Bobocei de sept-oct 2008 (289)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

dya, Daria nu e nascuta in 24 august? :) Sofia e in octombrie ... hat departe

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mimihoo

dya, Daria nu e nascuta in 24 august? :) Sofia e in octombrie ... hat departe

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Nu , nu, Daria e nascuta in 24 septembrie stiu sigur ca e mai mica decat A care e in 4 sept.
Acu verific si pe lista.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

La multi ani, andy_g! Aniversare frumoasa!

Nocom, sunt deja 10 zile de regim, azi. Cam la asta ma asteptam, sa vedem cum merge mai departe...
Dya, la mine nu a fost asa. Prietenei tale nu i-ar strica o analiza la pancreas si secretia de insulina, Doamne fereste sa nu fie vreo problema pe acolo.
Eu am tinut Monti 6 luni in 2001. Am slabit 17kg in 4 luni, apoi am mai tinut doua, tot speram sa ajug la 60 dar nu s-a mai miscat nimic (am ramas la 62). Multa vreme dupa regim, adica dupa cele sase luni, am mancat in acelasi stil, adica fara paine, fara prea multe dulciuri, gratare in loc de alte gateli si prajeli.... dar mi-am permis linistita cate o pasta, cate o pizza, cate un tortuletz...
Pana in 2006 nu am mai avut recidive cu greutatea, m-am mentinut intre 62-65, fara regim deci, eu zic ca a fost rezonabil. Prin 2006 am inceput tratament hormonal pentru ca nu ramaneam deloc insarcinata, si tare imi dorea, mi se parea cumva ca anul ala e ultimul tren.
Cand am ramas insarcinata, peste 6 luni, aveam deja 70kg, si de aici pana la cei 85 de-acum zece zile am trecut prin doua sarcini, multe kg de inghetata si ciocolata, mancat noaptea, mancat resturi de mancare de bebelusi, si alte chestii din astea deloc civilizate. Fast food... multe sandwiches...
Sper ca acum sa pot reveni cat mai aproape de 60, si sa pot tine stilul acesta de mancat la nesfarsit... cu micile exceptii care fac deliciul vietii, desigur.
Inca ma mai afecteaza vederea painii si a rafturilor cu paste din supermarketuri, sau a chioscurilor cu pateuri de tip Fornetti, merdenele... auch... (imi ghioraie matele si de-abia am mancat, asta e necazul cu mine. Daca vad un fainos mic, nu conteaza cat am mancat inainte, mi-e foame instantaneu.))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Nocom, ma uitam la pozele superbe.
Pai la tine se vad tare frumusel 4 kg alea lipsa, sa-ti fie de bine, arati superb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

So, Daria e nascuta in 24 septembrie mai fetelor, deci nu-i cu mult mai mare decat Sofia, si nici inaltuta nu-i.. adica are 88 cm si 11 kg. Poate asa se vede din poze, ca ar fi mai inaltuta, dar nu-i...

Si ziceti ca se vede ca am slabit??? Sunt taaare mandra!!!!!

AexaM Am facut pana acolo 8 ore, dar cu pauza de o ora la Strehaia pentru masa de pranz (si la dus si la intors). Drumul este fff bun, doar intre Orsova si Caransebes sunt lucrari si se sta la semafoare.. nu mult, dar la 11 semafoare...se aduna....

andy_galro ce tinerei sunteti in ale casatoriei... multi ani fericiti de acum incolo va dorim!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

andy g aniversare frumoasa si multi ani fericiti in continuare !!!!

nocom nu imi merg pozele, mama lui de net

ramo evident ca si aici erau scaune cu husa alba din matese Bine ca nu am lasat semne nici pe rochita nici pe huse

Mimihoo a fost prietena mea saptamana trecuta la Iorga si e jale, omor . Nu o lasau cu niciun chip sa mearga in fata cu bebelusul in brate, sa o linseze aia pe acolo....
Poza acolo au facut-o.

Alexa il faci capricorn , sau daca nu se grabeste iese varsator ca mine si ca Tina Sarcina usoara mai departe

Joy mamicule ziceai ceva de morfo, ai aflat ce ascunzi in burtica ???

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Multumesc mult fetelorde felicitari si raspunsuri!

Da, capricorn sper sa fie ca eu sunt fecioara, Matei fecioara si sotul scorpion, asa ca s-ar intelege de minune cu toti. Acum...cum o vrea DD.

Matei Gabriel 24.08.2008 foto

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Dya trebuie sa ajung dupa mama lor de analize neorocite... sa iau rezultatele care cica nu sunt pra roz dar nu stiu despre ce e vorba. SI acum vine si nasica Andei pe la noi de la o conferinta, nu stiu cum sa fac, poate s-o las pe maine sau sa las fata singura prin casa? [:D}

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Nocom foarte frumos la pensiune ! Curtea mi se pare de vis De fotomodele ce sa mai zic ....superbi amandoi !!!!!!! Iar tu te transformi in sirena ? Spor la dieta in continuare si tie si celorlalte mamici !!!!

Alexa normal mami, sanatos sa fie , ca nu conteaza zodia

Ramo ce analize ? Ale tale parca, nu ?

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Eu tot impartita intre 3-4 activitati..spalat vase..prestez o tocanita de ciuperci cu carnita ..plus niste snitele..putina curatenie..trebuie sa fie totul gata cand se trezeste Radu ca s-o putem intinde la plimbare.

Ieri am avut o zi superbaaaa..chiar daca a plouat..dimineata am fost la un loc de joaca..distractie mare pe Raducu..iar dupa-amiaza la plimbare si apoi la Mac unde a stat tare cuminte la masa si a papat si el un happy meal.
Radu a primit o masinuta de raliu, un pistol cu bule de sapun.Azi a venit si I-teddy..insa o sa i-l dau cand plecam la mare..pe drum..sa fie noutate.
Fetele care-l aveti, vroiam sa va intreb ce fel de fisiere suporta? si de unde pot sa iau programel care sa le transforme?

Piolica bine ati venit acasa..si sa va simtiti bine alaturi de socrii

Andy_galro aniversare frumoasa!!

Nocom super pozele de la munte..se vede ca v-ati simtit bine

Claudinna am vazut pozele cu zmeul.superr..multa bafta sa castigati la concurs!!

Angy ma bag si eu la comanda

Diana te rog eu nu mai da tarcoale la butoi

Mai intru daca am timp...o zi minunata sa aveti in continuare!!

Mergi la inceput