Aradence DC (143)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca16 spune:

Ada: cand si cand, azi a supt bine, ieri insa a fost iar chinuiala, plangea numa de foame.Am incercat sa ma mulg cu pompa manuala de la Avent, sa vad, de curiozitate, cat lapte am si nu am reusit nici macar un strop sa scot....doar mi-am inrosit sfarcurile.Citeam ce povestea Alina despre fina ei, sper sa nu ajung si eu acolo ca deja parintii si sotul cam insista sa-i dam si lapte praf.Nu stiu ce sa fac sincer, sanii mei nu-i simt nici plini(in conditiile in care doarme sa zic 3 ore...ca daca suge la 10-20 min e clar ca nu au cum sa se umple), nici cu galme ca sa ajung sa cred ca sunt infundate canalele.O alta varianta pe care am incercat-o a fost cantarul, desi e stresant, dar am zis ca asa vedem cat suge...suntem deja la al 2-lea model si aseara mi-a aratat mai putin dupa ce a supt decat avea inainte sa il pun la san.In sfarsit, o sa mai incerc cu pompa sau daca voi mai aveti sfaturi, le primesc bucuroasa

Mamica de Razvan (24.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Anca16, lasa cantarul! Daca bb doarme 3 ore ii bine, inseamna ca se satura. Nu-i bai si daca-l pui mai des la san, o sa vezi ca dupa 2 luni se regleaza laptele in functie de cat suge bb si nu o sa mai vrea asa des. Laptic este si daca nu simti tu sanii plini. Nu prea am timp sa scriu ca sunt la lucru, poate te mai ajuta DianaR cu sfaturi. Pe mine m-a ajutat mult(si mamicile de-aici m-au sustinut) ca si eu am avut probleme cu alptatul si pana la urma am alaptat pana la 2 ani si 9 luni.
Tentatia ii mare, dar nu-i da biberon.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Offf Anca, imi pare rau! Eu imi aduc aminte ca in prima luna, la ambii copii, daca dormeau mai mult de doua ore si nu sugeau simteam ca-mi explodeaza sanii, si incepea sa curga laptele din ei. Ideea principala e sa suga cat mai mult, nu conteaza cat de des sau cat de rar! Nu inteleg de ce nu ai reusit cu pompa sa scoti ceva. Eu n-am folosit nici o pompa, dar daca ma mulgeam scoteam macar 100 ml fara prea mare efort.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana11 spune:

Anca mare chinuiala cu alaptatul a fost si la mine. Si eu am fost tentata sa-i dau lapte praf, sanii mei erau ca niste carpe si plangeam si spuneam ca pe mine nimeni nu ma ajuta. Stateam numai cu sanul in gura la Alexandra, aveam ragade si lapte ioc. Incet, incet lucrurile s-au aranjat, seara daca nu mai puteam ii dadeam un pic cu biberonul, mai mult pentru linistea mea, asta s-a intamplat de cateva ori, asa sa nu se obisniasca. Noaptea ea dormea si sanii mei deveneau pietroi, asa imi dadeam seama ca am lapte, nu-mi curgeau peste zi, numai noaptea faceam cate o balta. Stiu ca tentatia e mare sa-i lapte praf dar nu te lasa, trebuie sa fie lapte, bea lichide, este si ceva ceai in farmacii de sporirea lactatiei, incearca orice numai da-i san, ca tu vei culege roadele, vei vedea ca o sa aiba imunitate mai buna decat cei hraniti cu lapte praf.

Gabi imi pare rau de hamster.

