Gravidutze si mamici de Cluj - 161
Raspunsuri - Pagina 20
Victo spune:
meli, la pitica da-i un picut de smecta. ii trece repede.
wow...no, vezi ce departe ai ajuns cu sarcina! hai ca bb va fi super bine de-acu inainte oricand se va naste.
apai, sa zic asa..am avut noroc azi ca desi dim a plans intr-una pana pe la 10..apoi s/a culcat..pe la 1 s-a trezit, a mai baut cate ceva..a mancat un bol de supa si la 2 jumate s/a culcat inapoi.
am reusit si eu sa dorm un picut ca eram franta.
a fost f obosit ca el toata noaptea s/a trezit sa imi ceara apa.primele 3 ore au fost cele mai grele, ca drita mi-a zis sa nu ii dau nimic nimic, sa se linisteasca stomacelul (vomitase de vreo 10 ori dupa-amiaza).abia apoi cate un pic, la o ora..cat sa isi umezeasca buzele. cred ca va imaginati ce cumplit a fost pt amandoi.
Paula
cu
Mihai 36+ si Stefan (30 oct. 2007)
AU MAI RAMAS 24 de zile de dans in burtica
antoni spune:
Victo-Doamne fereste, bine ca sunteti peste ce a fost mai greu...da, nu pateste nimic dar nici nu vreau sa stau 2 luni in spital pana ajunge la 2500, ca cica numai atunci te externeaza.ce ma fac cu piti?sper sa fie ok, Doamne ajuta!
Meli
32+David-Robert si
Timea-Larisa(08.07.2007)
Ioana13 spune:
Paula, multa sanatate lui Stefan!
Patrick nu stiu ce are, atit de miriit a fost azi! Sper ca dupa somnul de amiaz sa isi revina.
Adriana, pe unde umblati?
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
Victo spune:
mai fetelor, metoclopramdiul asta da somnolenta? copilul asta sta treaz o ora, apoi doarme iar.sigur e de la medicament.
n-a vrut nicium sa iesim afara..s-a culcat inapoi..nici nu stiu dc sa ii mai dau sau nu si diseara..
Paula
cu
Gabriela77 spune:
Da, Victo, da somnolenta. Si ultimele cercetari arata ca nu e prea bun, asa ca da-i cu moderatie
Sanatate multa, of, ce pacoste pe voi!
Meli, aveti grija de voi
Lily, da, facem deja codite Sofiei, macar ea ma lasa![]()
Andreea. pregatim majoretele?
Alex, Co, ce fac fetitele cu codite?
Ioana, deja la serviciu?
Alina,eu am noroc ca ale mele sunt pupacioase
Noi la Deva in vacanta, asa bine e, fetele sunt tare fericite, doar ne e dor de tati/ Va pup cu drag! Sper sa vina vremea buna iar!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
eladea2005 spune:
Salutare dragelor!
Gabi, inca nu...
se pare ca Filip nu se grabeste...abia astept sa ajung sapt asta la control sa vedem cum stam...n-as vrea sa ma tina in suspans pana in 40 de sapt...
ca daca e asa, o sa o rog pe dr-ita sa facem ceva ...sa iasa mai repede...![]()
de azi am intrat in sapt 39...asa ca...io tot sper...![]()
Meli,hai ca mai e asa putin...o s avezi ca trece repede...desi e greut la final...dar na...le uitam pe toate...
Paula, sanatate lui Stefan...cum mai sunteti? tu cand mergi la control? eu pe joi/vineri vreau s ama programez...
Gabi, distractie placuta in continuare...
Duminica frumoasa tuturor!
Andreea, Eric (9.12.2007) si
38+ cu bb Filip
AMR: 13 ZILE PANA LA MAREA INTALNIRE...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Victo spune:
Gabi, ce sa fac..i-am dat doar 3 pic., desi dr a zis 5..si aseara nu i-am mai dat.deci 6 pic in totalul zilei de ieri. dar a avut un comportament tare aiurea.
si mie mi-e greu cu burta, gata..il vreau afara :):)
Paula
cu
Ioana13 spune:
Meli, ce face Timeea? Te lasa sa stai in pat? Ma gindesc ca nu va e usor acum. Bine ca s-a mai racorit!
Eladeea, Patrick a venit la 41 de saptamini fix. Nu e dupa noi, e cum vreau ei, poate Filip e mai lenes si comod, ii e f bine unde e!
GAbi, e perfect cu copiii la curte! Si pt ei e mai fain si pt noi mai usor.
Da, la servici, mi-am mai lasat zile pt iulie, cind e liber la cresa.
Paula, dar ia Stefan metaclo... ? Eu stiu ca e f amar si se da singur ca sa isi faca efectul.
O duminica placuta! Cit am fost in concediu nu a avut P nici un muc, acum dupa prima zi de cresa s-au facut sismtiti! Mai avem o saptamina si la bunici cu el!
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ioana13 Eladeea, Patrick a venit la 41 de saptamini fix. Nu e dupa noi, e cum vreau ei, poate Filip e mai lenes si comod, ii e f bine unde e! Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007) |
valeleu...
Andreea, Eric (9.12.2007) si
38+ cu bb Filip
AMR: 13 ZILE PANA LA MAREA INTALNIRE...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
antoni spune:
tu fetelor, eu nu prea bine, azi noapte m-au apucat niste dureri ca cele de nastere sunt nimica pe langa astea...azi la amiazi din nou, bine ca era sotul si putea sa-mi faca injectie cu no-spa.maine dimineata ma duc la control sa vad ce e.dar nu aveam contractii, doar durere inghinal, sub toata burta pana in spate...doctorita zicea ca poate e colica renala...oricum cica rinichii mi-s varza de la atata gynipral...azi toata ziua am plans, simt ca nu mai pot, imi vine sa-l scoata acum, asta e, nu mai rezist, e horor, tot in pat, asta mai trece, dar durerile astea sunt groaznice.acum asa va fi in fiecare zi de 2 ori inca 3 saptamani? pai ma arunc de la etaj...sunt cu moralul la pamant.atat de mine, va doresc tuturor sanatate, ca asta e cel mai important,cand o ai, parca n-o apreciezi....
Meli
32+David-Robert si
Timea-Larisa(08.07.2007)