Bobocei de sept-oct 2008 (289)
Raspunsuri - Pagina 18
gaia.nevia spune:
noi suntem in sfarsit la 80... (stiu ca nu asta intrebai, da sa ma bucur si eu ca am slabit 5kg... sper sa ma pot tine si mai departe de treaba, 20 to go... daca merge treaba bine... minim 15 e musai!).
claudinna spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gaia.nevia Gaia, muma pentru voi: Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri |
ma apuc sa studiez si eu Monti 
Mimihoo spune:
Bravo, Ada! tine-o tot asa! si capul sus, va fi mai bine! 
mamaluta 'cumpa, da, ar fi super! Sofia are circumferinta capului47 cm, nu stiu dc te ajuta, dar eu ti-am spus-o oricum 
nikol, multumesc frumos! te anunt eu 
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
babytza spune:
Felicitari ADA !!!!! 

Yupiiii Laura !!! bine ca a iesit caninul !!!!! 
Mimihoo e un artizanat vis-a-vis de magazinul Victoria si unul chiar in magazin. Doar ca sunt cam piperate preturile
Era in jur de 160-200 ron o camasuta de copilasi. Dar erau tare dragute modele, mai ales cele de fetite 
Babytza si puii
Valentina
David
anamona spune:
a mai fost cineva la pasapoarte pentru copil in ultimul timp?
e coada mare?
putem merge si la sectia de politie sau dar la sediul central de pe N iorga?
putem lasa copilul acasa si sa aducem noi pozele>
ceva recomandari?
300 spune:
Neata gagici!
Claudia, daca stau bine sa ma gandesc, cred ca am facut loc pentru MSV, recent am scos frigiderul din bucatarie si voiam sa pun un mare soldat rosu ca restul mobilei in locul lui, dar crd ca o sa pun doar partea de sus a raftului [D].
revin intr-un alt mesaj ca a luat anda monitorul in brate.
Nocom spune:
Buna dimineata,
Ada wow!!! 5 kg intr-o saptamana?!?!?!?! Super tare!!!!! Eu am dat jos 4 jumate in 3 saptamani!! 

Deja imi dai de gandit , poate ar trebui sa-mi schimb dieta....
Mimihoo prima serbare!??!
Batiste multe la tine si plans pe ascuns, sa nu te vada fata ca incepe si ea!!!
Serbare frumoasa va doresc!!!
Mimihoo eu am vazut un magazinas de artizanat cu ii pentru fetite in complexul carefour Baneasa, pe mijloc, de la intrarea in complex spre intrarea in carefour.. erau in jur de 100 lei/buc. Dar sigur gasesti si pe net...
Daria e de acum fetita mare, nu-si mai numara papusile asa: ciiinci, ciinci, ciinci.... ciinci... acum a trecut la doooi, doooi, dooi, ........doooi.....
Eu zic ca a avansat ceva ..nu?
Si stiti cum spune ea sus?? Gioooos, adica exact ca la jos, de nu sti unde si ce vrea.....
andy_galro spune:
Salut! azi va fac cinste ca sarbatorim 3 ani de la nunta
asa ca luati de va serviti

ange m-am trecut si eu in tabel
anamona eu stiu ca trebuie facuta poza pe loc la pasapoarte la copii....in alta ordine de idei vreau sa te intreb daca toboganul e facut pe comanda ca asa pare sau daca e cumparat de unde l-ati luat? Este super meserias si cu cu tot ce trebuie: casuta, nisip...super-super!!!! Iar Thea este o frumoasa
mimi ce bine ca se acomodeaza Sofia la cresa...de acum va fi tot mai bine si mai incantat sa mearga!!!
Pupici tuturor!!! revin un pic mai tarziu![]()
andy.p spune:
Clau deci 
pe tastatura la clatitele americane...cred ca ma razgandesc si fac din acelea
.Este pe culinar un grup ff activ de montigniaci
Andy aniversare placuta
Mimi asa filma si la noi,tati,ca mami aka eu nu vedeam camera
Ada tu sa nu citesti de placinte,clatite si pizza![]()
si felicitari ptr cele 5 kg
Nocom felicitari varbaretei
Babytza
Dyyyaaaaaa la raport
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)