Aradence DC (143)
Raspunsuri - Pagina 20
cristinacsa spune:
Alina, noi am adunat 20 ron. Ieri au avut serbare, e gata si clasa 1...
Aproape toata clasa a avut numai medii de fb. Mi se pare tare aiurea chestia cu calificativele...
A fost fain la serbare, dupa am fost cu inca citiva copii la cofetarie...
Acu sunt in excursie...
Am vazut ca v+ati distrat fain la Timi...
Moni, distractie placuta si drum buna... Unde o sa stati?
Cristina si gemenele
ILDI25 spune:
hello
N-am mai dat nici un semn .Am vazut toate pozele ,a fost fain si sper sa ne intalnim cat mai des posibil. Poate facem si-o iesie de we undeva gen Arieseni cu tot familionul ,cand o fii mai cald si n-o sa mai reistam ,ne refugiem in munti. Nicicum nu-i bine cand a fost frig a fost rau ,acum parca e prea cald ,dar prefer caldura decat frigul ,mai bine ma topesc decat sa-nghet.
Eu luni m-am simtit k batuta ,nu de la drum ci m-am virusat ,m-a durut gatul ,voce n-am avut, acum incep sa-mi revin ,mi-a revenit si graiul .Am simtit deja duminica ca nu mie bine n-am fost in apele mele.
Dar tre sa-mi revin ca saptamana viitoare ,am licenta .
La noi la gradi ,nu s-a facut serbare, au avut in mai ceva serbare ,dar n-au participat decat cativa copii ,lucru care a generat o serie de nemultumiri din partea parintilor ai caror copii nu au participat .
Asta e ...
Marti au fost in excursie ,iar pt David azi e ultima zi din grupa mica.
Moni distractie la Felix .Tu stai vreo 3 sapt pe-acolo,daca ati mers cu bilet de pensionar. Sau nu ,ca stiu ca in toti anii mergea Dia cu ai tai.
Alina m ce-ai facut bun de papa. Eu numai stiu ce sa fac ,acum ca a venit caldura nici asa n-am pofta pe nimic.
Flavia distractie la strand . Noi poate mergem duminica ,maine merg cu ei la Sofronea.
we placut
ILDI25 spune:
am pus cateva poze http://www.dropshots.com/ildi25#date/2010-06-10/03:33:18
Alina la noi s-a adunat 30 lei ,la scoala nu stim nca cum se procedeaza
adablackcat spune:
Ildi, fain ii sta la David in costum popular. Ce tema a avut serbarea? De ce au participat doar cativa copii la serbare? N-au fost prezenti ceilalti? Sau au ales doar o parte educatoarele?
Moni, distractie si relaxare maxima!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
alinamoro spune:
Pana la urma s-au adunat si la noi la scoala 20 ron, dar nu au dat toti, unii merg pe cont propriu.
La gradi nu s-a adunat nimic si am facut si acolo niste pachetele. Luna iulie merge si Dragos la gradi, a fost Calin azi si a vorbit cu d-na directoare si-l primeste. In august facem noi cumva cand ii inchisa gradinita.
Noi maine dimineata la 10 avem festivitatea.
Cristinacsa, unde-au mers fetele in excursie?
Ildi, ce scump ii David asa costumat, tare bine ii sta!
Am facut ieri fasole verde, paste cu varza calita si dovlecel pane , azi n-am facut mancare numai smotru.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
gabitzica spune:
Moni concediu placut va doresc.
Am avut serbare la Ioana azi. A fost execlent. Fetitele au fost majorete si baietii pitici. Au spus poezii, au dansat si au cantat. Unii copii au plans si nu au vrut pe scena, altii nu au vrut sa spuan poezia, dar au fost deliciosi toti. Pozele nu le-am vazut inca pentru ca a ramas aparatul in masina si masina e la Cipri.
alinamoro spune:
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze