Bobocei de sept-oct 2008 (289)
Raspunsuri - Pagina 19
claudinna spune:
Andreea,
LA multi ani!!!!!
Laura, placinte din alea ne facea o colega de camera basarabeanca, cand eram in facultate. le umplea cu cartofi, cu ceapa si cu varza...innebuneam (bine, atunci eram si capiati de foame
) dar erau buune rau!!
clatitele americane nu se ruleaza, dar sunt si astea bune rau![]()
300 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babytza Noi am fost la o nunta duminica si am avut surprize .... Am imprumutat o superba rochita din matase crem si ma simteam minunat. Pana cand m-am dus la baie si am remarcat prezenta rushilor ![]() ![]() Nu am gasit pe nimeni sa imi dea si mie ceva, paznicul nu imi gasea farmacie deschisa...o intreaga aventura pana am facut rost de OB-uri Babytza si puii Valentina David |
Mai fix asa am patit si eu, Da’ rusii astia vin numai in momente de-astea in care n-ai nevoie de ei? Trag la endorfine sau cum o fi? Scaunul meu avea hisa alba
eu asa am vazut.Foarte frumos gestul de a pune comanda asta pe numele tau
, am gandeam s-o iau asupra-mi, mai ales ca stiu ca e ceva bataie de cap cu impartirea pastilelor „dupa”. E drept ca probabil nu vom avea discount la transport in felul asta. Eventual, cand vine coletul, il iau direct de la tine si te scutesc de restul bataii de cap, ce parere ai? Dar restul doritoarelor ar fi de acord cu scenariul asta?
andreutac spune:
Mergem noi azi si iti spun cum e. Se fac numai in iorga, dar poti merge si fara copil dc duci poze.
claudinna spune:
Nocom, las-o ca asha se perfectioneaza la numarat![]()
si R numara pana la 5 f frumos, desi uneori mai sare pe trei![]()
mai nou s-a apucat sa cante, dar intr-un maaare fel!! adica mi-am dat seama despre ce e vorba dupa melodie, ca are ureche muzicala. ii place taare Iepuras dragalas, pe care-l canta cam asha: dadaiash-mamaiash, dadaiashhhh, mamaiaaashhh...si mai departe, ceva numai de el stiut...
dadaiash e dragalash...iar mamaiash...treaba lui
. il punem sa cante non-stop ca ne distreaza si e atat de dulceeeeeeee!
daca ii cant eu si-l pun pe el sa zica sf versurilor, le zice corect, fara probleme, dar cum le-o fi inteles...
nu ma lasa sa mai cant eu, insa: "nu mamana! nimic!! Ava singulel!!"
aaaa si intreaba: "ce faci?" sau "unde mama???" (unde e mama)
nikolici spune:
| citat din mesajul lui anamona a mai fost cineva la pasapoarte pentru copil in ultimul timp? e coada mare? putem merge si la sectia de politie sau dar la sediul central de pe N iorga? putem lasa copilul acasa si sa aducem noi pozele> ceva recomandari? |
1.Da...cica da e cam omor, de cand au bagat pasapoartele biometrice.
2.Aceste pasapoarte din cate stiu ca am fost acum 2 luni pt cineva sa intreb la evidenta populatiei se fac numai in Iorga deocamdata, poate s-a schimbat ceva intre timp.
3. Nu cred ca poti duce tu poza, Karinei i-au faut acolo, exista birou special cu prioritate la copii in spate de tot.
Cel mai bine suna-i sa-i intrebi pe ei pt. informatii mai sigure, eu asa am facut cand am fost anul trecut.
Succes!!!
in 18s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
claudinna spune:
| citat din mesajul lui Nocom Daca va era dor de noi, am pus cateva POZE DE LA MUNTE. Cei mai iubiti pamanteni, Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004) |
minunat!! parca te relaxezi numai privindu-le!!
ai 2 copii ff frumosi!! se vede ca ai slabit!!!
aaa, chiar dormeai in leagan???
Mimihoo spune:
| citat din mesajul lui Nocom Daca va era dor de noi, am pus cateva POZE DE LA MUNTE. Cei mai iubiti pamanteni, Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004) |
vai ce clopotica draguta ai!
si ce locuri frumoase ati vazut! sa va fie de bine vacanta!Daria ta pare mult mai mare decat Sofia, e adevarat ca si este .. cu 1 luna jumatate

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
300 spune:
Nici eu nu i-am pus andei cercei. Tot pentru ca vreau sa isi puna singura.
Mama Claudinna ce botez cu peripetii ati avut!
Deja nu mai stiu ce voiam sa mai zic si cui, pendulez intre anda, ordine si citit pe-aici si mi s-au infundat urechile, sper sa nu fac vreo amarata de otita ca ma impusc. Azxi o sa ma duc ins farsit la doctor cu Anda. Cred ca sunt cel mai cretin si delasator parinte din lume. Bine ca macar acum este cald afara.
claudinna spune:
300, tu vb de peripetii?![]()
sa va povestesc 2 intamplari adevarate cu copiii in excursie, singurei
1. o fetita, cls I: ii spune mama la plecare sa aiba grija de bani, sa nu-i arunce in vant si stiti ce a facut?? n-a cheltuit un leu! parintii care au mers cu copiii in excursie, de mila, i-au luat care un suc, care o prajitura, care o iconita...si ce au mai considerat ei![]()
2. baiat de 10 ani, cls a 4-a: in excursie, la un atelier de olarit. ma duc in vizita la ei si zaresc tronand pe televozor o 'minune" se bibelou din ghips, vopsit in roz, intruchipand un iepuras cu codita de blanita, tot roz!! ma apuca un ras nebun, ca zau, nu m-am putut controla!! si o intreb pe maica-sa ce e cu ala. ea imi face semn discret ca e ceva ce nu tr zis tare
si-mi povesteste ca tr sa-i arate ca apreciaza gestul lui, dar abia asteapta sa uite baiatul de bibelou si sa-l doseasca pe undeva![]()
ce-au facut copiii? au cumparat tot ce avea nenea ala acolo! imi povestea mamica, cum se strambau parintii cand ii vedeau coborand din autocar cu cate un bibelou roz in brate!!
baietelul a intrebat-o pe mama daca-i place: "foarte frumos!", a venit raspunsul. "mamai, sa stii ca erau si niste lebede roz frumoase, dar n-am mai apucat!" (din fericire pt mamica
)

Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)