Anemona, super tobogan!!! Daca castigam la loto si ne luam o casuta, tre'sa-l convingem pe sotul tau sa ne faca si noua unul! Iar Thea este o scumpica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Citat:
citat din mesajul lui vdrag

Nikolici noi calatorim cu British Airways! M-ai pus pe ganduri cu ceea ce mi-ai spus despre carucior!
Eu ma gandeam ca varianta acelui scaunel care se ataseaza la valiza de mana este o idee buna, deoarece doresc sa am cat mai putine bagaje care sa le car dupa mine prin aeroporturi fiind singura doar eu cu ea la dus(ma gandeam ca va fi destul de incomod de plimbat prin aeroporturi cu o valiza de mana, carucior si rucsakul destul de maricel in spate cu tot felul de lucruri pentru ea necesare pe drum!).
Dar avand in vedere ca a mea printesa nu are loc separat si va trebui sa o tin in brate pe toata perioada cat va dormi nu ma voi putea misca, deci nici macar la toaleta nu ma voi putea duce daca voi avea nevoie, asa ca varianta caruciorului ar fi mai indicata. Sincer nu stiu acum ce sa fac!
Chek-inul am inteles ca il pot face si on-line dar daca ar fi mai bine sa il fac la aeroport pentru a cere un loc pentru infanti sau unul unde nu mai este ocupat de altcineva, am sa il fac acolo.
Cu scutecele nici gand ca voi folosi push-upurile deoarece acum suntem in perioada in care le folosim si am avut numai surprize neplacute, pe langa faptul ca pentru un copilas care inca nu face la olita sunt destul de greu de schimbat. Sunt intr-o mare dilema!! Crezi ca ma vor lasa in avion sa imi pun printesa sa doarma in caruciorul ei? Ai idee despre carrycots ce se pot cere tot la check-in?

mamica fericita a printesei Alissa(22.09.2008)

Caruciorul merge la cala nicidecum cu pasagerii in cabina.Eu ziceam ca ti-ar fi bun caruciorul la escale daca ai mult de asteptat, si Heathrow este un super mare aeroport, cred ca el si cel din Amsterdam sunt cele mai mari din Europa.
Nu stiu la ce te referi cu carrycots. Sunt anumite basinets seats dar acolo nu o poti baga pe Alissa, este destul de mare sa stea atarnata.
Aaaa si foarte greu iti poti rezerva un loc acolo, fiind destul de multi infanti la bord si aceste locuri putine de altfel se rezerva cu mult mult timp inainte.Dar poti suna la BA sa vezi daca este ceva disponibil, daca nu eu una m-as uita si pe net sa vad ce locuri sunt, sa nu te puna cumva cu infant la mijloc din cauza ca nu mai e nimic disponibil, ca atunci e foarte grav.Just imagine that cu un vecin in dreapta si altul in stanga iar tu cu Alissa in brate.
Legat de bagajul de mana, mai ales ca esti singura as lua ceva care sa agat de mine, gen rucsac, geanta ceva care sa ma lase sa am mainile libere pt copil.Cat timp ai escala la Londra?

in 18s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

neata!!
-ua este gata!!

va multumesc mult pt cuvintele frumoase si ma bucur muuult ca am scos-o pe Dya din butoi! Ada, vin la tine si te gadil, sa vezi ce repede sari de acolo!
R a fost ff incantat de operatiune, care s-a desfasurat, de fapt, inainte sa plecam la Calimanesti, sa apucam sa participam la concurs.
Abia l-am luat la baie sa-l spal, ca era numai acuarela...
din pacate ieri nu am lansat zmeul pt ca a fost ff urat si frig si n-am vrut sa stricam bucuria copilului, dar cum se face cald, punem planul in aplicare.
sper sa ne tina si treaba cu traditia, insa m-am gandit ca de 1 iunie sa si confectionam, nu numai sa lansam, ca acum ne-am grabit pt concurs
daca vreti sa participati, o mai puteti face inca! gasiti detalii la mine pe blog

iepurila, am folosit acuarele din acelea la tub, nimic pretentios, ce am gasit prin librarie.

Nerantula, pe unde esti??

Mergi la inceput

bobocelul cu care s-a intalnit Elsa in fata blocului e Razvan
poate data viitoare sa si stea de vorba, ca acum aveau fiecare treaba in alta parte si se straduiau sa evadeze

sa va spun cum a fost la botez: am plecat de "acasa" cand s-a pus ploaia aia nebuna si cand am ajuns in fata restaurantului, strada era inundata. am gasit un loc de parcare si am zis sa asteptams a se mai domoleasca potopul. norocul a fost ca luasem mancarea copilului la borcan, ca refuzase acasa. am asteptat o ora sa se linisteasca ploaia si sa se mai goleasca strada si intre timp am vb cu taticul fetitei la telefon, sa-i zicem ca am venit, totusi. el ne-a spus sa stam linistiti in masina, ca si asa n-au curent
intr-un tarziu s-a mai linistit ploaia si ne-am facut curaj sa iesim. in restaurant, tot bezna...au adus niste lumanerele si ne-au invitat sa urcam la et. 5...pe scari, evident (cu copil, geanta copil, cadou bebe...)
am stat pe bezan inca 2 ore...copilul isi gasise de joaca printre mese, insa se facuse destul de tarziu, muream de foame...
nu puteau sa aduca mancarea, ca aveau bucataria la parter si nu functiona liftul...pana la urma au adus-o pe scari si nu va zic cum gafaiau ospatarii
eh si se facu lumina-n sat in timp ce mancam, a inceput si formatias a cante: absolut superb!! prietenii astia au avut si la nunta o formatie care a cantat minunat!!
totul intrase in normal, dar noi trebuia sa plecam...si am plecat pana la urma, fara sa vedem si noi ursitoarele, ca tare mi-ar fi placut! ne-am intalnit cu ele pe hol, langa lift, dar mi-au zis ca-s invizibile
dimineata, R a dormit mai mult, ca era obosit de atata alergat printre mese, iar in apartamentul unde am stat, mai erau inca 2 copii, care au inceput joaca devreme. faceau galagie si cantau si se plimbau cu tricicletele prin casa, dar R nu avea treaba. la un moment dat, din somn: "copiii joca, do-do-do!!" si a zbughit-o la ei
a fost acolo o joaca din joaca pentru joaca, de cand am ajuns si pana am plecat. il asteptau pe R ca pe painea calda, cica nici n-au dormit cu gandul ca mai vine un prtener

Mergi la inceput

uitasem sa o felicit pe Sofia!!!, bravo, Sofia!!

Mergi la inceput

laura, mi-ai facut o pooooooooofta!!! mama si ingrasa, dar tot fac si eu placinte din alea!

Mergi la inceput