Aradence DC (143)
Raspunsuri - Pagina 19
alinamoro spune:
Moni, sanatate Dianei! Cand plecati?
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
monica70 spune:
ALINA mersi.Pai joi,daca totul e ok ...
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
Claudelu spune:
Neata
Moni, a fost pediatra? Multa sanatate Dianei!
Raul a vomitat azi noapte...cica a mancat ceapa verde aseara Acum cica il doare burtica
Claudia si Raul-Andrei
alinamoro spune:
Clau, cum e Raul, il mai doare burtica?
Ai mei nu mananca ceapa verde, mie imi placeeee...
Io bucataresc si mai iau cate o pauza sa ma racoresc, ii sauna in bucatarie.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
flavia ramona spune:
Hello fetelor,
Nu am apucat sa mai intru, am vazut toate pozele.
Alina, daca vrea poate, daca nu nu si nu prea ai ce face.
Moni, cum e Diana?
Clau, Raul???
Anca, asa cum zic fetele nu e musai sa simti sanii plini ca sa stii ca ai lapte. Eu daca mulgeam mulgeam fff putin, ceva de genul 30-40, cel mult 100 ml si asta rar. Daca ai nervi continua pt ca mai putin si se regleaza de tot. Pacat sa renunti la alaptat.
Io de cand am venit am avut o saptamana nebuna, pana seara tarziu tot la lucru si am inceput si fizioterapia asa ca imi vine numa sa dorm dupa ce o fac. Ma simt tare obosita si caldura asta nu ma ajuta cu nimic.
Sambata nu lucru si se anunta canicula, vreau sa incerc sa ma duc cu b la strand de dimineata, daca mai vrea careva sa vina astept sa scrieti.
Azi am avut serbarea si am fost tare mandra. Au avut o parte in engleza si alta in romana. Bogdi a cantat si spus tot in engleza si bineinteles si in romana si a spus tareeeeeeee sa auda toata sala , toti au zambit cand l-au auzit ce tare a cantat si a spus poeziile. Eu de emotionata am vrut sa-l filmez si ce credeti ... am uitat sa apas pe buton si nu l-am inregistrat . Numa io pot fi atat de zabauca.
Amu lenevesc putin, Bogdi e la fotbal cu Sorin si astept sa vina acasa.
monica70 spune:
Hello gagici ! Mersi de intrebari, Diana e ok adica n-a mai facut febra decat azi-dimineata pe la 5 cand era cam calduta.Am fost cu ea si la serbare.
Am pus poze si filme aici:http://www.dropshots.com/MONICA2010#date/2010-06-09/14:40:16
Nu va derutati ca am pus cate o poza si cu aproape fiecare grupa care a evoluat.Grupa ei a fost imbracata in costume populare si au avut si recuzita cu o stana cu toate accesoriile inclusiv un caine ciobanesc Imi place serbarea de sfarsit de an cand o fac la comun,fiecare grupa cu cate un dans.Se incepe cu gurpele mici - niste dragalasi si se termina cu grupele pregatitoare,cu coronite si luat de ramas bun
Casa e cu varf de bagaje inca rasfirate ca maine pe la 8 decolam.Dar pe langa morcovul cel urias,mai am doi mai micuti Par example unul e ca Dianei i-a aparut niste bubite rosii care o cam mananca.Zilele trecute avea vreo doua-trei pe picioare,azi am mai vazut vreo 6-7 pe sold si inca vreo 5 pe brate.Sper deci sa nu fie varicela,ca adio balaceala cel putin vreo saptamana.Da' am pus cu noi roele,palete de badmington si alte alea sa compensam la o adica ... Deci daca totul e ok,dispar vreo 8 zile dupa care vin in Arad sa imi scoata firele si ma reintorc la Felix .
V-am pupat pe toate si sa ne auzim cu bine.
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
alinamoro spune:
Moni, drum bun, distractie placuta si relaxare maxima!
Da' cat stai la Felix?
Poate a facut alergie la ceva Diana. Nu a mancat cumva capsuni?
Ce frumoasa costumatie a avut Diana!
Inca n-am vizionat toate pozele...
anca16 spune:
Multumesc pt raspunsuri, eu inca nu vreau sa renunt si cat o sa am lapte, o sa-i dau.Am vorbit cu pediatra lui si mi-a zis sa incerc ceva pastile, zise naturale, Galafor se numesc.Voi ati luat careva?
O zi frumoasa!
Monica: distractie placuta la Felix!
Mamica de Razvan (24.05.2010)
alinamoro spune:
Anca, eu am luat Galactogil granule si n-shpe mii de ceaiuri pt. lactatie.
Flavia, astept poze de la serbare!
Hei, v-am intrebat despre cadouri la doamne...cum ati cumparat, la comun, separat?...
Fetelor, poftiti la cafeluta!
adablackcat spune:
Neata. Io n-am luat nik nimanui la gradi.
Multu' de cafea!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)