Bobocei de sept-oct 2008 (289)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata si mersic de cafeluta Claudina O savurez chiar acum. Mai arunca si la mine lapte, ca am ramas fara in dimineata asta
Trezirea s-a petrecut undeva pe la 6.15 Cred ca de vina e culcatul seara mai tarziu, adica pe la 10. Nu e bine asa. Am zis ca pe timp de vara sa il culc si eu mai tarziu, ca daca o sa iesim la tura de dupa amiaza abia la 6 sa nu vin cu el in casa la 8 sa ne spalam/culcam..... Il mai incerc cu culcatul la 9.30 - 10 cateva seri si daca tot asa devreme se trezeste e clar ca asta e motivul, nu ii prieste ora asta tarzie.

Niko ma bucur ca e bine Kendra

Mimihoo prima serbare Ce frumoooooos

andreutac uff, sa iasa repede molarul, sa scape mandra de dureri

pio bine ai ajuns acasa ! Imi pare tare rau ca nu ne-am vazut deloc Poate data viitoare avem mai mult noroc Sa ne pui poze cu cercelata mica

Lumi ce mai faceti ? V-ati intors ?

Laviniaaaaaaaaa mamico pe unde umblati ? Sunteti bine ???

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

andreutac, claudinna, babytza
si un camp de flori!

Am vb cu dr. si mi-a spus ca atat timp cat nu face febra pot sa o duc la gradinita. Si ea tuseste doar dimineata si seara, la gradi' n-a tusit deloc Am trecut pe grintuss, e cel de la aboca, pe care l-am folosit la raceala precedenta. Chiar ma gandeam ieri, de cand cu copilul sunt abonata farmaciilor

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Andreutac, Wuppertalul e la vreo 40 km de orasul in care stam noi. Vremea deocamdata nu e grozava la noi. Acum la ora 9 sunt 12 grade. Se anunta ca de maine vremea va intra in normal, mai precis vor fi temperaturi de vara. Bine ca pe-aici poti sa ai oricand surprize. De ex. cand am nascut-o pe Lucia (18 iulie) erau 15 grade la pranz si ploua din cand in cand. Vremea e mai instabila din cauza influentei marii nordului care-i destul de aproape. Asa ca e bine sa ai un pulovaras si o geaca in geanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Claudinna, merci de cafea! am baut-o pe am mea deja asa ca inca una virtuala merge de minune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Citat:
citat din mesajul lui ClaudiaH

Andreutac, Wuppertalul e la vreo 40 km de orasul in care stam noi. Vremea deocamdata nu e grozava la noi. Acum la ora 9 sunt 12 grade. Se anunta ca de maine vremea va intra in normal, mai precis vor fi temperaturi de vara. Bine ca pe-aici poti sa ai oricand surprize. De ex. cand am nascut-o pe Lucia (18 iulie) erau 15 grade la pranz si ploua din cand in cand. Vremea e mai instabila din cauza influentei marii nordului care-i destul de aproape. Asa ca e bine sa ai un pulovaras si o geaca in geanta.

mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008

Claudia, si la noi sunt vreo 13 grade acum, cel putin asa-mi arata pe net . Hainute o sa-i iau de toate felurile si daca uit ceva cumparam. Chiar, oare gasesc ceva reduceri acum in iunie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata.

Si la noi e frig,16 grade...bate vantul si e innorat.

Clau ma bucur ca ti-a placut reteta,azi am in plan clatite si mai pe seara pizza.Imi pare rau ca nu ati ridicat zmeul,asteptam impresii

Mimi ce frumos vei la prima serbare..sa filmezi tot,ma bucur ca e mai bine Sofia.

andreutac sa iasa repede dintisorul

A iesit si la noi caninul no2...d-ne cat ne-a chinuit

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

andy, daa, sigur voi plange!
cat priveste filmatul, i-am anuntat taticul sa-si puna in agenda si acest angajament de foto/video ;)

poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

dar cine imi poate recomanda un artizanat din Bucuresti in care sa gasesc toate cele necesare pentru costumatia de tarancuta? Eu stiu unul in Dorobanti ...
Paula, voi de unde cumparati costumul si clopul :)?

poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Mimihoo, vrei sa-i fac eu un batic roshu Sofiei? crosetat, bieninteles, asta daca-ti trebuie la costumul national
ma bucur ca Sofia e mai bine
vad ca si R are un pic nasul infundat..."mamana, nasu fundant!"
sper sa fie doar atat..

Laura, ma nenorocesti!! auzi la ea, clatite!!! ai vazut clatitele americane facute de sotul meu? ies mai groase si nu coci la ele o groaza, mananci max 2 si te-ai saturt
cat despre pizza...pot decat sa visez la ea...n-am mai mancat de cel putin un an...
ce-nseamna sa fii slab!

si ca veni vorba...Dya, esti o draguta, dar ma invart inca in jurul a 80 de kg...cand mai jos, cand mai sus...bine ca nu f mult in sus
se vede ca am slabit, pt ca vin de la 92!!!!

Ada, voi pe unde sunteti??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mimihoo

dar cine imi poate recomanda un artizanat din Bucuresti in care sa gasesc toate cele necesare pentru costumatia de tarancuta? Eu stiu unul in Dorobanti ...
Paula, voi de unde cumparati costumul si clopul :)?

poze Sofia
jurnalul Sofiei

Daca vrei vi-l pot imprumuta pe cel al Karinei, daca nu gasesti.
Take a look : http://family.webshots.com/photo/2821085990103956310vwQRrb

Mergi la inceput