Bobocei de sept-oct 2008 (289)
Raspunsuri - Pagina 20
dyanira spune:
Nocom fff frumoase pozele.Si protagonistii super.Cred ca weekendu viitor dam si noi o tura pe acolo.
Claudinna ce fain ca ai slabit asa mult.Eu din pacate cat stau acasa cred ca nu voi reusi o performanta din asta.Am slabit doar 2,5 kg.Pt cine ai urat La multi ani???
Ada ce mult 5 kg.Ai mai tinut Monti.Prietena mea a tinut anu trecut a dat jos 14 kg din pacate dupa ea fara sa manance excesiv ci normal a pus inapoi 17 kg.Si am mai auzit cazuri identice de aceea mie mi-e frica s atin Monti.
Laura
arunca niste clatite si pe aici ca eu de o sapt ma chinui sa fac.Situatia se prezinta tot la fel si cu vremea asta urata parca ma adancesc si mai mult
Mimihoo bafta la gasit costumas frumos.Si sa stapanesti emotiile sa nu simta Sofia.Ah si am citit acum dupa calculul meu Dariuta nu e mai mare decat Sofia decat cu 9 zile...daca gresesc scuze dar sunt cam obosita.
Am citit da nu mai retin nimic...
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
AlexaM spune:
La multi ani fericiti Andy!
Cine face capitol nou, ma pune si pe mine
DPN 17.01.2011 ?
Mersi mult!
Nocom, am vazut pe unde v-ati plimbat si tare mult mi-a placut. M-am saturat de muntii de pe langa Bucuresti... cat ati facut pe drum?
Mersi!
Matei Gabriel 24.08.2008 foto
7+
dyanira spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudinna Dya, andy_galro sarbatoreste azi 3 ani de la nunta. ei ii uram www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA Blogul boboceilor mamica de Florin Razvan (14.08.2008) |
Multu
Se vede ca am citit din 3 in 14.Andy_garlo la multi ani si din partea mea si o viata minunata impreuna.

Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
dyanira spune:
Alexa Poiana Marului e la 130 km de Timisoara spre Bucuresti.Deci cam poti calcula cati km raman si timpul.Din pacate drumul spre Buc e destul de prost deci estimez eu ca ar dura undeva la 7-8 ore poate si mai bine.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
andy_galro spune:
laura, clau, dya multumim! la fel si voua!
alexa felicitari!!!! sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!!!!
300 spune:
Aoleo asa este, La multii ani, Andy! Si frumosi. Si sa va sarbatiti, da?
Ma credeti su noi noi am uitaty ambele aniversari; pe 28 martie aacum 2 ani ne maritam la starea civila iar pe 25 mai s-au implinit 3 ani de cand ne cunoastem. S-au intamplat atatea incat parca a trecut o viata.
Pisica mea adoarme iar eu trebuie neaparat sa dau cu aspiratorul si sa merg cu ea la medic! Trebuia sa ma gandesc ca se va intampla asa, azi s-a trezit la 10.30. - super devreme.
dyanira spune:
Ramo e bolnava Anduta sau de ce trebuie sa mergeti la medic???Cat despre cercei am vazut ca ati scris eu am purtat mereu o pereche din aur facuta cadou de nasii meu pana prin facultate cand iii tot schimbam cu diversi alti care se asortau tinutelor...si uite asa incet incet am renuntat si la aia din aur.Acum nu mai port de vreo 3 ani nici unii.Am zis ca merg intr-o zi la bijuterie poate ma atrage ceva si imi iau din nou.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
piolica spune:
Ma scuzati, dar nu am citit mai nimic din urma. Maine imi vin socrii in vizita, stau o saptamina la noi, asa ca azi am multa treaba, am facut cumparaturi si ma apuc de gatit, ca dragii de ei sint tare draguti, asa ca vreau sa fie totul perfect, asa cum este cind ne ducem noi la ei.
Va pup si sa ne auzim cu bine peste o saptamina.
Vio
andy_galro spune:
nocom wowww ce frumos e acolo unde ati fost voi... ce peisaje....ce curte mare si spatiu mult de joaca pentru copii
...imi place mult de Daria cum incearca sa-i scoate degetul din gura la pausica/statueta![]()