Eu, cica sunt in concediu, toata ziua trebaluiesc pe aici si tot dezastru e. Astazi mi-am propus sa fac sarmale cu varza dulce, sa am mancare pentru maine ca m-am saturat de gatit, chiar daca nu-mi place sa fac mancare pe mai multe zile. Oricum m-am saturat de oale si de carat plase de la piata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

ioi ce putoare mi-s..la 12 m-am trezit azi...chiar aveam nevoie de somnnnnnnnnn...toata saptamana trecuta m-am trezit la 5, duminica la 6, ieri iar la 5, asa ca azi am recuperat, numai ca acum sunt varza, nu-s buna de nimic

no ca am de lucru...revin

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Mamicilor de copilasi clasa I, voi adunati bani de cadouri pt.invatatoare? Sau cumparati ceva individual? La noi nimic pana acum si vineri avem festivitatea de inchidere.
La gradinita nu s-a mai adunat nimic anul acesta...
Ada, voi ati mai facut ceva cadouri?

Clau, io as dormi in fiecare zi pana la 12.
Sunt libera de maine pana luni, asa ca voi dormi si eu mai mult dimineata, nu chiar pana la 12.

Diana11, faci mancare zilnic? Nu vii si la mine?
Eu am luat azi fasole verde, varza, dovlecel, asa ca maine bucataresc pt.toata saptamana.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinamoro

Clau, io as dormi in fiecare zi pana la 12.
Sunt libera de maine pana luni, asa ca voi dormi si eu mai mult dimineata, nu chiar pana la 12.

si eu as putea dormi in fiecare dimineata pana la amiaza

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana11 spune:

Am facut sarmalele, le-am si gustat .Da Alina, eu gatesc aproape zilnic ca nu mananca nimeni mancare de 2-3 zile.Am facut sambata o ciorba cu legume, buna, buna, dar astazi am aruncat jumatate de oala, o oala de 4 litri si nici aia plina. Asa ca prefer sa fac zilnic cate un pic. Suntem mari mofturosi.

Am fost in parc cu Ale si nu stiu de unde are atata energie sa fuga, eu am obosit uitandu-ma.Mai alerg si eu cu ea, ca spune hai mami sa ne intrecem pana la...Nu ar fi rau sa incep sa fac si eu putina miscare ca deja nu-mi mai incap in piele.

Si eu sunt mare amatoare de ...somn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Anca, ai lapte. Sunt femei care pur si simplu nu reusesc sa scoata nimic cu pompa desi copilul creste bine merci. Nu mai fa proba suptului, cantareste copilul saptamanal si daca vezi o curba ascendenta atunci e ok. Incepe sa se mai regleze secretia lactata si nu vei mai simti sanii asa plini de acum. Important e sa-i dai la cerere, si o sa ai lapte atat cat ii trebuie lui bebe, nici mai mult, nici mai putin. Ieri era inca in puseul de crestere si de asta plangea mai mult si se cerea la san, azi n-a mai supt asa des, ceea ce inseamna ca sanii s-au adaptat noii cereri.
Asa ca lasa biberonul si laptele praf, in perioada asta e periculos sa-i dai risti sa prefere biberonul sau sa-ti scada laptele pentru ca primind completare nu va mai cauta sa suga des si sa stimuleze sanii.

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

La dormit pana la amiaza si io ma inscriu .Pana sa apara Diana si Tudor sambata si duminica nu ma ridicai din pat pana la 11-12 decat uneori vara cand era de iesit pe balcon la plaja.
La capitolul mancare am noroc ca noi nu suntem niciunul mofturosi.Ca as tampi sa fac chiar zilnic mancare.
ANCA si la mine a fost productie crescuta in primele doua luni ca la Ada.Ma si mulgeam ca era prea mult si bagam la congelator.Dar nu la toata lumea e asa si asta nu inseamna ca nu au lapte destul.Eu stiu ca cu pompa poti scoate mult mai putin decat poate scoate bebe sugand.Ti-a zis bine Diana.

Diana mea vad ca e ok acum,dar cand s-a trezit dupa somul de amiaza avea 38,6 desi ii dadusem panadol cand s-a culcat.I-am mai dat niste nurofen si i-a scazut destul de repede.Acum culmea n-a mai crescut.Apucasem sa chem si pediatra incoace,vine maine dimineata s-o vada.Macar is controlati amandoi pe cand plecam ...

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla

Mergi la inceput